Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Football Manager egyszerűbb és a FIFA manager év végén kirug a csapattól akármit csinálsz. (legalábbis mikor én néztem akkor erre panaszkodott mindenki).sasi1 írta:Szeretnék letölteni valamilyen "manager" programot.
Melyiket javasoljátok a fifát, vagy a Football-t?
Melyik egyszerűbb?
Nekem a Football egyszerűbbnek tűnt, meg ahhoz is szoktam, + hazabeszélek.sasi1 írta:Szeretnék letölteni valamilyen "manager" programot.
Melyiket javasoljátok a fifát, vagy a Football-t?
Melyik egyszerűbb?
Battlefield 2-t nem toltad?Szed írta:csak szimplán BATTLEFIELD 1942 az örök szerelem
Hali Csabi!Aprieto írta:Driver, DirectX frissítése, újratelepítése, jó crack. Ha meg van a kellő géped hozzá, így futnia kellSaviola1112 írta:segitséget szeretnék kérni a call of duty 5-höz elinditom a játékot ki választom a nehézséget és nem csinálsemmit.
HHHHHHEEEEELLLLLLPPPP
Apropó nekem is lenne egy kérdésem...
újra el kezdtem tolni a Crysist, viszont ott megakadtam hogy jönnek az idegenek a térből minden irányból és szétszednek Valami olyasmi rémlik, hogy az aranyszínű generátorokat kell szétlőni, viszont utána is maradnak az élienek.. vagy nem lőttem szét az összes generátort. Viszont akkor passz, hogy hogy tudnám
Vagy menekülni kellene?
www.crysis.hu
itt megtalálod