Jahm és olvastam, hogy akkor edzz Adriano amikor akar. Biztos megígérte Dungának, hogy elviszi partizni.katalunya írta:Dunga lehet azér orrolt meg ronira mer anno(még a Grémiós korszakába R80-nak) zseniális csellel verte át dungát![]()
de am azér érdekes h mér nem hívja meg R80-at,és Adrianot meghívja,akinek a bajnoksága nem rég kezdőtött el
Ronaldinho Gaúcho #4
-
- Jugador d'estrella
Barçelona-> 6 Copas !
Visca el Barça!
Visca el Barça!
-
- Jugador d'estrella
Dunga lehet azér orrolt meg ronira mer anno(még a Grémiós korszakába R80-nak) zseniális csellel verte át dungát
de am azér érdekes h mér nem hívja meg R80-at,és Adrianot meghívja,akinek a bajnoksága nem rég kezdőtött el

Dream Team: Valdés-Dani A.,Beckenbauer,Piqué,Roberto C.- Y.Touré-Xavi,Iniesta-Messi,Eto'o,Henry
"Csak türelmesen, és minden jól fog elsülni” - Pep Guardiola
Make the ball happy

Ez a mostani Dinho még rajtunk is dobhatnakanty írta:Most már sok esélyt nem láttak arra, h Ronaldinho a vébén fog szerepelni. Úgy látszik, h Dungának nem elég ez a teljesitmény amit nyújt, ez azért elég érdekes.
Ez a brazil keret nagyon szürke, kevés kreativ játékossal és sok ''favágóval''.
Dunga a védekező futball hive és ezen a taktikán nem is fog változtatni, az más kérdés, h ez nem biztos, h elég lesz a vébén.
Az a könnyedség, zsonglőr játék hiányzik a brazilokból amiért igazán szeret(t)em őket.
Még egy mostani Dinho is sokat dobhatna ezen a csapaton.

A hétvégi teljesítménye így az MU elleni mecs előtt bíztató, remélem jól fog játszani.

Azért én bevallom,annak ellenére hogy óriásit csalódtam benne, és sokszor elmondtam az utóbbi években sok mindennek,még mindig képes leültetni a tévé elé ez az ember,pedig Milan meccset aztán nem sűrűn néznék egyébként. Lelassult,megkopott,visszaesett,de ettől függetlenül zseniális,még így is.
Ahogy rávezeti,az emberére a labdát,ahogy oda se néz,hanem érzésből passzol néha,egyáltalán ahogy hozzáér a labdához..
No meg amilyen észrevételei vannak..Tegnap is az az egyből középre tekert labda Pato-nak,senki a világon nem csinálta volna meg ugyanígy,senki.
Igaz,ezeket ma már mind két fokozattal lassabban hajtja végre,mint anno nálunk,de hát így is egy élmény őt nézni.
Nem lehet nem szeretni ezt az embert.
Ahogy rávezeti,az emberére a labdát,ahogy oda se néz,hanem érzésből passzol néha,egyáltalán ahogy hozzáér a labdához..
No meg amilyen észrevételei vannak..Tegnap is az az egyből középre tekert labda Pato-nak,senki a világon nem csinálta volna meg ugyanígy,senki.
Igaz,ezeket ma már mind két fokozattal lassabban hajtja végre,mint anno nálunk,de hát így is egy élmény őt nézni.
Nem lehet nem szeretni ezt az embert.
- maister6000cm3
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
levproff írta:
Legyen 2,5.![]()
Mert a harmadikban benne volt, de ott patogott a labda.
De, ha a lesgólpasszt is félnek számítjuk, akkor tényleg 3.

- levproff
- Director del Fútbol
Legyen 2,5.maister6000cm3 írta:Kijavítanálak: 3 assist

Mert a harmadikban benne volt, de ott patogott a labda.
De, ha a lesgólpasszt is félnek számítjuk, akkor tényleg 3.

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
- maister6000cm3
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Kijavítanálak: 3 assist

Fúúúú nem semmi zsugákat osztott megint tegnap.
Nagyon várom már a Manchester-Milan-t.
. Még nem is játszott ellenük ha jól tudom. Meghát Beckham miatt is érdekes lesz.

Nagyon várom már a Manchester-Milan-t.

- Colos
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Én is ezt gondoltam, mikor Rivaldo, Ronaldo, majd szép lassan Ronaldinho is kikopott a csapatból, de azért a tavalyi Konföderációs Kupán például messze ők játszották a leglátványosabb focit. Ahogy az USA-t, Egyiptomot vagy az olaszokat elintézték, az gyönyörű volt!Ronaldinho0408 írta:Hát szerintem már régóta nem az egyik leglátványosabban játszó csapat.
Hogy kicsit "on" legyek: Ronnie tegnap ismét kiosztott két gyönyörű gólpasszt!
-
- Jugador del Barça
Hát szerintem már régóta nem az egyik leglátványosabban játszó csapat.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Érdekes, hogy mindig, minden torna előtt elmondják páran, hogy így szürke, úgy szürke a keret, tele "favágókkal", aztán az egyik leglátványosabban játszó csapat lesznek.
Dunga fejében már megvan nagyvonalakban szerintem a keret, amiben nincs Ronaldinho, de az utolsó pillanatig bármi változhat. Nem kívánom, de a felkészülési meccseken kidőlhet akárki, akkor pótbehívót kaphat Ronaldinho, más kérdés, hogy a büszkesége elfogadja-e, hogy csak pótbehívót kap.
Dunga fejében már megvan nagyvonalakban szerintem a keret, amiben nincs Ronaldinho, de az utolsó pillanatig bármi változhat. Nem kívánom, de a felkészülési meccseken kidőlhet akárki, akkor pótbehívót kaphat Ronaldinho, más kérdés, hogy a büszkesége elfogadja-e, hogy csak pótbehívót kap.

Mondjuk én nem kritizálnám Dungát, mert eddig elég jól hozzák a brazilok az eredményeket, és a Vb egyik nagy esélyesei. Lehet kritizálni, ha nem viszi ki R80-t, de ha nagyot alkotnak vb-n, netán meg is nyerik, akkor nem fog senkit érdekelni. Ott van a niggeres és Raul esete is.
Most már sok esélyt nem láttak arra, h Ronaldinho a vébén fog szerepelni. Úgy látszik, h Dungának nem elég ez a teljesitmény amit nyújt, ez azért elég érdekes.
Dunga a védekező futball hive és ezen a taktikán nem is fog változtatni, az más kérdés, h ez nem biztos, h elég lesz a vébén.
Az a könnyedség, zsonglőr játék hiányzik a brazilokból amiért igazán szeret(t)em őket.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Egy két nevet én sem értek hogy mit keres ottGyurinho írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/br ... ol-2016973
Mondjuk vicc ,hogy olyan játékosokat behívott Dunga mint Ramires,Elano, de Ronnie-t ezúttal sem..

Hátha még a VB-ig meggondolja magát!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
-
- Jugador del Barça
A menesztéssel aszem nem lesz gond, mert ha jól tudom Dunga szerződése a nyáron lejár és nem lesz hosszabbítás. A hírhez annyit, hogy én se értem, hogy nem férhet be Ronadinho, hisz mikor szürkén játszik akkor is "színesebb" egy - két keretben lévőtől.Gyurinho írta:
Fele akkora sincs mint Adriano, neki meg nyalja az alkesz s....na meg Robinho is mit keres egy brazil válogatottba, úgy, hogy egy M.Citybe nem bírt bérelt helyett csinálni
Remélem jól meg égnek a VB-n és menesztik végre Dungát...
Barca més que un club
- kennyke04
- Entrenador del Barça
Fele akkora sincs mint Adriano, neki meg nyalja az alkesz s....LG írta:Azért meg lehet érteni. Lehet, h Ronaldinho még most is jobb, mint az általad emlitett két játékos, de nagy kerékkötő, ami nem hiányzik egy csapatnak sem.Gyurinho írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/br ... ol-2016973
Mondjuk vicc ,hogy olyan játékosokat behívott Dunga mint Ramires,Elano, de Ronnie-t ezúttal sem..

"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
Azért meg lehet érteni. Lehet, h Ronaldinho még most is jobb, mint az általad emlitett két játékos, de nagy kerékkötő, ami nem hiányzik egy csapatnak sem.Gyurinho írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/br ... ol-2016973
-
- Capitá del Barça
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/br ... ol-2016973
-
- Jugador del Barça
Am az is benne van a nyilatkozatában hogy nem vett rész semmilyen bulin. Persze nem ez a lényeg de ha már ezen lovagoltok hogy nem azt tagadta hogy bulin volt csak azt hogy 3 napig tartott. Persze biztos így gondolta...
-
- Jugador del Barça
Ronaldinho nem szent és sérthetetlen de a jelenlegi helyzetben én tényleg úgy gondolom hogy nem bulizott 3 napig a derbi előtt. És azt hogy megbüntették az mondjuk fent volt a milan hivatalos oldalán vagy azt is csak egy újságíró írta? Nem tudom de ha ez sem hivatalos akkor ez nem bizonyíték arra hogy tényleg bulizott volna. Amúgy meg ja engem boldoggá tesz hogy berúgja a 11-eseket és azért mostanában nem csak ebből áll a játéka. Ha ő nem lenne akkor a milan ott sem tartana ahol most tart. Nem mondom hogy akkora nagy sztárok veszik körbe hogy nehéz közülük kiemelkednie de egy milan akkor is milan marad és ha valaki tudja húzni azt a csapatot akkor azzal a játékossal nincs olyan nagy baj.
Bobán írta: Bulizott? Bulizón! Én is buliznék ha ennyi pénzem lenne! És te is! Hajrá Ronaldinho!!!!
(bulizzon...)
Érdekes, hogy a másik 100-200 euromilliomos focista tud sportszerű életet élni...
Elég szomorú, hogy meg tudod érteni annak az embernek a hozzáállását, aki a világ legnagyobb focistája lehetett volna, de elkú*ta.
- Bobán
- Jugador del Barça
Hiába próbálod az elvakult Ronaldinho fanokat meggyőzni, nem lehet őket semmivel. Számukra ő szent és sérthetetlen, és ha vmi jogos kritikát megfogalmazol vele szembe, elküldenek az anyádba. Azt mondom, hagyjuk őket, éljenek csak álomvilágba, nézegessék a youtubon a videókat, meg örüljenek ha belő 1-2 11-st, bár az Inter ellen már ez sem ment neki.
Bulizott? Bulizón! Én is buliznék ha ennyi pénzem lenne! És te is! Hajrá Ronaldinho!!!!
Bulizott? Bulizón! Én is buliznék ha ennyi pénzem lenne! És te is! Hajrá Ronaldinho!!!!
!!örök!! árnyék: R10,E9,H14,Y24
Hiába próbálod az elvakult Ronaldinho fanokat meggyőzni, nem lehet őket semmivel. Számukra ő szent és sérthetetlen, és ha vmi jogos kritikát megfogalmazol vele szembe, elküldenek az anyádba. Azt mondom, hagyjuk őket, éljenek csak álomvilágba, nézegessék a youtubon a videókat, meg örüljenek ha belő 1-2 11-st, bár az Inter ellen már ez sem ment neki.haze71 írta:"Valóban egy szálloda vendége voltam, de egyáltalán nem igaz, hogy éjszakákat dorbézoltam át" - fogalmazott Ronaldinho.
Tehát nem azt cáfolta, hogy bulizott, és hogy ezért megbüntették (vagy hogy elkültött 20 millert). Csak azt, hogy három napig. Szerintetek megbüntették volna, ha nem járnak utána a dolgoknak? Ugyan már...