Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Nos az a helyzet, hogy Tóni a mostani barátságos meccsre kihívott (ahogyan a kupa menetrendje diktálta ) és azt a meccset le is játszottuk. Ígérte nekem még, hogy nemsoká frissíti az oldalt is, ezért szeretném minden Gamperest kérni, hogy ahogy következne meccse a kupába úgy kösse le a meccsét. Persze nem kötelező, de ha már elkezdtük szerintem fejezzük is be...LeoMessi írta:A Gamper kupával most mi a helyzet? Érdemes várnom a barátságos lekötéssel?
Úgy h ők elb@szták a felállásukat. Mondta a 4-ed osztályú akivel játszottam. 6-odban vagyok,de ott nem megy ennyire mert inkább azt áldozom ennek érdekében. Ha a playákat kérdezed akkor nézd meg azt az embert akit eladok hozzá hasonló a többi is.MQuC írta:Bowlinggolyó!
Hogy sikerült elérnek ezeket a bravúrokat? Hányad osztályú a csapatod? Milyen playák alkotják?
Ha szabad ilyeneket megtudni
Rendben, nálad. Kihivsz?noodle77260 írta:Köszi!kabekabe írta:Szép volt Noodle(2-5 neki)!!! Még akarok 1 pár játékost illetve, az ifikkel is akarok játszani. Ifibajnokságom neve: ProfiIfi aki szabad és akar játszani az légyszi csatlakozzon.
Szólja, ha szeretnél egy visszavágót, szívesen vendégül látlak.
Grat a tovabbjutashoz. Nehez mecsed lesz de szurkolok neked, neki meg szerepelnie kell a Mastersben s van meg egy bajnoksaga is lehet serules eltiltas barmi ami a te malmodra hajthatja a vizet, na meg a jo oreg random a mecsen.bowlinggolyo írta:Ez az tovább mentem megint a kupában ez a második nagy skalpom. Most egy másod osztályút sikerült a padlóra küldenem. De itt tényleg megálltam mivel AC Szolnokkal játszok a jelenlegi első magyarral. Bár kitudja eddig nagyon jól meneteltem De ez eddigi legnagyobb sorozatom a kupában.
Köszi!kabekabe írta:Szép volt Noodle(2-5 neki)!!! Még akarok 1 pár játékost illetve, az ifikkel is akarok játszani. Ifibajnokságom neve: ProfiIfi aki szabad és akar játszani az légyszi csatlakozzon.
bowlinggolyo írta:David Genet (131847431)
24 éves és 16 napos, jó forma, lábadozik, de már játszhat
Bajkeverő alak, aki temperamentumos és becsületes.
Tapasztalata csapnivaló, és gyenge vezetői képessége van
Következő születésnap: 2009-02-09
Ország: Nederland Nederland
TSI: 28 740
Fizetés: 3 311 eFt/hét (beleértve a 20%-os prémiumot)
Tulajdonos: Bowlinggolyo Fc
Lapok: 1
Sérülések: lábadozik, de már játszhat
Erőnlét: remek Védés: katasztrofális
Játékszervezés: világklasszis Átadás: megfelelő
Szélsőjáték: gyenge Védekezés: pocsék
Gólszerzés: középszerű Pontrúgás: nagyszerű
Ha vki érdekel eladom az ára 200 eFT.
Ha áll még a kihívás, elfogadom, ha nem baj hazai pályán, mert elég mínuszba vagyok, és minden pénz jól jön.CFirpo3 írta:szerk.: valaki egy bari meccset szerdán?
Gratula a győzelmedhez.Úgy látom te is szép csapatot kaptál ellenfélként. Neked sem lesz könnyű meccsedGuardiola írta:FcMagnet a csapat nev 45. perc a masodik felidoben es meg mindig 4-3
Edit: es megvan a tovabbjutas
Szerintem Random sem lesz elég ellenük. De nagy gratula én a 2. kanyarban kizúgtam... Tök fun lehet ilyen nagy csapattal játszani lehet lesznek HT-Live nézőid is !bowlinggolyo írta:Ez az tovább mentem megint a kupában ez a második nagy skalpom. Most egy másod osztályút sikerült a padlóra küldenem. De itt tényleg megálltam mivel AC Szolnokkal játszok a jelenlegi első magyarral. Bár kitudja eddig nagyon jól meneteltem De ez eddigi legnagyobb sorozatom a kupában.
Az áruk azért magas egy picit,mert nem mindenáron akarom eladni őket. Úgy határoztam meg az értéküket,hogyha elviszik,akkor egy jobb játékost tudjak venni.depth írta:Megnéztem őket, de az áruk eléggé horribilis. Szerencséd lesz, ha néhányat sikerül eladnod a kintiek közül.
Akkor gratulálnék is elsőnek talán!Guardiola írta:FcMagnet a csapat nev 45. perc a masodik felidoben es meg mindig 4-3
Edit: es megvan a tovabbjutas
Azt hiszem már megkérdeztem, de nem találom a csapatneved.Megmondanád újra?Guardiola írta:Huh be szoros a kupamecsem
Elso felido 44. perceben meg vezettem 2-0 ra de a szunetre mar 2-2 vel mentuk aztan 61 percben 2-3 oda de meg ebben a percben jott az egyenlites is 3-3 most 76. percben 4-3 ide kivancsi vagyok meglesz-e a bravur 4. osztalyu ellenfelem ellen
A jo hir hogy kozel telthaz volt 58442 -en latogattak ki a merkozesre 65000-ig ugyyan van meg egy kicsi de azert mar igy is szep.
Sok sikert es jo szurkolast masoknak is akik szerepelnek meg a kupaban