csababarca írta: ↑2022.08.11. 13:48:10
Tavaly is ezt írtad, hogy már jobban rotálva lesz:D
Nekem személyes szerint semmi bajom vele, sőt bírom a játékát.
Csak azért hogy üljön a padon semmi értelme itt lennie, mert amúgy meg a többi posztra vagyunk elegen.
Én ennyit írtam, ezt is gondolom.
Ugyanaz mint Depay/Auba kettős, velük sincs bajom, de egyikük totál felesleges ide.
Az első nagyon érdekelne egy idézetben, télig nem nagyon folytam bele Busquets-es diskurzusokba, mert eleve napi 8-szor merült fel a neve minden topikban, és nagyon untam. Szerintem ilyesmit február-március körül írtam először, nyilván a következő szezonra, és tartom is. Már csak azért is tippelem ezt a mondandóm tél végére, mert ebben időben Xavi elkezdte kirotálgatni, csak nem volt alternatíva, romlott az eredményesség és visszakerült, emiatt következtettem arra, hogy azért ha lesz ideje alapozni, próbálgatni, és lesz korrekt csere, akkor nem fog 10/10-szer kezdeni, meg meccsekt végigtolni sem feltétlen. És most lesz nagyjából szájíze szerinti alternatíva.
Amúgy ha rosszul emlékeznék, és tényleg ilyet írtam volna, akkor sem értem, milyen érv lenne, új edző esetén, egy évvel később akkor is jogos gondolat lenne, mivel egészen más a szitu.
Oké, de ha Busi stabil kezdő, egy csere akkor is kell a posztra, ez szerintem nyilvánvaló. Depay/Auba azért más szitu, mert ők ketten a 2. helyért versenyeznek Lewa mögött, sőt, még mások is tudnának ott játszani. Vagy ha ezt a Depayos párhuzamot a Nico/Pjanicra érted, az oké, de szerintem akkor is jobb azt itt tartani, aki Xavi világába jobban beleillik, és akkor az egyértelműen Pjanic, Nico nem tud szervezni.
Peter: Pjanic 32 éves, és azért szerves, sőt, tán meghatározó tagja volt egy Juvénak, ami az ő idejében még Európai szinten is tényező volt, olaszban meg letaszíthatatlan istenkirály. Az, hogy mi leépítünk egy játékost, főleg Koeman idején, túl sokat nem jelent olyan szempontból, hogy fog játszani Xavi alatt... És nyilván nem azt kérdeztem, hogy 2025-ben mi lesz a baj vele, hanem most, legalább erre a szezonra.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy