Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
A hétre lekötöttem egy nemzetközi barátságos meccset, ezért csak jövő héten tudlak kihívni.kabekabe írta:Bocs, h csak most irom, de nyertem 5-0-ra! Első győzelmem, bár hazain voltam és esélyes is voltam, na most örülök és probálok igazolni. Noodle kihivsz?
Kozepszeru jo vezetoi kepesseggel es az is dragan, belole nem erdemes edzot csinalni.CFirpo3 írta:Középszerű tapasztalatú és jó vezetői képességű játékosból milyen edző lehet körülbelül?
Inkább vegyél egy magas tapasztalattal rendelkező játékost mert olcsóbb lesz ha edzővé választod. Igaz h drágább egy kicsivel de egy nagyszerű tapasztalatú kb 115000eFt ha edző lesz belőle. A vezetői képesség a csapatszellem szinten tartásáért felelős. Ezért nem nagyon éri meg alacsony vezetői képességű játékot venni mert akkor a csapatszellem gyorsan esik.MQuC írta:rájuk kerstem. egy jo tap. jo vezetői kép. is 150 000.
Attól függ, mire van pénzed... Egy remek tapasztalatú játékos már nem olcsó. Még ha a többi képessége rossz is.MQuC írta: a jó az elég szerinted? vagy mmenjek följebb
Úgy h van egy kib jó játékosod ha felnőt akkor isteni feletti szintű, ha u20 akkor ojan titáni környékén (persze csak akkor ha már rég szerepel az orszg) akkor szólsz a szöv. kap.-nak h ijen játéksod van és ő eldönti h kit válogat be.MQuC írta:Válogatottba hogyan hívják be a playákaT?