Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Azt nem mondanám, hogy feltámadtak a hollandok, legfeljebb papíron, inkább a City lőtt két öngólt, de még a második is elég potyaszagú volt, azokon kívül szinte momentuma nem volt a Feyenoordnak, de még így is kitömhették volna a vendégeket az angolok. I(nkább a PSV-re lehetne mondani, bár ők egy Shaktar ellen játszottak emberelőnyben, ha már feltámadásról van szó.LG írta: ↑2024.11.28. 10:05:43Én most nem lennék a helyébe, a jelenlegi formákat tekintve minimális esélyt adok nekik a Pool ellen. A rossz eredmények mellett a másik meg az, hogy hitvány focit is játszik a csapata, szinte egész szezonban, csak elején még az eredmények jöttek legalább.Bob_Marley írta: ↑2024.11.27. 21:48:26Nem aggódok miatta,pont jókor jön a Pool elleni rangadó,negatív spirálban vannak,de löketet adhat a hétvége. Most is nyugiban nyerniük kellett volna és a végére feltamadtak a hollandok. Van ilyen,de temetni Pepet,aki egyeduralkodó edző, kicsit korai.
Én most nem lennék a helyébe, a jelenlegi formákat tekintve minimális esélyt adok nekik a Pool ellen. A rossz eredmények mellett a másik meg az, hogy hitvány focit is játszik a csapata, szinte egész szezonban, csak elején még az eredmények jöttek legalább.Bob_Marley írta: ↑2024.11.27. 21:48:26Nem aggódok miatta,pont jókor jön a Pool elleni rangadó,negatív spirálban vannak,de löketet adhat a hétvége. Most is nyugiban nyerniük kellett volna és a végére feltamadtak a hollandok. Van ilyen,de temetni Pepet,aki egyeduralkodó edző, kicsit korai.
Szerintem amúgy egy ideje megérkezett abba a... külső nézői, élvezeti szempontból kicsit nihillbe, ami a BM-nél volt nála. Én nem sterilizáltat mondtam a múltkor, de jó szó rá, én látok egy rakat világklasszis játékost, akik úgy ujjgyakorlatból jól össze vannak rakva (oké, vegyük ki a jelenlegit, a Rodridependencia évek óta látványos, várható volt, majd kijönnek a gödörből), úgy meg is csinálják, amit kell, meg kapargatnak is, de úgy... kicsit erőltetett, kicsit fásult, vagy nem is tudom, milyen a dolog. Nyilván így is nagyon jó csapat, Pepnél van egy magas szint, ami alá nem nagyon tud hosszútávon esni, de az extrát én sem érzem ott, és én sem tudok egy ideje City meccset nézni, max ha csúcsrangadó van. Halál unalmas kb semleges nézőként. És nem a sok oldalpassz miatt, igazából attól ő is szabadulni próbál.Sonoma írta: ↑2024.11.27. 19:54:07Ennyire nem szabad beleélned ( elkeseredni?) magad egy vereségbe, rossz szériába, hogy kifordulj önmagadból. Akkor már ez azt jelzi ideje pihenned, vagy váltani.
Guardiolának is új ez még. Ilyen rossz szériája még nem volt edzőködése alatt.
Lehet nem kellett volna hosszabbítani a Cityvel.
Nekem amúgy az utóbbi években mutatott Guardiola féle játékrendszer nagyon nem jött be. Túl sterilizált, emiatt nem szórakoztató nézni.
Ennyire nem szabad beleélned ( elkeseredni?) magad egy vereségbe, rossz szériába, hogy kifordulj önmagadból. Akkor már ez azt jelzi ideje pihenned, vagy váltani.Deluigi írta: ↑2024.11.27. 17:22:44Mi meg csodalkoztunk Xavin, amikor egy sokkal gyengebb csapat miatt voltak idegosszeomlasai...Sonoma írta: ↑2024.11.27. 14:01:37https://www.eurosport.hu/labdarugas/kid ... tory.shtml
Úgy néz ki elszakadt valami az agyban.
Nálunk még lett volna pár jó éve miután elment de az nyilvánvaló hogy ez a "ha hiv a barca en megyek" duma ez csak PR nem a valosag. Az egoja nem viselte volna el ezt ami az elmult evekben tortent itt. Ha most lekaparja az arcat mit csinalt volna mondjuk a Koeman féle csapattal?
Mi meg csodalkoztunk Xavin, amikor egy sokkal gyengebb csapat miatt voltak idegosszeomlasai...Sonoma írta: ↑2024.11.27. 14:01:37https://www.eurosport.hu/labdarugas/kid ... tory.shtml
Úgy néz ki elszakadt valami az agyban.
Kicsit egyirányúnak érzem ezt a nézőpontot, szerintem ez ennél sokkal szélesebb, tágabb, átfogóbb értelmezési tartormányt érdemel. Arról nem is beszélve, hogy minden éremnek két oldala van.La Masia1 írta: ↑2023.09.12. 22:09:13A City most top #1 - miért is??!!
Mert a Barca volt edzőjével, a Barca játékát játszva-másolva, korlátlan mennyiségű pénzből, minden posztra a lehető legjobban passzoló játékost megvásárolva, hosszú évek munkájával, Guardiola szó szerint beidomította őket, hogy a lehető legnagyobb mértékben a Barca fénykorát idéző játékot játsszák?!
És ezzel hosszú évek után nyertek egy darab BL-t! Mintha egy gépet évekig kalibrálnál...Annyi különbséggel, hogy a Xavi-Iniesta-Busi-Messi négyes hiányában a játékuk még így is csak egy másolat lett.
Hatékony, sikeres, de egy másolat. Ez eredeti másolatával lettek sikeresek.
A klub meg közben megpróbálta kidobni az eredetit.
Teljesen kizártnak tartom, hogy őt kielégítené a válogatott dolog.Troym írta: ↑2023.05.19. 21:08:35Ez minden edzőre igaz, itt 3-4 év és kikészülsz Barcelonában.
Guardiola minden idők legsikeresebb itteni edzője 4 év, 14 kupa .
LE 3 év 9 kupa után
Valverde 2,5év 4 arany után.
5 évet Rijkaard kapott 5 aranyat hozott.
5 éven túl meg egyedül Cruyff bírta, de szerintem őt nagyon nehezen merte bárki kritizálni, sőt állítom a szívrohama nélkül még sok évig nyomta volna, ő lehetett volna az itteni SAF.
Mindet felemésztette a rendszer, itt edző nem bírja tovább. Andris, röhögni vagy sírni fogsz, de talán pont Laporta az, aki miatt Xavi talán maradhat hosszabb távon, az első elnöksége alatt is 2 edzője volt és Rijkaard 2 évnyi teljes sikertelenség után nem kapott új szerződést, de nem lett elküldve év közben. Most Koeman esetén szerintem muszáj volt meglépnie az elküldést, annyira mérgező volt addigra a hangulat, de Xavi esetén inkább edzői oldalon fogja azt mondani Xaxi max 3 év múlva, hogy hócipője tele van a közeggel.
Pep szerintem 55 éves koráig fogja nyomni klub élén, aztán átnyargal válogatotthoz. Legalábbis anno ezt mondta. (mondjuk olyat is mondott, hogy nyugdíj körül visszatér Barcelonába utánpótlás edzőnek)
Nekem ezért is a kelleténél nagyobb tüske az Arthur-sztori. Stílusra nagyon Xavi volt a csávó, én mindig vártam, hogy mikor indul be.csababarca írta: ↑2021.09.23. 19:50:41lenne egy ilyen emberünk ma a kp-n, vagy csak fele ennyit tudna a fociról....
Szép cicázás, de hiába vártam, hogy elkezdődjön az éles meccs.MatyiG írta: ↑2021.09.23. 19:39:05https://www.youtube.com/watch?v=CJdEqIapHRM
Hogy tudta bárki is alibijátékosnak nevezni Xavit amúgy?![]()
sokaknál ez jelen időben is így van.