Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Semmi gond Feri, értem én. Ha most még itt vagy, akkor kettőig be tudjuk fejezni. Azt követően holnapig biztos nem leszek. Persze ráér később is, majd ott a fórumon írok, azt figyeld.baguvixXx írta:Bocs Tóni de tényleg mennem kellett. Este biztos leszek megint.
Okés,bár jó lenne,ha a többiek is nyilatkoznának,mert csak úgy van értelme a dolognak,ha ők is benne vannak.torrestoni írta:Nem a fórum, hanem Chat. Majd megadom a linkjét.
Egyébként nekem estefelé lesz több időm, 6 után, szóval akkor megejthetjük, ha ráérsz
Most olvastam csak,hogy ez ilyen..torrestoni írta:Van egy 19 éves remek csatárom a listán, 50000e, Falconídas CF.
Más, na, az interjúkkal mi lesz? Az oldalon érthetően leírtam hogy, sm int menne, illetve kik következnek, ennek ellenére senki sem jelzett.
Szerintem ez még kezdőknek is rossz. Kevés a TSI-je, idős, formája gyenge, amit nehéz javítani ilyen korban. Ez csak néhány ok. De cserének jó...MessiFan írta:László Fonnyadt
Nem tudom mennyire tűnt fel, de:bowlinggolyo írta:Persze állj fel így és ugrik is az edzésed mivel ilyen formáció nincs a Htban és ha nem azok közül választasz amik megvannak adva akkor lőttek az edzésednek csak olvass vissza egy kicsit.Azt hiszem baugvixXxnak volt h ugrott az edzés mert 10 percre nem az alapján állt fel ahogy kellett volna.Pocsa11 írta:2-5-3: átadás-edzésre egy gyenge támadású csapat ellen
Nem nálam volt hál az égnek úgy emlékszem Tóninál.bowlinggolyo írta: Persze állj fel így és ugrik is az edzésed mivel ilyen formáció nincs a Htban és ha nem azok közül választasz amik megvannak adva akkor lőttek az edzésednek csak olvass vissza egy kicsit.Azt hiszem baugvixXxnak volt h ugrott az edzés mert 10 percre nem az alapján állt fel ahogy kellett volna.