Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Hát az én csapatom csak most alajult így szerények az anyagi lehetöségeim de ha aktuális még akkor szánok rá egy ks tőkételbandi írta:Tényleg ha kell valakinek egy remek szélső az jelezze
Ma vagy holnap kirakom,jobban örülnék ha valamelyik eurobarcás tulajdonába lenne
Kihívás megtörtént, hasonló jókat kívánok. Nekem teljes csere csapat lesz.Xzibit25 írta:A csapat ID-m 1643381 csapatnevem: hattrick ala kocka.Sok szerencsét és jó meccset is így előre is,remélem nem lesznek sérülések,bár nem teljes kezdővel fogok játszani.
A csapat ID-m 1643381 csapatnevem: hattrick ala kocka.Sok szerencsét és jó meccset is így előre is,remélem nem lesznek sérülések,bár nem teljes kezdővel fogok játszani.Pocsa11 írta:Én is neveznék abba a Kupában persze, ha van hely. Én szívesen játszok veled egy meccset. Csapat ID?Xzibit25 írta: Más:Én is benne lennék az Eurobarca Kupában.
Megint más:Vki akar játszani felnőtt barit?Ha igen hívjon ki.
Én is neveznék abba a Kupában persze, ha van hely. Én szívesen játszok veled egy meccset. Csapat ID?Xzibit25 írta: Más:Én is benne lennék az Eurobarca Kupában.
Megint más:Vki akar játszani felnőtt barit?Ha igen hívjon ki.
mikor lehet majd jelentkezni arra a bizonyos listára????CFirpo3 írta:Sztem írjunk egy listát, hogy ki venne részt ebben az Eurobarca Kupában.
Én is benne vagyok...
Én is benne lennék szivesenLeoMessi írta:Mivel lassan vége a bajnokságnak, kezd időszerűvé válni ismét egy itteni fórumozók által alkotott bajnokság. Szóval ha lenne érdeklődő, akkor csinálhatnánk egyet. A szervezésbe szívesen besegítek.
Mindegyik 18 éves(most lesz 1-2 19)A formájukon még dolgozok :)Amúgy mennyit szánnál rá?socio66 írta: Ha nem túl idősek,jó a formájuk és a teljesítményük is,valamint olcsóak akkor jöhetnek
Csak úgy lehet külföldi bajnokságban tétmeccset játszani h van egy külföldi id-d és regelsz arról az idről abba az országba amilyen országból van az id-d.Pl.: Ha most az USA-ban vagy és ott regelsz akkor lesz egy csapatod ami az amerikai bajnokságban játszik. Más képpen nem lehet tétmeccset játszani csak barit ami meg nem mindig éri meg.kleno04 írta:Lehet vagy mikor lehet vagy lehet e egyáltalán külföldi TÉTMECCS-eket játszani vagy csak bari meccset lehet
(elég jól megfogalmaztam szerintem a kérdést nem )
Engem érdekelne a dolog ha gondolod segíthetek én is a szervezésben.LeoMessi írta:Mivel lassan vége a bajnokságnak, kezd időszerűvé válni ismét egy itteni fórumozók által alkotott bajnokság. Szóval ha lenne érdeklődő, akkor csinálhatnánk egyet. A szervezésbe szívesen besegítek.
Figyelj az ifiből csapatból csak annyi pénzed lesz hogy vissza szerezd ami belefeccőltél szal nem nagyon kifizetődő. Érdemes venni játékosokat és azokat edzetni.neked mint kezdő edzőnek h tőkéhez juss ajánlom a kapus edzést. vegyél 17 éves min jó kapusokat és az edzést állítsd védésre.A többi helyet érdemes egy kicsit idősebb 26-30 év közti min jó játékosokkal feltölteni.divadka írta:ha jobb játékosokat szeretnék a csapatomban akkor igazoljak vagy az utánpótlás kifizetődőbb ?
Ha nem túl idősek,jó a formájuk és a teljesítményük is,valamint olcsóak akkor jöhetnekelbandi írta:Akit érdekelnének remek szélsők azok jelezzék nekem