2013.11.16. 02:36:29
Ezt a témát már szeptemberben mondták, csak senki nem pörgött ennyire ezen.
Ráadásul nem is az van, hogy Iniesta kitalálta, hogy neki kell ez meg az a fizikoterapeuta, hanem Ricart itt dolgozott, most nem tudom hány évig.
Én akkor úgy olvastam, hogy a vezetőség elküldteőt, amelyet több játékos (nem csak Iniesta) sérelmezett.Szóval az ember itt dolgozott, ameddig el nem küldték. Ráadásul az elküldésekben a mostani fejes banda tudjuk mennyire fair.
Emellett ha jól tudom egy fizikoterapeutának van némi köze a sérülésből való visszatéréshez, aztán láthatjuk idén mi megy.
Iniestához meg csak annyit, hogy teljesen megértem. Más játékos pénzt követel, az mennyivel jobb? Valaki írta korábban, hogy ha több pénzt kér az oké. Na de miért? Állítom, hogy egyrészt sokkal olcsóbb az ha visszahoznák az embert, mintha mondjuk Iniesta keresne évi +2 millió eurót(amire szerintem akármikor rá is bólintana a vezetőség...), másrészt meg szerintem nem villog az erőnléti/fizikális stáb a csapatnál.
Még ha egy Neymar mondott volna ilyen feltételeket a szerződésébe, akkor azt mondom, hogy túlzás, de Iniestáról beszélünk... Nem kéne átesni a ló túloldalára, amit madridista barátaink tettek Casillassal.
Amikor szóba jön a hosszabbítás, sokan gyakran rávágják, hogy Mess-Iniesta-Xavi pl. amit kérnek kapják meg, csak maradjanak. Aztán amikor egy ilyen dolog jön, akkor már "hogy képzeli", "nehogy már ő dirigáljon". Ráadásul Iniestáról beszélünk...
És mondom még egyszer, hogy szerintem ez a kérés, hogy hozzák vissza Ricartot, sokkal kisebb kérés, mint az például, hogy emeljék a fizuját 1-2 millióval.
De mindenki döntse el magának.
Illetve egyértelműen látszik hogy nem megy neki a játék. Nem tudom hogy mi van a háttérben, de gondolom ez a szerződés dolog is benne lehet. Szóval örülnék ha minél hamarabb lezárnák. Bár a vezetőséget ismerve, majd megint meg a keménykedés, aztán Iniesta kiköt tényleg Manchesterben, mert ő nem évi +2 milliót kért, hanem egy normális segítőt.
"Yesterday it was revealed that Emili Ricart, a long-term physical trainer at FC Barcelona, has finished his contract and will not be renewed by the club. The trainer, who first joined the club during Guardiola’s time in charge, was widely loved by the players, having helped Xavi recover from his knee injury in 2005, David Villa from his recent shin break, and Abidal from his recent struggles with cancer. Perhaps most importantly, Ricart was influential in helping Iniesta overcome the hamstring problems that plagued him throughout the 2009-10 season in time for the 2010 World Cup, where Andrés famously scored the winning goal in the final. Ricart has given much to Barcelona, and the reasons for his departure remain unclear."
/totalbarca.com/
Itt ismét annyit mondok, hogy mindenki leszűrheti azt, amit szeretne. Lehet köpködni Iniestát nyugodtan, hogy mit képzel. Ricart munkájának minőségi szerintem megkérdőjelezhetetlen, és az utolsó 2 szó pedig sokat sejtet.