ALEXDP írta: ↑2020.09.01. 21:54:22
Már azt sem értettem amikor megvette a Barca.
Minden érdeme elismerése mellett, és igazán szimpatikus, tény, de azt hiszem, neki volt inkább ajándék itt játszani, nem fordítva.
Elfogadom mások véleményét, így a Tiédet is tiszteletben tartom, de nagyon csodálkozom, hogy vannak ilyen vélemények is Ivan-ról. Szakmailag sem nagyon lehet belekötni a teljesítményébe, mint ahogyan sportemberi mivoltát sem kérdőjelezném meg. Meg merem kockáztatni, hogy barátomként is szívesen venném az életben.
Sokan írták, hogy jól bejátszotta az Alves által hátrahagyott területet, meg nem dadogott nála a labda, stb. Szerintem Ő sokkal több volt ennél. Box to box mindent eljátszott, bármit is kértek Tőle. Számtalan nagyon fontos gólja volt, kulcspasszokat is osztogatott, ha kellett 1 az egyben robogott a kapuig, távoli lövéseivel új taktikai elemet vitt a csapat végletekig passzolós stílusába. Nagyon jól megértette magát mindenkivel. Az, hogy picit látszólag megkopott , adódhat az életkorából is, de én inkább a csapat komplett motivációvesztésének tudnám be. Időről-időre padoztatták a fiatalok javára, de furcsa módom, amikor stabilitás, profizmus kellett a csapatnak, mindig elővették szerencsére.
Köszönöm, hogy a Barcában láthattam és minden jót neki az életben...