Leo Messi

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Ha lenne rá lehetőség, visszahoznád?

Igen, még tudna adni a csapatnak
67
46%
Nem, tovább kell lépni
79
54%

Szavazatok száma: 146
Mikaos
Director del Fútbol

2013.07.24. 11:19:07

kamcore írta:Fergetes Messi utálat ellenoldalon... :lol:
Ott is leírtam, itt is leírom:
nem értem miért látják egyesek magát az antirkisztust bene? Igaz, hogy kinyílt a csipája, több szerepet vállal a kakaskodásokból, szüksége van az egyéni sikerekre, ami nem tetszik nekem, mert ez egy csapatjáték, de azért van egy határ, ami után ezaz egész átcsap utálkozásba, meg dögöljön meg kb. ott ahol van. Nevetséges...
IRIGYSÉG - csak és kizárólag erről van szó. Ugyanis amíg Messi nem változott meg, addig is ment az utálkozás. Most épp ebbe lehet belekötni: a változásba. "Én megmondtam, hogy ilyen"-típusú közlések.

Egy dolgot piszok nehéz lehet megemészteniük: az általuk favorizált aranylabda-várományos csak futás gyorsaságában és a fejes gólok számában tud (hajszálnyival!!!) többet produkálni Messi-nél. Mégis minden évben hatalmas felháborodás övezi, ha nem CR nyeri az aranylabdát - teljesen érthetetlen módon.
Ezt az érzést vetítik ki minden másra (most épp a változásra), nehogy a futball-teljesítményről kelljen beszélni. Mert ha statisztikáról beszélünk, vagy ha a meccsen mutatott játékról, tudják, hogy kiskedvencük alulmarad. A bulvársajtó is pontosan ezen az elven működik: ne beszélj az értékes teljesítményekről, tereld el a figyelmet az értéktelenség mocsarába.
mess2009
Director del Fútbol

2013.07.24. 08:48:49

a sors fintora, hogy kissé mozgalmasra sikerült a holtszezonunk ez meglátszik itt a fórumon is, amúgy semmi különös! mindenki hozza a formáját engem nem lep meg a dolog....
Messiről: igen változik a srác mégpedig úgy, hogy abból a szótlan, gürcölős, agyon rúgdosott, serdülő zseniből egy felnőtt, a foci sok sok trükkjét megismerő, felnőtt világsztár lett! ez pedig érzelmeket generál!! az érzelmek pedig papírra vetve így(is!) néznek ki ahogy itt láthatjuk - egymásét. szerintem is van az ő változásának negatív hordaléka ez sajna valószínű elkerülhetetlen, nem létezik hibátlan ember4 ( csak az elfogult, elTORZULT, képzeletben) számomra azért is döntő lesz a következő szezon mert több más mellett erre is választ fogunk kapni: hogyan változott Messi?! mert: ha ontja a gólokat továbbra is ha a "főnők"i allűrök mellett hajt és irányitja a játékunkat, ha a pályán önzetlen(is) tud lenni, akkor semmi gáz. ha az arogancia, a hiszti , a séta és a kifogások, és főként erdménytelenség lesz túlsúlyban nos akkor a változását igencsak megszenvedjük majd....
én bízom a srácban, nekem azért az is sokatmondó, hogy a különböző neki tulajdonított jelzők és történések ellenére Messi az első naptól kezdve ott van a csapattal és készül az idényre, miközben nála kevésbé nagy arcok még pihengetnek (tudom miért! de azt is, hogy más nemzetek játékosai akik szintén ott voltak , már javában edzenek)
Léfe
Entrenador del Barça

2013.07.24. 07:31:04

Mindenkinek a legjobbat, nekem ez már sok/k/ a kommentelésből végleg kilépek.
Fecó
recrea
Llegenda del Barça

2013.07.24. 06:34:04

kamcore írta:Fergetes Messi utálat ellenoldalon... :lol:

nem értem miért látják egyesek magát az antirkisztust bene?....
Az alapvető emberi tulajdonságok miatt: féltékenység, irigység, ostobaság, csőlátás....mert ő a legjobb és mert évek óta szivatja őket.

Ezen Te komolyan csodálkozol?
kamcore
Jugador del Barça

2013.07.24. 02:40:02

Fergetes Messi utálat ellenoldalon... :lol:

nem értem miért látják egyesek magát az antirkisztust bene? Igaz, hogy kinyílt a csipája, több szerepet vállal a kakaskodásokból, szüksége van az egyéni sikerekre, ami nem tetszik nekem, mert ez egy csapatjáték, de azért van egy határ, ami után ezaz egész átcsap utálkozásba, meg dögöljön meg kb. ott ahol van. Nevetséges...
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.07.24. 00:15:13

shutterisland írta:
jobban utálják, mint busquetset.
Pedig őt még én sem bírom, Barcasként. :lol:

Tény, h nem az a jófiú, mint akinek média által belett állítva, de mikor még kialakult ez a kép róla az vt. Messi változott azóta, a média nem. Ezért is jött kapóra most a csámcsogóknak az adócsalás ügy.
shutterisland
Director del Fútbol

2013.07.24. 00:00:25

van igazság azokban a vádakban, amiket fel-felhoznak messi ellen, tényleg nem az az angyali jókisfiú, akinek a laikusok tartják, mi is észrevehettük rajta, hogy változott, és rossz irányba.
de az vesse rá az első követ, akinek nem nőne meg az arca, ha ilyen szintű elismerést és hájpot kap.

viszont sokan túlesnek a ló túloldalára, kb jobban utálják, mint valdest, alvest vagy busquetset.
Sanama
Llegenda del Barça

2013.07.23. 23:41:30

nem akarok itt vitát gerjeszteni, de
Akkor miért írsz ilyeneket? Semmit nem érsz el vele, csak vitát, gratulálok.
mahitoo
Entrenador del Barça

2013.07.23. 22:48:52

Én értem, hogy én vagyok az idióta idealista, de nem igaz, hogy nem lehet értelmesen kommunikálni a másik oldallal. Tényleg, hogy emberek ennyire elfogultak legyenek egy külföldi focicsapat miatt, és szinte vakon gyűlöljék a másik oldalt. Elképesztő mélyre süllyedtünk.
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
kamcore
Jugador del Barça

2013.07.23. 22:38:09

mahitoo írta:Én meg bele is kezdtem egy vitába odaát. :D Egyet nem értek, egyik oldalon sem. Akármelyik csapatról jön valami komoly infó, akkor szépen megnézem a magyar oldalukon, aztán a hivatalos oldalon is, hogy ne kezdjek már bele egy értelmetlen vitába úgy, hogy fogalmam sincs az igazságról. Meg ez a Tata nekiment a bírónak dolog. Belinkeltem odaát a videót, erre egy válasz érkezett: "én meg sem nézem". Az emberek leginkább magukból csinálnak hülyét (itt is-ott is), de aztán ezt követi 5 oldal értelmetlen mocskolódás, mert a sok birka meg megy egy vélemény után, úgy, hogy nem is látta, nem is olvasta az adott szitut. :evil:
Mert a fanatizmus elveszi az emberek objektív itélőképességét... elég gáz, sajnos.
Dobálóznak azzal, hogy elismerik, azt, amit elért a Barca, vagy Messi, (vagy a Real) de ha van valami olyan, amin lehet csámcsogni, egyből megy a sárdobálás.
Kép
mahitoo
Entrenador del Barça

2013.07.23. 22:33:26

Én meg bele is kezdtem egy vitába odaát. :D Egyet nem értek, egyik oldalon sem. Akármelyik csapatról jön valami komoly infó, akkor szépen megnézem a magyar oldalukon, aztán a hivatalos oldalon is, hogy ne kezdjek már bele egy értelmetlen vitába úgy, hogy fogalmam sincs az igazságról. Meg ez a Tata nekiment a bírónak dolog. Belinkeltem odaát a videót, erre egy válasz érkezett: "én meg sem nézem". Az emberek leginkább magukból csinálnak hülyét (itt is-ott is), de aztán ezt követi 5 oldal értelmetlen mocskolódás, mert a sok birka meg megy egy vélemény után, úgy, hogy nem is látta, nem is olvasta az adott szitut. :evil:
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
visca el barca
Presidente del Barça

2013.07.23. 22:29:24

ferninho írta:...
legalabb kaptatok egy csontot amin tudtok lovagolni megint 3 hétig. nálatok uis ez a divat.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
socio66

2013.07.23. 22:23:01

[quote="ferninho"][/quote]
Igazából nem az a baj amit írtok, hanem ahogy.
Mert teljesen egyértelmű, hogy az egész rosszindulatból, gyűlöletből ered, ráadásul mindent tényként kezeltek, ami-bár ti nem veszitek észre magatokon-, baromi vicces.
Mindig, minden megnyilvánulását negatív oldalról közelítitek meg, és ha bármi pozitív jelenik meg róla a médiában, az csakis megvezetés, propaganda eredménye lehet. :)
Mindenki hülye, csak ti láttok át a média gonosz ténykedésén.
:)
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.07.23. 22:19:56

ferninho írta:nem akarok itt vitát gerjeszteni, de amit itt leműveltetek páran itt a madridistákról és a madridos fórumokról az is már túlzás.
Az előttem szóló Chinot idézném.

Igen, túloztam az iróniámmal. De nem azért, mert egy valaki leírt egy teljes ökörséget az új edzőről. Hanem mert tele volt vele a madridos fórum. Szóval előbb gondolkozz el azon, h ott mi megy. Régóta követed a fórumot, szerintem tudod, h én általában reálisabban ítélem meg a dolgokat, nem egyszer bizony a Real pártját is fogtam egy-két vitában. De vannak dolgok, amik kiborítanak, például az elvakultság. Mindkét oldalon falra mászok tőle és most, h megint megjelent írtam ezt a hsz-t, amolyan görbe tükörként vagy, hogy is mondjam.

Azt senki nem vitatja, h van beleszólása Messinek. Nyilván egy argentin edző képbe kerül, akit ő személyesen is ismer megkérdezik. Tegyük fel, te vagy a munkaadó és speciel a legjobb munkavállalód ismeri a kiszemelted, akit felvennél. Nyilván nem azt fogod megkérdezni róla, aki nem ismeri. Nem Messi miatt jött Martino, de ő is segített a döntéshozásban.
kamcore
Jugador del Barça

2013.07.23. 22:09:35

És akkor most nevezzük át a csapatot FC Messi-re? :roll:

Körülbelül ilyen szinten van egy-két ember. Az, hogy megkérdezték a Messi családot, hogy mit gondolnak arról az edzőről (aki argentín - na ne, ez biztos Messiék műve, eredetileg valami kambodzsai tutajos, csak lóg az apja neki valami pénzzel, mert amúgy sem arról híres a família, hogy túl sokat szeretnek fizetni, aztán csávókámat honosították, és betolják a barcába. seems legit) meg az, hogy az ő vélményük alapján választottak edzőt ég és föld. Csak ezt páran nem bírják felfogni.

Most ez szövegértési probléma, vagy alapból csak Messi ellen vannak, és azt látnak bele amit akarnak, én nem tudom, de le is sz_rom magasról, magukat nevettetik ki.
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2013.07.23. 21:45:58

ferninho írta:nem akarok itt vitát gerjeszteni, de amit itt leműveltetek páran itt a madridistákról és a madridos fórumokról az is már túlzás.

de most tényleg gondolkozzatok reálisan... a Barcánál, hogy jönne szóba egy olyan edző, aki Argentínában edzősködik és Európában még nincs tapasztalata, csak a válogatott meccsek? a Barcánál... egy olyan Barcánál, amely kupát kupára halmoz(ott)...
de most komolyan...
Van ok-okozati összefüggés. Ez most nem arról szól, hogy "de ő ütött először", azonban én is olvasgattam a fórumot és minimum 15 olyan hozzászólást be tudnék idézni, ami azért a józan ész határát súrolja. Tényleg olyan kommentek vannak amikben a paranoia és a gyűlölet olyan szinten vegyül, hogy kérdés hogy madrid szurkoló-e az illető vagy antibarcás. Nem azt mondom hogy a barcások különbek, erről szó sincs, nem lehet ennyi embert egy kalap alá venni. Nem támadásnak szántam csak azt próbálom érzékeltetni, hogy ha ez szerinted túlzás, akkor ami odaát megy az mi?

A másik részre reagálva, pedig, hogy honnan jöhetett egy ilyen edző? Egyrészt gyorsan kellett választani, másrészt csak nem lehet olyan rossz, ha korábban állítólag ti is megkerestétek, vagy lehetne beszélni Luxemburgo-ról és sok más edzőről is. Az hogy megkérdezték Jorge-t miért elképzelhetetlen. Elég sokat ténykedett a Newell's-nél valamit csak tud róla. Szerinted hány emberrel konzultálhattak ebben a témában?

Na mind1, csak kicsit meglepő a véleményed, hogy állítólag itt milyen túlzások mennek, mikor nálatok még érdekesebbek a dolgiok. Tényleg nem támadás, csak észrevétel.
Forca Barca!!!!
Erxy
Entrenador del Barça

2013.07.23. 21:44:16

ferninho írta:de most tényleg gondolkozzatok reálisan... a Barcánál, hogy jönne szóba egy olyan edző, aki Argentínában edzősködik és Európában még nincs tapasztalata, csak a válogatott meccsek? a Barcánál... egy olyan Barcánál, amely kupát kupára halmoz(ott)...
Attól mert számunkra ismeretlen a fickó, még nem feltétlenül az Roselléknek. Lehozta a Sport az MD és a Marca is, hogy korábban voltak ajánlatai a Real Madridtól (ha Ancelotti úgy döntött volna, hogy marad a PSG-ben, ő lett volna a fő alternatíva) a Malagától a Real Sociedad-tól és a Santostól is. :wink:
ferninho írta:én személy szerint nem tudom nem elképzelni, hogy nem a Messi "família" van a háttérben...
Nem hiszem, hogy olyan nagy befolyása lett volna a Messi családnak ebben az ügyben. Azt tudom elképzelni - amit Tata is mondott - hogy kikérték Zubiék Messiék véleményét. Hogy milyen személyiségű, mennyire tud higgadt maradni döntő szituációkban stb. Ezzel nincs is baj, egyszerű információgyűjtés.
Azt meg remélem senki nem gondolja komolyan, hogy Messiék döntötték el, hogy ő lesz az edző. Nem a kulacshordozóról van szó, ahova beprotezsálják a játékosok a haverságot, kicsit fontosabb pozíció annál. :roll:
Capon
Llegenda del Barça

2013.07.23. 21:33:49

http://www.youtube.com/watch?v=t4teFiZrXVY

Kisebb nem túl jelentős játékosok egymás közt.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
ferninho
Madridista

2013.07.23. 21:13:26

nem akarok itt vitát gerjeszteni, de amit itt leműveltetek páran itt a madridistákról és a madridos fórumokról az is már túlzás.

de most tényleg gondolkozzatok reálisan... a Barcánál, hogy jönne szóba egy olyan edző, aki Argentínában edzősködik és Európában még nincs tapasztalata, csak a válogatott meccsek? a Barcánál... egy olyan Barcánál, amely kupát kupára halmoz(ott)...
de most komolyan...
és ezt Tata nyilatkozta
"I don't know the details of how they chose me. But I have no doubts that Lionel and [his father] Jorge have influenced and gave their opinion to the club. How much they did I don't really know but I just want to thank them.
vagy ahogy itt le lett fordítva
"Abban biztos vagyok, hogy Leo és Jorge (Messi édesapja) beszéltek a klubbal, tőlük kértek véleményt rólam, és ez a javamra szólt. De az egész argentin futballnak hálás vagyok, érzem az emberek szeretetét és támogatását, örömét, hogy így alakultak a dolgok. "
nekem valahogy nem tűnik reálisnak, hogy új edző után kutatva épp Gerardo Martino-t találják meg, akiről itt kb senki sem hallott és elég sokan vannak ezzel így...
én személy szerint nem tartom elképzelhetetlennek, hogy nem a Messi "família" van a háttérben... nincs ezzel baj sztem, nem azért írtam ezt az egészet, de gondoljatok bele...
az hogy ez igaz-e vagy sem, az jó kérdés, de közel sem egy elképzelhetetlen dolog ez, mint ahogy itten ez be van állítva...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferninho 2013.07.23. 21:35:19-kor.
madridista
Lionel85
Llegenda del Barça

2013.07.23. 20:49:43

bence-barca írta:
Lionel85 írta:Még viccnek is rossz volt olvasni, de sajnos az a tapasztalat, hogy ma a 21. században sok farokságnak bedőlünk. Dől a szenny mindenhonnan és nehéz kiszűrni a hiteles információkat. Ha Bence-Barca nem is, de sokan mások belebuknak ebbe. Én is most.
Elnézést a félreértésért. Reméltem, hogy senki nem fog eme csapdába esni.
Utólag akkor, aki nem venné le elsőre, lenti hsz-em erősen irónia szagú! :)
Kérem máskor előre jelezni. :)
Kép
Kép
Kép
Castiel
Capitá del Barça

2013.07.23. 20:49:26

Lionel85 írta:
Castiel írta:
Lionel85 írta:...
Pedig ebből dől az irónia :) Nem értem ezt hogy nem vetted észre... :)
Még viccnek is rossz volt olvasni, de sajnos az a tapasztalat, hogy ma a 21. században sok farokságnak bedőlünk. Dől a szenny mindenhonnan és nehéz kiszűrni a hiteles információkat. Ha Bence-Barca nem is, de sokan mások belebuknak ebbe. Én is most.
No para ;) Egyébként igazad van ezzel a szenny dologgal... Nso-n most megjelent a hír, h Leo azt hiszem twitteren köszöntötte Martino edző bá'-t, és elmondta hogy kellemes meglepetés neki! Erre a kommentek:" na ez már pofátlanság", meg "Messiről kiderült van humora" stb! Magyarul utalás, megerősítés az általad említett szennyömletre! ;)
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.07.23. 20:29:15

bence-barca írta:Pedig így van !!!
Több madridos fórumról is megerősítették a hírt, miszerint csak és kizárólag Messi kérésére jött Martino, mivel Messi közölte a vezetőséggel, h a hegemóniáját növelni kéne és ezt egy argentin edzővel a legkönnyebb megtenni. Majd ezek után megmondta szemtől szembe Rosellnek, h a következő elnökválasztáson ő is indul és kipenderíti az összes játékost, akit nem bír (lásd Villa) és helyette további argentin erősítések fognak érkezni a csapathoz, akik már kiskorukban megtanultak csak Messire játszani.
Fogadjuk el a tényt, Messi=törpIsten, aki hátulról mozgatja a szálakat Barca-ban és csak az ő engedélyével csinálhatnak akármit is a vezetők.
(Állítólag Luis Enriquet is ő szavazta le...)
Ahogy mondod, a legfrissebb hír pedig az (a Marca és az AS is lehozta), hogy Martino és az edzői stáb csak "Messi mondja meg, mi hogyan lesz" feliratú pólóban látogathatja a tréningeket.
Ezen kívül Messi elvileg kinézte magának Bale-t: Eto'o, Zlatan, Villa és Neymar után az ő skalpját is meg kívánja majd szerezni, ezért utasította Rosellt, hogy licitálja túl a Madridot a walesiért folyó tárgyalásokon. A SPORT szerint Leo már többször is beszélt telefonon Bale-lel, akit mindannyiszor rendkívül kedvesen és barátságosan invitált Barcelonába. A Messi telefonját lehallgató spanyol sörgyár igazgatója a nagy katalán lap újságírója is egyben, így ő egy exkluzív riportban közölte a nagyközönséggel, hogy Messi megígérte Bale-nek, hogy nem kell majd őt kiszolgálnia, hanem ő (mármint Leo) fog majd a walesi keze alá játszani. Bale az újságíró szerint kitörő lelkesedéssel fogadta a hírt, és fogadkozott, hogy személyesen fogja megkérni Daniel Levy-t, hogy a Barçának adják el.
Hát igen, ilyen szinten irányítja Messi a futballvilág történéseit...

Hogy ne legyek off, kiderült, milyen csukában kezdi Messi a következő idényt:
KATT
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.07.23. 20:21:20

Lionel85 írta:Még viccnek is rossz volt olvasni, de sajnos az a tapasztalat, hogy ma a 21. században sok farokságnak bedőlünk. Dől a szenny mindenhonnan és nehéz kiszűrni a hiteles információkat. Ha Bence-Barca nem is, de sokan mások belebuknak ebbe. Én is most.
Elnézést a félreértésért. Reméltem, hogy senki nem fog eme csapdába esni.
Utólag akkor, aki nem venné le elsőre, lenti hsz-em erősen irónia szagú! :)
Lionel85
Llegenda del Barça

2013.07.23. 20:15:27

Castiel írta:
Még viccnek is rossz volt olvasni, de sajnos az a tapasztalat, hogy ma a 21. században sok farokságnak bedőlünk. Dől a szenny mindenhonnan és nehéz kiszűrni a hiteles információkat. Ha Bence-Barca nem is, de sokan mások belebuknak ebbe. Én is most.
Kép
Kép
Kép
Castiel
Capitá del Barça

2013.07.23. 20:11:42

Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
Válasz küldése