Xavit azért nem bántanám vele kapcsolatban, mert addigra szerintem tényleg leépült a játékpercek és a mellőzöttség miatt, és erőtlen, gyenge játékossá vált 0 önbizalommal, akkor már azok a cameók sem néztek ki jól.Yokozuna írta: ↑2024.07.21. 11:18:42Egyik legnagyobb tehetségünk volt, Setiennél állandó kezdő volt. Aztán olyan edzők jöttek, akik nem látták benne a potenciált, nem kapott lehetőséget. Azt hittük, hogy Xavi majd kihasználja a képességeit, és megtalálja a helyét a csapatban, de ez is mint annyi más edzői feladat meghaladta a tudását.
Nem tűnt jó döntésnek Amerika, de úgy néz ki megtalálta a számítását. Én szívesebben látnám valamelyik európai bajnokság csapatában, ahol hétről hétre láthatnánk a játékát. Nincs rá esély, de jó lenne ha a Barcelona lehetne ez a csapat.
Én is ezt sajnálom, még ha a szintje vita tárgya is, alighanem a leglátványosabban játszó középpályás, akit az elmúlt években láttam, örömmel nézném egy Gironában vagy Monacoban, de még egy Villarrealban is. Azért MLS meccset elég ritkán néznék meg miatta.
De én úgy érzem, hogy az ennyire méltatlanul rossz élmények után neki az elsődleges lehet, hogy jól érezze magát, és ezt a számítását megtalálta, és marad az MLS egyik arca inkább.