Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Firpo te nem lennél benne az ifibajnokságban???Úgy emlékszem a múltkor még azt mondtad h igen.De nekem mind1.CFirpo3 írta:Dec. 1.-től jó nekem. Akkor, ha jó neked játszhatunk egyet.socio66 írta: szerk: aki játszana velem egy ifibarit,jelezze!
Akkor jó csak mostanába alig van időm följöni azt gondoltam leírom hogy biztos ami biztosXzibit25 írta:Már tudok róla h jönnél, régebben is mondtat már. És benne vagy a 8 emberben.matyi02 írta:Helo.
Én is szivesen jönnék az eurobarcás ifibajnokságba
az én uccsó meccsem: 2008-12-09 10:15-kor lesz utána jövök
A mai meccsekhez mindenkinek sok szerencsét
Már tudok róla h jönnél, régebben is mondtat már. És benne vagy a 8 emberben.matyi02 írta:Helo.
Én is szivesen jönnék az eurobarcás ifibajnokságba
az én uccsó meccsem: 2008-12-09 10:15-kor lesz utána jövök
A mai meccsekhez mindenkinek sok szerencsét
Arra gondoltam. Addig tudok várni.Xzibit25 írta:HA az ifi bajnokságra gondolsz, akkor tudok szolgálni válasszal.Dec.12 fele lesz csinálva mert kb addigra leszünk meg 8-an.CFirpo3 írta:Az Eurobarca kupával mi a helyzet? Mert nekem most a bajnokságomban szünet van és most ki tudnék lépni. Nektek mikor jó?
Igen.norbert55 írta:Regelek és kész?Ez hosszútávon is ingyenes?
Te jóisten, pont ettől féltem. Esélyem sem lenne egy ekkora mester ellen. Sőt írjuk jóvá neked alapból a 3-0-t.bowlinggolyo írta:ha annyira akarod 2 hét múlva lerendezhetjük egy barival
Hát ezen majdnem hangosan felröhögtem. Két cserecsapat meccse lehetséges random eredményekkel mit dönt el ?bowlinggolyo írta: ...ha annyira akarod 2 hét múlva lerendezhetjük egy barival...
Már bocsi de én nem azt mondtam h maradjanak a 7edben és ott farmoljanak hanem ennek az ellenkezőjét én csak egy példát mondtam h a tesóm h csinálta neki is ojan volt a szitu mint neked.Meg mi az h nagy az egom az h foglalkozok a ht-val és tudok róla egy két dolgot és megpróbálok segíteni a most csatlakozott játékosoknak. Szerintem te nagyon nem vagy magadnál és ha annyira akarod 2 hét múlva lerendezhetjük egy barival. Ha annyira úgy gondolod h semmit nem tudok a ht-ról.LeoMessi írta:Jajj, hagyjuk már. Azért mert van itt 1-2 bölcs aki szerint jó évekig a hetedben farmolni nem kell nekik hinni. Hetedben második lettem az első szezonomban, csak az elsőtől kaptam ki, így volt pénz is meg szurkoló is bőven, aztán amikor feljutottam hatodba harmadik lettem, pedig nincs semmilyen különleges képességem. Eleve hatodosztályban sokkal több a néző. Na mindegy, mindenkinek szíve joga évekig tétnélkül bot csapatokkal viaskodni a legalsóbb osztályban, csak már rossz volt olvasni, hogy bowlinggolyó itt a guru, azt osztja az észt. Pedig ahogy észrevettem, jópáran jobban értenek hozzá, mint ő, csak kisebb az egojuk.
HA az ifi bajnokságra gondolsz, akkor tudok szolgálni válasszal.Dec.12 fele lesz csinálva mert kb addigra leszünk meg 8-an.CFirpo3 írta:Az Eurobarca kupával mi a helyzet? Mert nekem most a bajnokságomban szünet van és most ki tudnék lépni. Nektek mikor jó?
Engem nem Ő ihletett meg, hanem mindörökké barca. Nekem jelenleg az a legnagyobb gondom, hogy nincs pénzem.Nagy nehezen felküzdöttem magam minusz huszonpárezerre, de nnek az volt az ára, hogy el kellett adjam a 19 éves jó kapusomat, tehát az eddigi munkám kárba veszett.Voltam annyira hülye, hogy gyengébb játékosokért viszonylag nagy pénzt adjak. Lett is -58000 a kasszába. Most 2 választásom van vagy 2. leszek és küzdök a hatod osztályba, vagy maradok itt, és pénzt gyűjtök. Ez lesz a nehezebb.LeoMessi írta:Jajj, hagyjuk már. Azért mert van itt 1-2 bölcs aki szerint jó évekig a hetedben farmolni nem kell nekik hinni. Hetedben második lettem az első szezonomban, csak az elsőtől kaptam ki, így volt pénz is meg szurkoló is bőven, aztán amikor feljutottam hatodba harmadik lettem, pedig nincs semmilyen különleges képességem. Eleve hatodosztályban sokkal több a néző. Na mindegy, mindenkinek szíve joga évekig tétnélkül bot csapatokkal viaskodni a legalsóbb osztályban, csak már rossz volt olvasni, hogy bowlinggolyó itt a guru, azt osztja az észt. Pedig ahogy észrevettem, jópáran jobban értenek hozzá, mint ő, csak kisebb az egojuk.