Tegnap óta én is boldog tulajdonosa vagyok egy kalózverziónak.
Egy kis pro és kontra,természetesen személyes véleményem alapján:
Pro
-Grafika,egyértelműen javult,a játékosok arca,a mezek textúrái,a stadionok, a 3D-s fű,mind nagyon szépek.
-Játékmenetbeli változások,ezen is javítottak becsúszásnál,ütközéseknél sokkal hihetőbbek az esések,a kapus is realitikusabban mozog,összességében ez rendben van,ha a következő Fifákban is ennyit javítanak,nemsokára megérkezünk a teljes realitáshoz.
-az irányítás,ugye a külön PC-re kifejlesztett egér+billentyűzet-es lehetőségre gondolok,attól függetlenül hogy valakinek ez tetszik vagy nem,egy szép gesztus az EA-től.
Kontra
-Az animációk,a meccsek előtti videó,a gólörömök,a reklamálások nem sokat változtak,szinte egy az egyben áttették a 07-08-ból ebbe a játékba.
-A menedzser mód,ez sem változott sokat,tulajdonképp semmit,persze, értem hogy eddig is jó volt,de legalább menedzserünk kiválasztásához tehettek volna be pár új képet...
Összegezve megvan az a néhány megszokott újítás ami eddig is megvolt az évről évre megjelenő Fifákban,tehát menü,grafika,játékmenet,ezeken ugye folyamatosan javítanak,most is,az viszont nem tetszik hogy a játék sok eleme ugyanaz mint a már két három éve használtak,a már ugye felsorolt dolgok..
Végül,az elvárt színvonalat hozza a Fifa,semmi nagy újítás,viszont aki eddig szerette a sorozatot az most is jól ellesz vele,aki meg nem,az most sem fogja megszeretni..