Leo Messi
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Isten Éltesse!
Még legalább 7-8 nagyon sikeres szezont itt!
Még legalább 7-8 nagyon sikeres szezont itt!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Barça B
Az elmúlt néhány évben annyi csodálatos pillanattal- perccel- mérkőzéssel ajándékozott meg bennünket, hogy az ember önkéntelenül is megkérdezi.
Miért repül így az idő? Leo ma 26 éves." Boldog születésnapot" a királynak.
Miért repül így az idő? Leo ma 26 éves." Boldog születésnapot" a királynak.
-
- Az Év fórumozója 2013
A szezon támadója - szavazás - goal.com
Nyomjátok a szavazatokat Messire, mert CR vezet.
Én amúgy Hisato Satóra voksoltam.

Nyomjátok a szavazatokat Messire, mert CR vezet.

Én amúgy Hisato Satóra voksoltam.

looka írta:...

Ez valami kegyetlenül jó szerintem.A főoldali cikk írta:Sosem nézek futballt otthon a televízióban, mert Antonella unalmasnak találja. Hazajövök, elmondom neki, hogy lőttem 2-3 gólt, de általában nem igazán érdekli.

- Drágám, ma porig aláztam a Real védelmét, meg lőttem 2 gólt, mi a vacsi?
- Fasírt.
[félig-meddig off, de elkapott az agymenés..]
Mindeközben:
CR:
- Asszony, vágtam egyet a Barcának, hatalmas király vagyok, mi?
- Tök jó, és Messi hányat rúgott?
- Inkább adj valamit enni...
Iniesta:
- Életem értelme, olyan szerencsés voltam ma, hogy két gólt is szereztem egy meccsen.
- Ó, ez csodálatos! Akkor most már megkaphatod azt az aranylabdát is?
- Nem, a gravírozó csak Messi nevét tudja leírni, az a legegyszerűbb, a többiekével nem vesződik...
Xavi:
- Elképesztően nagy bombát rúgtam ma!
- De jó! Végre ellőtted 5 méternél távolabbról is?
- Igen, jó mi?
- Most ugratsz, látom, hogy vigyorogsz, szóval? Megint lepasszoltad Messinek ugye?
- Háhh. Pontosan.
Rudolf:
- Drágám, képzeld, csoda történt, ma rúgtam egy gólt.
- Egy olyan igazit, amit tényleg meg is adtak meg minden?
- Igen!
- Ugye még a fociról van szó?
- Igen!
- Ahá... Gratulálok... Képzeld, én ma jártam a Holdon... Szép hely, és senki nem akar átverni...
Torres:
- Mujer, rúgtam 4 gólt a tegnapi meccsen.
- Gratulálok! Milyen csapat ellen? Barca? ManUtd? Real? Úgy örülök, hogy igazi profik ellen is ennyi gólt lőttél!
- Igazából Tahitinek...
- Az egy város vagy ország?
Balotelli:
- Lőttem egy gólt. Megin', de má' kezdem unni... Izé, tudod mi van na, megnyertük azt az izét... mi is az, na segíccsé má', amit kötni szoktak...
- Szvetter?
- Nem, nem izé, no, mindegy, a lényeg, hogy megint nem kell másik csávókkal csinálnod!
- *sóhaj*

- visca el barca
- Presidente del Barça
szeptember 17-re (a bl első meccsnapján) beidézte a bíróság az apjával együtt. (nso)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Az Év fórumozója 2013
Lionel Messi vs Guatemala (15/06/2013)
http://www.youtube.com/watch?v=ZXQAiKGPwAI
http://www.youtube.com/watch?v=ZXQAiKGPwAI
Hatalmas passzokat tud adni, hihetetlenül érzi az ütemét a paszzoknak. Ebben a videóban is kiderül, hogy Fabregassal milyen jól megértik és érzik egymást a pályán.Yaya(07-10) írta:ez a video nagyon állat! pontosan megmutatja, miért Leo a világ(valaha volt?) legjobb játékosa. játékintelligenciája utolérhetetlen.Gareth Tello írta:Ismét bizonyította, hogy mennyire tré a válogatottban.![]()
L. Messi vs C. Ronaldo ● The Ultimate War - Part II ● HeilRJ & Rom7ooo ||HD||
http://www.youtube.com/watch?v=WZOVVkR994w
-
- Jugador d'estrella
ez a video nagyon állat! pontosan megmutatja, miért Leo a világ(valaha volt?) legjobb játékosa. játékintelligenciája utolérhetetlen.Gareth Tello írta:Ismét bizonyította, hogy mennyire tré a válogatottban.![]()
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Maradona van 1 gólra Messitől.Capon írta:Akkor most Messi már csak 1 gólra van Maradonától a válogatottban?

Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- Capon
- Llegenda del Barça
A kis 19 éves adócsaló Messi
Jól palira vették. Biztos vagyok benne, hogy vagy félreértésről van szó vagy apuci és talán 1-2 ügyvéd, könyvelő ügyeskedett.
Ha ténylegesen van ilyen-olyan okokból tartozása, akkor azt befizettetik vele és csókolom.
Egyébként ahol ekkora pénzek forognak ott mindig is volt, van és lesz susmus a pénzekkel és nem csak magán hanem állami szinten is. Főleg úgy, ha a könyvelőd bármi "hibát" vét azért is te vagy a felelős. Így elég könnyű palira venni az embereket.
Akkor most Messi már csak 1 gólra van Maradonától a válogatottban?

Jól palira vették. Biztos vagyok benne, hogy vagy félreértésről van szó vagy apuci és talán 1-2 ügyvéd, könyvelő ügyeskedett.
Ha ténylegesen van ilyen-olyan okokból tartozása, akkor azt befizettetik vele és csókolom.
Egyébként ahol ekkora pénzek forognak ott mindig is volt, van és lesz susmus a pénzekkel és nem csak magán hanem állami szinten is. Főleg úgy, ha a könyvelőd bármi "hibát" vét azért is te vagy a felelős. Így elég könnyű palira venni az embereket.
Akkor most Messi már csak 1 gólra van Maradonától a válogatottban?
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
-
- Entrenador del Barça
Elég röhej, hogy az adócsalási vád Messi tönkretételére irányul. Mit szoljon az akinek éppen a megélhetésre elég, de rendesen adózik. Senki nem lehet kivétel. Szeretjük Messit, de látni Eto'o is hogyan járt és Figó is. Be is fizették a tartozást. Gondolom most is ez lenne -jogosan. Ha ezért Messi elmenne, ami elég viccesnek tünik - akkor menjen.
Fecó
-
- Az Év fórumozója 2013
A Wikipédia is ezt írja, úgy tűnik, a válogatottban a barátságos meccseken szerzett gólok is számítanak.shutterisland írta:ez mennyire hivatalos ? mármint ezek az adatok ?
Pár stat:
1. Messi has scored or assisted a goal EVERY 58 minutes this season for club and country (69 goals, 18 assists in 5,033 minutes).
2. Messi for Argentina under coach Alejandro Sabella: 19 matches, 18 goals, 7 assists.
3. Messi has scored more goals for ARG under Sabella ( 18 ) than under his 4 previous coaches (Pekerman, Basile, Maradona & Batista, 17).
-
- Jugador d'estrella
Azért Messi megmutatja, hogy őt se a pályán, se azon kívül nem lehet tönkre tenni, lásd, hogy mire gondolok: Itt az egész lejáratás, herce-hurca az ő személye körül és még is tegnap olyan játékot láthattunk tőle, amihez úgymond jó lelki és fizikai állapot kell. 
Nem kérdés, ő a legjobb

Nem kérdés, ő a legjobb

- shutterisland
- Director del Fútbol
ez mennyire hivatalos ? mármint ezek az adatok ?Ezzel megelőzte Maradonát(34 gól). Messi 35-nél tart Crespoval egyetemben és már csak Batistuta van előtte 56 góllal. Nem kérdés, hogy meg lesz neki.
-
- Az Év fórumozója 2013
Ismét bizonyította, hogy mennyire tré a válogatottban.

-
- Barça B
Na na! Most 25 éves, mire kijön a hűvösről 31-32 éves lesz. Azért ennyire ne tegyünk "Nem kérdés" szintű kijelentéseketBarcaman14 írta:Guatemala-Argentína 0-4!
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... vbNWWWt0m4
Messi elemében volt, mesterhármas plusz egy gólpassz. Az első gól különösen szép volt!
Ezzel megelőzte Maradonát(34 gól). Messi 35-nél tart Crespoval egyetemben és már csak Batistuta van előtte 56 góllal. Nem kérdés, hogy meg lesz neki.

Visca el Barca!
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Guatemala-Argentína 0-4!
Messi elemében volt, mesterhármas plusz egy gólpassz. Az első gól különösen szép volt!
Ezzel megelőzte Maradonát(34 gól). Messi 35-nél tart Crespoval egyetemben és már csak Batistuta van előtte 56 góllal. Nem kérdés, hogy meg lesz neki.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- shutterisland
- Director del Fútbol
nem hiszem, marad a stream, de 4-kor kezdődik szóval húzós.ZotyaFace írta:Közvetíti valamelyik adóshutterisland írta:gondolom nem játszik hajnalban guatemala ellen.
egy kerettel valaki megdobhatna.
majd holnap keresek valami összefoglalót.
elvileg a padon ott lesz az adómanó

itt azért csak elrak 1 gólt.
Közvetíti valamelyik adóshutterisland írta:gondolom nem játszik hajnalban guatemala ellen.

Madridista. De nem az elvakult fajtából 

Azért az adóhatóság nem brahiból szokott embereket adócsalással meggyanusítani. Persze Messinek ehhez nem sok köze van, hiszen csak 17 éves volt akkor, azt sem tudta mi az az adó. Mindemellett az ő pénzéről, adójáról van szó, tehát nyilván őt veszik elő név szerint. Ami biztos, hogy valaki kavart, vagy a könyvelők, vagy Messi örege, majd a tárgyalások befejeztével kiderül.Miksi Józsefné írta:Elfelejtettem irni,hogy a FORBES MAGAZIN cikke ez.Meg kitért még arra is,hogy Messi az eddig egyetlen botránymentes sportoló aki cimlapon volt ilyen témában. Nem csalta meg a feleségét, nem iszik,drogozik és mégis őt találták meg. Pedig ő csak focizni szeret
- shutterisland
- Director del Fútbol
gondolom nem játszik hajnalban guatemala ellen.

- CsacsMate
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Titokban Messi a kolumbiai kartell feje. Otthon liszt helyett is kólával sütnek. Maradona szponzora, beszállítója. Szerintem előbb-utóbb jön a szegedi csillagba, úgyhogy fel kell rá készülnie lelkiekben Muksiné...
Egyébként meddig vannak a szabadságok? Júliusban már visszatérnek nem, kivéve a concacaf-osok?
Egyébként meddig vannak a szabadságok? Júliusban már visszatérnek nem, kivéve a concacaf-osok?
Pár napja olvasgatom itt néhány ember "összeesküvés elméletét" néha nagyon idegesítő tud lenni az emberi butaság!
Néhány dolog az üggyel kapcsolatban: az adócsalással foglalkozó ügyészségi szóvivő nyilatkozott, tehát büntetőeljárás van Messi ellen.
Az, hogy gyanúsítottként szerepel, nem jelenti feltétlen azt, hogy elkövette ezen cselekményt (ártatlanság vélelme).
Az "ő csak focista, nem könyvelő" beírások szintén feltételez némi tudatlanságot, ugyanis nem a könyvelőt veszik elő az ilyen eljárások során, hanem azt, akinek a könyvelését végzik. Magyarán büntetőjogi felelőssége van, akár tetszik itt valakinek akár nem.
Az értékesítésből származó adó be nem fizetés a vizsgálat tárgya, ezek más országokba bejegyzett cégeknél nem történt meg. Az egyik vizsgált cég székhelye az Egyesült Királyság, ahol tudomásom szerint van adókötelezettség.
Nyilván, ha az a cég ott fizetett volna adót, akkor nehéz lenne adócsalással vádat emelni.Vannak ugyanis nemzetközi egyezmények országok között, ami alapján világosan le van fektetve, hogy nincs kettős adóztatás.
Nem várom el, hogy itt mindenki jogi doktor legyen, de ordító butaságokat lehetőleg ne írjunk már ide, mert ezzel egyrészt a kommentelő magát teszi nevetségessé, másrészt alapvetően a labdarúgásról szól ez a portál, nem pletykarovat.
Akit pedig vonz ez a téma, kicsit merüljön bele a jogi részbe, majd utána tegye közé "magvas" gondolatait.
Néhány dolog az üggyel kapcsolatban: az adócsalással foglalkozó ügyészségi szóvivő nyilatkozott, tehát büntetőeljárás van Messi ellen.
Az, hogy gyanúsítottként szerepel, nem jelenti feltétlen azt, hogy elkövette ezen cselekményt (ártatlanság vélelme).
Az "ő csak focista, nem könyvelő" beírások szintén feltételez némi tudatlanságot, ugyanis nem a könyvelőt veszik elő az ilyen eljárások során, hanem azt, akinek a könyvelését végzik. Magyarán büntetőjogi felelőssége van, akár tetszik itt valakinek akár nem.
Az értékesítésből származó adó be nem fizetés a vizsgálat tárgya, ezek más országokba bejegyzett cégeknél nem történt meg. Az egyik vizsgált cég székhelye az Egyesült Királyság, ahol tudomásom szerint van adókötelezettség.
Nyilván, ha az a cég ott fizetett volna adót, akkor nehéz lenne adócsalással vádat emelni.Vannak ugyanis nemzetközi egyezmények országok között, ami alapján világosan le van fektetve, hogy nincs kettős adóztatás.
Nem várom el, hogy itt mindenki jogi doktor legyen, de ordító butaságokat lehetőleg ne írjunk már ide, mert ezzel egyrészt a kommentelő magát teszi nevetségessé, másrészt alapvetően a labdarúgásról szól ez a portál, nem pletykarovat.
Akit pedig vonz ez a téma, kicsit merüljön bele a jogi részbe, majd utána tegye közé "magvas" gondolatait.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Alcantara 2013.06.14. 17:02:34-kor.
[quote="Miksi Józsefné"][/quote]
Még mindíg nem lopták el a SZERKESZT gombot, használd nyugodtan , nem haragszunk meg érte...És jobban tennéd ha csak belinkelnéd, nem google fordítóznál itt 2 A4-es oldalt, szerintem itt a fórumozók közel 100%-a többet értene abból az angolból, mint ebből a fajta magyarból.
Még mindíg nem lopták el a SZERKESZT gombot, használd nyugodtan , nem haragszunk meg érte...És jobban tennéd ha csak belinkelnéd, nem google fordítóznál itt 2 A4-es oldalt, szerintem itt a fórumozók közel 100%-a többet értene abból az angolból, mint ebből a fajta magyarból.