IRIGYSÉG - csak és kizárólag erről van szó. Ugyanis amíg Messi nem változott meg, addig is ment az utálkozás. Most épp ebbe lehet belekötni: a változásba. "Én megmondtam, hogy ilyen"-típusú közlések.kamcore írta:Fergetes Messi utálat ellenoldalon...![]()
Ott is leírtam, itt is leírom:
nem értem miért látják egyesek magát az antirkisztust bene? Igaz, hogy kinyílt a csipája, több szerepet vállal a kakaskodásokból, szüksége van az egyéni sikerekre, ami nem tetszik nekem, mert ez egy csapatjáték, de azért van egy határ, ami után ezaz egész átcsap utálkozásba, meg dögöljön meg kb. ott ahol van. Nevetséges...
Egy dolgot piszok nehéz lehet megemészteniük: az általuk favorizált aranylabda-várományos csak futás gyorsaságában és a fejes gólok számában tud (hajszálnyival!!!) többet produkálni Messi-nél. Mégis minden évben hatalmas felháborodás övezi, ha nem CR nyeri az aranylabdát - teljesen érthetetlen módon.
Ezt az érzést vetítik ki minden másra (most épp a változásra), nehogy a futball-teljesítményről kelljen beszélni. Mert ha statisztikáról beszélünk, vagy ha a meccsen mutatott játékról, tudják, hogy kiskedvencük alulmarad. A bulvársajtó is pontosan ezen az elven működik: ne beszélj az értékes teljesítményekről, tereld el a figyelmet az értéktelenség mocsarába.