Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Most első lépésként felveszem a kapcsolatot a már folyamatban lévő kupa résztvevőivel. Amennyiben hajlanak rá, úgy a hátralévő mérkőzéseket lejátszanánk, s befejeznénk a kupát. Ezt követően indulna el egy új kupa. Ettől függetlenül lehet jelentkezni nyugodtan.Valentino írta:Mikor lehet majd jelentkezni az új kupára egyébként?????
Nyilván a Magyar kupára gondolsz... Ezzel nem nagyon tudunk mit kezdeni, ha újraindítjuk, s valaki a kuparészvét miatt nem tudja lejátszani a mérkőzéseket, azt valószínűleg megvárjuk, s addig a többi csapat játszana egymás ellen, majd bepótolná azt a két-három meccset. Ha esetleg még messzebbre jutna, akkor valószínűleg más csapatot keresnénk helyette.bowlinggolyo írta: Ezzel csak egy baj lehet. Ha pl én is jelentkezek vagy akárki akinek van vmi esélye a tovább jutásra a kupában az mikor játszana, vagy úgy lenne a besorolás h aki tovább jut el a kupában az később csatlakozik vagy h???? Am csatlakoztam kitöltöttem az űrlapot.
azért leírom, h ha máskor szükséged lenne erre az információra. ILYET NE CSINÁLJ!MichaaBee írta:34 éves, még 5 hétig sérült playáért érdermes kiadni 20at?
Ezzel csak egy baj lehet. Ha pl én is jelentkezek vagy akárki akinek van vmi esélye a tovább jutásra a kupában az mikor játszana, vagy úgy lenne a besorolás h aki tovább jut el a kupában az később csatlakozik vagy h???? Am csatlakoztam kitöltöttem az űrlapot.torrestoni írta:Sziasztok...
Sajnos az elmúlt másfél hónap nagyon zűrös volt, illetve nem volt szabadidőm. A Gamper kupát mindenképp szeretném befejezni, esetleg újraindítani. Minden érintettől elnézést kérek, most ugyanazzal az elánnal belevághatunk. Ezt a következő hetekben kellene megbeszélni. Aki még nem hallott róla, az itt tudhat meg róla többet: Hattrick - Joan Gamper kupa
Igen, a mérkőzéseket, fordulókat szerdánként, a barátságos meccsek helyén rendezzük, természetesen a felnőtt kerettel. Azt hiszem a szabályzatban, amit az oldalon megtalálsz, nos ott mindent leírtam.Valentino írta:Én is benne lennék egy ilyen kupában... de ugye ez nagycsapatokkal történne??
ha igen akkor hogy lennének a meccsek??? szerdánként????
Én is benne lennék egy ilyen kupában... de ugye ez nagycsapatokkal történne??torrestoni írta:Sziasztok...
Sajnos az elmúlt másfél hónap nagyon zűrös volt, illetve nem volt szabadidőm. A Gamper kupát mindenképp szeretném befejezni, esetleg újraindítani. Minden érintettől elnézést kérek, most ugyanazzal az elánnal belevághatunk. Ezt a következő hetekben kellene megbeszélni. Aki még nem hallott róla, az itt tudhat meg róla többet: Hattrick - Joan Gamper kupa
baguvixXx írta:Én szívesen folytatnám néhány olyan meccsért mint amilyet LeoMessivel (persze nem azzal a Leo Messivel hehe Very Happy ) játszottam az 1. fordulóban meg főleg.
Én szívesen folytatnám néhány olyan meccsért mint amilyet LeoMessivel (persze nem azzal a Leo Messivel hehe ) játszottam az 1. fordulóban meg főleg.torrestoni írta:Sziasztok...
Akkor nincs ötletemCFirpo3 írta:Sérülése nem volt, formájáról nem tudok sokat, nem tudom eddig milyen volt, most gyenge.
És az edzés is stimmel neki.
Sérülése nem volt, formájáról nem tudok sokat, nem tudom eddig milyen volt, most gyenge.elbandi írta:esetleg sérülése volt?vagy fromája csökkent?CFirpo3 írta:Nem értem. Van egy 18 éves játékosom, aki mióta itt van folyamatosan játszik bajnokságban és barétségosokon is és mégis csökkent a TSI-je, nem sokkal csak 10-zel de csökkent. Miért lehet? Ötlet?
Eddig jól teljesített.
esetleg sérülése volt?vagy fromája csökkent?CFirpo3 írta:Nem értem. Van egy 18 éves játékosom, aki mióta itt van folyamatosan játszik bajnokságban és barétségosokon is és mégis csökkent a TSI-je, nem sokkal csak 10-zel de csökkent. Miért lehet? Ötlet?
Eddig jól teljesített.