Amikor a választások voltak, írtam Laportáról:
https://www.eurobarca.hu/forum/viewtopi ... 0#p1175200
Mikor felmerült Laporta neve, tudtam, hogy bepalizza majd az embereket, elhitet a szavazókkal és a szurkolókkal mindent, "konkrét tervekkel" áll elő, aztán kiderült, hogy szinte semminek se nézett jobban utána. Sztárokat ígért, amiből lett Agüero és Depay, olyan játékosokat ígért utána, mint Wijnaldum, aki inkább a PSG-t választotta (igen, a pénzért, de akkor is a PSG-t választotta). Mindössze négy olyan játékost tudott hozni, akik valószínűleg nélküle is hozzánk igazoltak volna.
Új edzőről beszélt, majdnem elküldte Koemant, majd ebből az lett, hogy Koeman maradt, ahogyan az öregek is, csak Messi ment. Minden kolonc a nyakunkon maradt, de ez várható volt. Nem változott semmi, manipulatív, hangzatos dolgokat mantrál és kamuzik. Rohadtul nem örülök neki, hogy igazam lett, de tudtam, hogy így alakul minden. Amikor Titinho "nevetett", hogy mennyi hülyeséget hordok össze, mert nincs eladva június elejéig a régi slepp, akkor most elmondanám neki, hogy augusztus közepéig sem sikerült. A baj az, hogy az ilyen karizmatikus emberek, mint Laporta, nagyon sok szavazót és szurkolót be tudnak hülyíteni, most is sikerült. Csak most nem jött egy Ronaldinho, aki megmentheti a szezont és a klubot...
Tudom, most is én vagyok az idióta és francnak okoskodom. Ugyanakkor nekem kellemetlen és rossz érzés, hogy pár ígérettel ennyi embert be lehet húzni a csőbe és onnantól kezdve, maximálisan odaállnak egy ember vagy egy ügy mellé úgy, hogy nem is látják át a szituációt, szimplán mindent elhisznek, amit hallanak. Fel sem merül bennük, hogy itt valami nem stimmel, hanem mennek előre, mint a birkák. Lehetséges, hogy pontosan ezért tart itt a Barcelona, ahol. Ahogyan itt a fórumról eléggé sok ember, úgy a szavazók is sok dolgot elhittek neki, mert a szép múlt és a "megoldóember" szerepe vonzó volt.
Mindenesetre remélem továbbra is, hogy tévedek, ez csak egy nagy ördögi terv része, miszerint a rutinos maggal, Messi nélkül fogjuk alázni éveken át Európát, Sergi Roberto világklasszis mindenes lesz, illetve Agüero aranycipős, csődből meg simán kimászunk Laportával.