Rashford az elmúlt évekről
️ Rashford: "Sokáig egy olyan környezetben voltam, ahol nem volt meg a stabilitás, emiatt most még nehezebb következetes teljesítményt nyújtanom. Úgy gondolom, az állandóság az, amit be kell építenem a játékomba. Ezt szeretném elérni.” pic.twitter.com/gwi4f2ESM8
— EuroBarça (@eurobarcahu) October 13, 2025

, és volna kedvetek neten játszani, akkor írjatok rám egy privátot, vagy küldjetek emilt!
, és volna kedvetek neten játszani, akkor írjatok rám egy privátot, vagy küldjetek emilt!

Nagyon kíváncsi vagyok rá, bár sok reményt nem fűzök hozzá. Remélem Iniestának már normális arca lesz benne...
 Nagyon kíváncsi vagyok rá, bár sok reményt nem fűzök hozzá. Remélem Iniestának már normális arca lesz benne...  Nekem vicces, hogy a nagycsapatokban is vannak olyan játékosok, akiknek olyan arca van, mint anno a FIFA 2000-ben. Remélem ezen javítanak majd. Meg a borzasztó kapusintelligencián.
 Nekem vicces, hogy a nagycsapatokban is vannak olyan játékosok, akiknek olyan arca van, mint anno a FIFA 2000-ben. Remélem ezen javítanak majd. Meg a borzasztó kapusintelligencián. 

Még1szer kösz
  Még1szer kösz