Ronaldinho Gaúcho #4

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Maxsteel666
Jugador del Barça

2010.02.18. 09:30:21

Szerintem is helye lenne a VB keretben, de hát ezt majd Dunga eldönti! De az az érzésem, hogy nem nagyon csipázza Ronaldinhot! :?
Azért drukkolok neki, hogy kivigye magával! Megérdemelné!
"Katalónia egy ország, a hadseregét pedig úgy hívják, FC Barcelona!"
/Sir Bobby Robson/
Kardi
Capitá del Barça

2010.02.18. 00:56:25

Én is így vagyok valahogy ebben a szezonban hogy minden Milan meccset csak azért nézek meg, mert Ronaldinho játszik...és persze ahhogy, örülök hogy visszatért a "játszók" körébe és szerintem bőven ott lenne ha nemis a Brazil kezdőben, de a keretben biztosan.

Hajrá Dinho....mutasd meg! :wink:
Kép
.:El Barça es Mes Que un Club!:.
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2010.02.18. 00:19:09

kanty írta:A válogatottban pedig ott van a helye és kezdőként van ott a helye. Ez a legszűrkébb általam látott brazil válogatott. Persze attól nem lesznek ''hűdelátványosak'', h ha Dinho játszik, de játékával hozzatudna tenni a válogatott játékához és amit még fontosnak tartok, h vele nem csak látványosabbak hanem eredményesek is lehetnének.
:wink:
Hát, én személy szerint sokszor csak azért ülök le Milán meccset nézni, mert játszik Dinho, várom tőle a trükköket, a cseleket, ezért ő egymaga is jelentősen fel tudja dobni egy csapat szürkeségét, olyannyira, hogy akár "hűdelátványosak" is tudnának lenni. :D

Ozsi!

Szerintem bőven helye van ebben a brazil válogatottban, mint stabil kezdő. Az látszik rajta, hogy motivált, hogy a vb a cél, valószínű, hogy nem csak ott lenni akar, hanem akkor már meg is nyerné, ezért ezzel szerintem nem lenne semmi baj.

Ami a dinamikusságát illeti: mostanában sokat javult, néha egész nagy hátrányból megveri a védőket, illetve a gyorsulása, robbanékonysága is közeledett a régi Ronnie-hoz.

Ő az a játékos, aki sokszor beindítja a támadást a gyors megindulásaival, cseleivel, ezzel egyfajta irányító, és mivel nagyon jól lát a pályán és rendkívül jó a rúgótechnikája, ezért támadásokban nagyon hasznos irányító tag lehetne. Az ilyen játékosok szerintem a legértékesebbek egy csapat számára támadás szempontjából.

Védekezni nem védekezik, ezért is nehéz feladat ilyen stílussal bekerülni egy Dunga által irányított csapatba.

Ami még tényleg hibája a védekezésen felül az a hosszabb időre való eltűnés. (1) Ez még változhat év végére, ha rendesen folytatja a munkát. (2) Meg lehet fenyegetni cserével. :D (3) Ha csak 60 percig aktív, de addig nagyon az, és 5-10 percekre tűnik el, mialatt kipiheni magát, akkor szerintem megéri elvinni, mert abban a 60 percben olyan játékerőt képvisel, ami meccseken dönthet el.

És Kakával, Patoval nagyot tudna alkotni, azt még az első évében is megtette, amikor lényegesen rosszabb volt, mint most.

Elvinni mindenképp el kell vinni, ebben egyetértünk, de szerintem bőven indokolt lenne a stabil kezdő tagság is neki, csak nem mondanám meg előre, nehogy ellustuljon. :P :)
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.02.17. 20:31:04

torrestoni írta: S ennek így kiemelve semmi köze a mondandómhoz.
Oda is írtam,hogy off :wink: azért jegyeztem meg,mert szerintem DB mindig is nagy munkabírású volt,és hozzáállására sose lehetett panasz,mezőny melójára se igen.

Amit írtál,h gyorsan,cselekkel irányt változtatni,stb,stb, szerintem továbbra is ég és föld a régi önmagához képest ezek tekintetében. és nagyon kevés FONTOS meccsen cáfol rá eme megérzésre,kijelentésre.
torrestoni írta: Szerintem teljesen felesleges arról beszélni, hogy mi volt. A múlt, az múlt, történelem. Ez nem játszhat szerepet abban, hogy jelen pillanatban mindent figyelembe véve ott-e a helye a válogatottban, stb. Ez a lehető legrosszabb megközelítés.
Ezt nem a vébével kapcsolatban írtam, hanem azzal kapcsolatban,hogy nem értetted Hajdú B, és én ,meg még esetleg mások miért emlegetik a dinamikát, a múlt elmúlt, ez tény,de ettől függetlenül DINAMIKAILAG bőven történt nála változás, (negatív irányba) ezt emlegette Hajdú B,és még páran itt is. amibe szerintem nem is lehet belekötni.
torrestoni írta: Azt mondani, hogy azzal a játékával nem segítené például a brazil válogatottat egy "ki-ki" meccsen, az számomra túlzottan érdekes. :D
Az pedig, hogy x percre eltűnik - s most csupán magát a perceket nézzük -, az egy C. Ronaldo, egy Iniesta, egy Messi, vagy bárki más, mondjuk Rooney részéről is ugyanúgy megfigyelhető, ez nem lehet ok.

nem kell kiforgatni a mondandóm,nem írtam le,hogy nem segítené a játékot ki-ki meccsen,csupán azt állítottam,hogy ilyen helyzetben már folyamatosan bizonyítani kell,és a kisebb-nagyobb megingások kevésbé fognak beleférni. és szerintem ő bőven inog még most is. szóval lehet segítené Brazíliát a ki-ki meccseken, számomra az időtartam kérdéses, akár egy meccsen belül is.

+06os Brazil csapat sem volt gyengébb szerintem,és az akkori R80 06 tavaszától kezdett hanyatlani, motiváció terén mindenképp elkezdődött ott a hanyatlás,de fizikailag nem hiszem,h rosszabb lett volna mint most.
mindenesetre kíváncsi leszek, motivációja tuti lesz ha megy a vébére,főleg a 06os leégés után, de kérdés,hogy mire lesz nála elég,mert gyorsaságban,dinamikailag ( :) ) nincs azon a szinten mint akkor szerintem.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.02.17. 19:47:24

ozsimiki írta:Beckham lehet nem bírja végig a meccset,de amíg pályán van,egyik legtöbbet melózza,és melózta tegnap is, futott kmben neki volt a legtöbb. persze lehet belefáradt,mert lecserélték,de nem is pihent meccs közben annyit mint R80.
Én nem bántom Beckhamet, ő maga kíván szépfiú lenni. Nem is az ő nevén volt a hangsúly, de rendben, őt kivehetjük a sorból. egyébként a futott kilométer csalóka. Egy kapus is elsétálgat 3-5 km-t, persze ennek nincs jelentőssége. Maradjunk annyiban, hogy Scholes brusztolása például jobban szembetűnő volt, de rá sem lehetett panasz. S ennek így kiemelve semmi köze a mondandómhoz.
ha nem vagy benne biztos,hogy jól értelmezed e a dinamika Ronnieval kapcsolatos összefüggését,akkor nem kell kiröhögni,erről ennyit :)
Nem a kinevetés a lényeg, igaz az is egy reakció, hanem amivel indokoltam.
és korántsem a mezőnybeli robotoláshoz van köze,amit páran emlegetünk dinamika alatt vele kapcsolatban.
Akkor azért még jó lenne ezt a dinamikát tisztába tenni :)
Amit írtál,h gyorsan,cselekkel irányt változtatni,stb,stb, szerintem továbbra is ég és föld a régi önmagához képest ezek tekintetében. és nagyon kevés FONTOS meccsen cáfol rá eme megérzésre,kijelentésre.
Szerintem teljesen felesleges arról beszélni, hogy mi volt. A múlt, az múlt, történelem. Ez nem játszhat szerepet abban, hogy jelen pillanatban mindent figyelembe véve ott-e a helye a válogatottban, stb. Ez a lehető legrosszabb megközelítés.
Vébén pedig csak fontos meccsek lesznek,a kieséses ki-ki meccsekről nem is beszélve. ettől függetlenül ott a helye, csak szerintem nem annyira betonbiztos kezdőként,mint pl szerinted.
Én nem állítottam, hogy betonbiztos kezdő, ezt le is írtam, ellenben akkor mondj olyan játékost, aki jogosan játszhat a helyén, s a fontos meccseken jobb megoldás lenne? Tegnap nem először mutatta azt, hogy képes kitűnni nagy téttel bíró mérkőzésen, erős ellenféllel szemben. Azt mondani, hogy azzal a játékával nem segítené például a brazil válogatottat egy "ki-ki" meccsen, az számomra túlzottan érdekes. :D
Az pedig, hogy x percre eltűnik - s most csupán magát a perceket nézzük -, az egy C. Ronaldo, egy Iniesta, egy Messi, vagy bárki más, mondjuk Rooney részéről is ugyanúgy megfigyelhető, ez nem lehet ok.
A legjobban annak örülnék (mivel Brazil válogatott is a kedvencem) ha egy jó Ronnie tudna segíteni a csapatnak végig, viszont én jelenleg nem tartom egész meccses futballistának...
Nos, azért azt is mérlegelni kell, hogy kik játszhatnának helyette, ez esetben pedig mégiscsak ő a megoldás.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Stevenny
Jugador del Barça

2010.02.17. 19:04:03

Szerintem is Ronaldinho az utóbbi időben kezd megint jó formába lendülni, és reménykedek, hogy ott lesz a VB-n, s szeretném ha majd még így is lehetne látni még valamikor: Kép
kanty
Llegenda del Barça

2010.02.17. 18:11:19

Tegnapi a legjobb Milan-os meccse volt, amit én láttam. A régi Ronaldinhot nem közelitette meg, de ettől még szépen és viszonylag hatékonyan játszott.

A válogatottban pedig ott van a helye és kezdőként van ott a helye. Ez a legszűrkébb általam látott brazil válogatott. Persze attól nem lesznek ''hűdelátványosak'', h ha Dinho játszik, de játékával hozzatudna tenni a válogatott játékához és amit még fontosnak tartok, h vele nem csak látványosabbak hanem eredményesek is lehetnének.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Devid16
Jugador d'estrella

2010.02.17. 18:05:45

Elolvastam mindenki hozzászólását :) (sok a szabadidő holnap zh) :lol:

szal csak annyi, hogy igaza van sztem mindenkinek...sajnos abban, hogy Dunga lekakkantja mit akar a nép, meg abban is hogy azért Dinho kéne abba a csapatba...Nagyon bízom benne hogy utazó lesz...Valahogy nem tudom elképzelni nélküle a Brazil keretet, tényleg kezd vicc kategória lenni, hogy lassan nincs értelmes középpálya meg csatársor abban a nemzeti csapatban akik jónéhány évig vezették a világelitet.De szerintem most ez a helyzet.Mert ha Dinhot valami acélos csapat miatt hagynák otthon okés persze meg kell érteni, de most nem azért sztem a cipője többet ér ilyen Elano, Thiago Neves meg ilyeneknél...egyszerűen létszükség elvinni. Nagyot játszhatna Kakaval, Patoval, Robinhoval.Amúgy szerintem képes lenne kicsit motiválni magát mégiscsak egy VB nem Seria A :lol: Valamint tizit beveri ami VBn nem rossz meg szabikban is veszélyes (igaz mostanság nem lőtt gólt ha jól emlékszem) és hát eszméletlen kiugratásokra képes.

Nem is nézem őket ha nem megy Roni :evil: :(
Ticsi 23
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2010.02.17. 18:02:17

Mostanában Ronaldinho miatt rákaptam a Milan meccsekre. Gyakran eltűnik a pályán, és néha semmit sem tesz hozzá a játékhoz, aztán hirtelen csinál valamit, amitől úgy érzem, hogy még mindig ő az egyik legjobb. Hihetetlen! Ha nem csak villanásai lennének, akkor félelmetes lenne. Az utóbbi meccseken egyre többet tud hozzátenni a játékhoz. Talán etéren további javulást látunk tőle.
Azért nagy teher lehet neki, hogy mindenki a régi Ronaldinhohoz hasonlítja. Olyan nem lesz, nem csak ő, hanem senki más se.
Hajrá Ronaldinho!!!
Kép
"...létezem és élvezem, így szép!" - Supernem
Kedvencek: Puyol, Xavi, Messi
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.02.17. 17:23:06

Én a női megérzésemre alapozok, de nekem is van egy ilyen sejtésem.. :D
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
geridoss
Director del Fútbol

2010.02.17. 16:57:22

Fernando írta:Szerintem le se tojja ő a Milant. Csak akkor játszik mikor akar, vagy mikor ott szeretne lenne a 2010-es VB-n.
Ezt mire alapozod?
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
Fernando
Llegenda del Barça

2010.02.17. 16:30:11

Szerintem le se tojja ő a Milant. Csak akkor játszik mikor akar, vagy mikor ott szeretne lenne a 2010-es VB-n.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2010.02.17. 16:22:58

Bár tegnap én csak a második félidőt láttam, de ha meglenne az a lendület, gyorsasága most hogy a fejben rendbe kellene legyen azt nem mondom, de ha a gyorsaság a helyén lenne.. Jó újra látni a megmozdulásait, a cseleit, van egy dolog amit rá osztottak az életben, nem csak ívelgetésből áll a foci és fussunk minél többet, ő játszani is tud. Ennek ellenére sajnálom, hogy ennyire elszállt anno.. pedig most lennének még a legszebb évei.. korban legalábbis, amikor lehetne még egyet durrantani. Érdekes dolgok, főleg az, hogy mostanában néha ő viszi az egész milánt a hátán. Volt az a belsős megtekerős lövése.. hány ember csinálna még egy olyant abban a helyzetben, zseniálisan lát a pályán, Seedorfnak is hogyan tette oda a labdát.. ha akar akkor nagyon tudja a dolgát, de ha nem érzi a kellő motivációt akkor.. :?
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.02.17. 15:52:12

Torres!

off: Beckham lehet nem bírja végig a meccset,de amíg pályán van,egyik legtöbbet melózza,és melózta tegnap is, futott kmben neki volt a legtöbb. persze lehet belefáradt,mert lecserélték,de nem is pihent meccs közben annyit mint R80.

on:

ha nem vagy benne biztos,hogy jól értelmezed e a dinamika Ronnieval kapcsolatos összefüggését,akkor nem kell kiröhögni,erről ennyit :)

és korántsem a mezőnybeli robotoláshoz van köze,amit páran emlegetünk dinamika alatt vele kapcsolatban.

Amit írtál,h gyorsan,cselekkel irányt változtatni,stb,stb, szerintem továbbra is ég és föld a régi önmagához képest ezek tekintetében. és nagyon kevés FONTOS meccsen cáfol rá eme megérzésre,kijelentésre. Vébén pedig csak fontos meccsek lesznek,a kieséses ki-ki meccsekről nem is beszélve. ettől függetlenül ott a helye, csak szerintem nem annyira betonbiztos kezdőként,mint pl szerinted.

Abban egyetértünk,hogy a játék színezése kapcsán, fontos lenne rá,hiszen tényleg ez a Brazil válogatott egyelőre nem úgy muzsikál (nem eredményesség,hanem szépség terén) mint ahogy el lehetne várni.

A legjobban annak örülnék (mivel Brazil válogatott is a kedvencem) ha egy jó Ronnie tudna segíteni a csapatnak végig, viszont én jelenleg nem tartom egész meccses futballistának...

Persze itt igazatok lehet abban,hogy a Brazilok elbírnák valószínűleg ha eltűnne 20-30 percekre,és lehet,h addig is csak hasznukra válna.
Kép
Ronal.10
Entrenador del Barça

2010.02.17. 15:45:56

Nagy élmény volt nekem a tegnapi meccs. Ilyen megmozdulásokat marha rég láttam..(Mindig Barcat nézem kb:D). Kár h Brasil védőt kapott.
Am meg ugyis ott lesz a Vb-n.. Brasil válogatottba a Nike mindig is beleszólt- 98 Ronaldo. Ronaldinho meg a nike feje volt 4 éven át.. Vagy még mindig az? :shock: Sőt a fifa is beleszól majd azért :roll: . Tegnap kicsit nevettem az Adidas kesztyűén:P :D. Na mindegy sztem marha nagy volt tegnap.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ronal.10 2010.02.17. 15:52:26-kor.
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.02.17. 15:32:00

Érdekes okfejtés.

Én erre csak hosszabb terjedelemben tudok válaszolni, nyilván így nem sok értelme.

Nos, ha Ronaldinhóra gondolok, akkor természetesen ott van az, hogy továbbra sincs meg a kellő motiváció. Ilyen sikerek, ilyen természet, felfogás, világnézet, ennyi pénz után ő már nem leli akkora örömét a profi sportban, persze ez esetben kaphatna kevesebb fizetést is, minden esetre ez nem a mi dolgunk/gondunk. Érthető, hogy egy ilyen Serie A nem mozgatja meg a fantáziáját. Ezzel szemben, amikor úgy érzi, hogy ismét van igazi tét, igazi sikerre lehetőség, akkor nem lehet rá panasz. Ez a VB-re hatványozottan igaz lenne. S itt nem arra kell gondolni, hogy megváltaná a világot, minden meccsen sziporkázna, bírná az iramot végig, hanem arra, hogy hozzá tudna tenni, képes lenne klasszis teljesítményt is nyújtani, s ez nem a szimpátiáról - unszimpátiáról szól.

Ha csupán a tegnapi meccset nézem, nos kis túlzással azt mondhatom, hogy az ő játéka, megmozdulásai úgy kellenek ennek a mai labdarúgásnak, mint egy falat kenyér. Mert a mai elit csapatok nagy része – s itt most az angol „droid-futballra” gondolok – az iram miatt szórakoztató leginkább, de szerintem sokan – köztük én is – élnek-halak a szép megmozdulásokért, feleslegesnek nevezhető cselekért, sarkazásokért. Sokat elmond a tegnapi meccsről, hogy Seedorf tanár úr negyed óra alatt több élvezhető cselt csinált, mint az angolok „tizenx” játékosa egész meccsen. Akkor már Ronaldinhót, aki ugye csak egy félidőt töltött érdemben a pályán, ne is említsük. Ez a Brazil válogatott látványosságban – a korábbi évekhez képest – a béka alsó fertálya alatt van, nem kicsit. Nem akarom minősíteni Dunga elképzeléseit, csupán arra akarok rávilágítani, hogy ha valakire – aki azért bele tud csempészni némi játékot, úgymond szépséget a játékba, nem beszélve arról, milyen váratlan, hasznos húzásokra, passzokra képes –, Ronaldinhóra szüksége van ennek a válogatottnak, s nem csupán, mint epizódszereplő!

Elano, Carlos Eduardo, Nilmar, Robinho, Hulk, Tardelli, Anderson, Thiago Neves, Sobis – csak hogy néhány nevet említsek, akik az elmúlt időszakban szerepeltek a válogatott keretében. Ezek nagy része vicc kategória, ha Ronaldinhóhoz hasonlítom. Bármelyik helyett szerepelhetett volna és szerepelhetne. Nem azért, mert nem jó futballisták, hanem, mert Ronaldinho még 30 percek alatt is többre képes, mint ők egész meccsen. Arról nem beszélve, hogy ezek a labdarúgók sem a tökéletes hozzáállásról nevezetesek.

Végül még egy érdekes dolog. Ezen tegnap Hajdú B. esetében is kacagtam – igaz, nem állítom, hogy én értelmezem jól a dolgot: dinamikája nem olyan… ( :lol: ) Ez nevetséges. Vagyis, attól függ. Nem tudom, hogy a labdarúgásban pontosan mit takar ez a szó. Az én definícióm alapján nem látok nagy problémát ebben, hiszen képes agilisan futballozni, gyorsan, cselek segítségével irányt változtatni, s lendületbe jönni, még ha mondjuk a végsebessége és a gyorsulása nem vetekszik egy Rooneyval – ebből a perspektívából Xavi sem dinamikus, ami nonszensz. Az, hogy mezőnyben nem képes, s nem is akar robotolni, az más kérdés, de az nálam köszönőviszonyban sincs a dinamikával. Az erőnléte természetesen közel sem megfelelő, hogy a múlttal ne is példálózzunk. Ellenben: a Milanban Patón, Thiago Silván és talán Nestán kívül ki az, aki képes mérkőzéseket végigbrusztolni? Mert a szépfiú, Clarance, Ambrosini, Pippo, Pirlo és a hód…, nos végképp nem. Ezt persze nem bírja el egy ilyen meccsen a csapat, ezért is omlottak össze mintegy fél órára a rossonerik. Támogatása sem volt a baloldalon, s a középpályától sem igazán, sőt egyik csapatrésztől sem. Ez merőben más lenne a válogatottban, ez egész egyszerűen vitathatatlan, ahogy az is, hogy egy kevésbé „dinamikus” játékost bőven elviselne az erényei miatt. Úgyis ott lenne még 7-8-9 duracell-nyuszi, s ez még mindig a jobbik eet, mintha ilyen Van Nistelrooy-féle támadó jelentené az a "mínusz egy játékost", ami ismét csak abszurd megközelítés. Persze Dungának valami merőben más elképzelése van – sajnos.

Azt hiszem, ezzel részemről indokoltam, hogy lenne helye, s nem csupán pár percekre.

Mondom mindezt úgy, hogy a hozzáállásával abszolút nem értek egyet.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
geridoss
Director del Fútbol

2010.02.17. 15:14:35

jelenleg jobb formában van mint Kaká. Diego-ról nem tudok most állást foglalni, nem nézek Juve meccset mostanság. Az nem kétséges, hogy szükség van rá a válogatottban, mert ahogy elnéztem a brazilok keretét, elég haloványnak tűnik, és a versenyszellem kialakítása érdekében is megérné elvinni (pl Kaká is próbálna bizonyítani).

Az oké, hogy nem név alapján kerül be valaki a válogatottba, de kérdem én, Felipe Melo mit keres ott? Mert szezon elején néztem néhány olasz bajnokit, közte Juve meccset is, és alig észrevehetően játszott.
A Milannak szinte minden mérkőzését megnézem, és az igaz, hogy R80 képes hosszú percekre eltűnni, de amikor nála van a labda, abból szinte biztos hogy veszélyes akció fog kibontakozni, netán egy gól.

Írtátok többen is, hogy Patoval nagyon érzik egymást. Ez még egy indok lehet, hogy kivigye Dunga. (Példának felhoznám a mi fiataljainkat, a bronz érem nagyban köszönhető az összeszokottságnak is, nem csak a tehetségnek!) Pato, Kaká és Ronnie elég jól ismerik egymást, egy évet lehúztak együtt a Milannál.

Dungával az a baj, hogy hihetetlenül makacs, és az a rossz érzésem van, hogy amit kimond, azt semmiért sem változtatja meg. Ellenben ott van Adriano és Robinho. Az az Adriano, aki ha úgy érzi heti két edzésre elmegy, hogy azért a társak nevét megtanulja. Az a Robinho, aki a Manchester City-be nem tudta magát beverekedni (jó, tudom, van még ott támadó bőven) és a Realtól is elküldték.

Lehet, hogy elfogult vagyok Ronaldinhoval kapcsolatban, de ha van valaki, aki követi az összes mérkőzését, és véleménye szerint nem lenne helye a válogatottban, akkor velem valami óriási nagy baj van megítélés terén.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
istyke6
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2010.02.17. 15:00:04

ricsisan írta:Ronaldinho mindíg is a világ legjobbja lesz! Szerintem ott a helye a válogatottban. Még nincs olyan jó formában mint a Barcában volt,de remélem lesz. :lol: =D> [-o<

a remeny hal meg utoljara, a regi Ronnie reg meghalt...
I <3 FCB
ricsisan
Barça C

2010.02.17. 14:54:23

Ronaldinho mindíg is a világ legjobbja lesz! Szerintem ott a helye a válogatottban. Még nincs olyan jó formában mint a Barcában volt,de remélem lesz. :lol: =D> [-o<
Devid16
Jugador d'estrella

2010.02.17. 14:39:30

Nincs kérdés sztem...ez nem vita...mennie kellene....Patoval eszméletlenül érzik egymást szórja neki a gólpasszokat...az már valóban más kérdés hogy kezdő vagy csak csere legyen...de szerintem megállná a helyét a válogatottban...főleg hogy azért nem olyan acélos a brazil középpálya...nagy név egyedül Kaka jut eszembe...(ettől persze lehetnek jók a "kisebb" nevű kollégák is) Mindenesetre én nagyon szorítok neki mindig is a kedvencem marad :) remélem sokakkal együtt :)
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.02.17. 14:39:26

ozsimiki írta:Szeretnék elindítani egy "vitát", itt mindenki egyértelműen úgy látja,hogy helye van a válogatottban a vébén?

nekem nem lenne baj,ha ott lenne (miért lenne?),viszont Dungát is megértem valahol, ott nincs igen sok lehetőség egy-egy meccs kijavítására, produkálni kell minden meccsen.

Dinho 09-10es szezonban már jobb mint 1éve,de ez a szint még nem a régi Dinho, (az nem is lesz), kérdés,hogy elégnek kell legyen egy Brazil válogatottsághoz a vébén,hogy a lasztijainak továbbra is szemei vannak,viszont ugye dinamikája már nem valami meggyőző. Tegnapi meccsen is eltűnt szerintem 2.félidőre, attól függetlenül,hogy a végére még felpörgött egy gólpassz erejéig és ezzel szépítettek. de azzal,h eltűnt Ő IS olyan helyzetbe került a csapata,ami után már csak szépíteni tudtak. ez a lényeg.

ez azért megfigyelhető a rangadókon is az olasz bajnokságban, nem hiszem,h a Brazil válogatott azzal ki lenne segítve,hogy 0-2nél pl megint lenne egy jó momentuma és szépítenének ezzel. az vébén semmit se ér,csak a győzelem.

természetesen nem az Ő sara csak a tegnapi vereség,sokat tett az első félidőben amikor tudott,hogy jobbak legyenek a M.U.nál,az egész Milán ludas benne,ez tény.

talán az lenne az aranyközépút, ha elvinné Dunga,de nem alapemberként kezelné. Ronnie fanoknak fájó lehet,de szerintem egy félidőben még hasznára is lehet a csapatnak, egész meccsen már korántsem. én ilyesmit véltem felfedezni a meccsein ebben a szezonban. (ez is jóval több mint tavaly)

szóval kíváncsi vagyok mindenki véleményére akinek van :) de az olyan okok nem fognak annyira meghatni,hogy ő R80 és alap,h ott a helye,meg,hogy mit tud a lasztival...egy vébén melózni is kell,végig.

én álláspontom még egyszer: elvinni,de nem alapkezdőként használni (szerintem amúgy jelen állás szerint ennek is örülnének a Ronnie fanok,hiszen Dunga még vinni se akarja pillanatnyilag,és ha mégis viszi,ez is lesz kb)
Egyetértek az okfejtéseddel annyi kiegészítéssel, hogy a brazil válogatottban lehet az egy félidei jó játékával eldöntenék a meccset, mert az nem egy Milan. illetve ott jobban ki tudják küszöbölni azt az időt is mikor ő eltűnik. Én elvinném és alapkezdőként számítanék rá, csak lecserélném, amikor már látom, hogy elfáradt, nem tesz hozzá semmit stb. Azaz vagy a félidőben vagy picit később a 60-ik perc tájékán. Persze a biztosan eldőlt meccseken pl nem, csak amikor szükség lenne ebben a játékrészben vérfrissítésre.
barca1615
Jugador d'estrella

2010.02.17. 14:17:40

Nekem is a nagy kedvencem mióta csak ismerem! De egyet értek veled abban, hogy már nem egész meccses... 60-70perc neki jól megy a többin meg a pályán van...
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.02.17. 13:53:55

Szeretnék elindítani egy "vitát", itt mindenki egyértelműen úgy látja,hogy helye van a válogatottban a vébén?

nekem nem lenne baj,ha ott lenne (miért lenne?),viszont Dungát is megértem valahol, ott nincs igen sok lehetőség egy-egy meccs kijavítására, produkálni kell minden meccsen.

Dinho 09-10es szezonban már jobb mint 1éve,de ez a szint még nem a régi Dinho, (az nem is lesz), kérdés,hogy elégnek kell legyen egy Brazil válogatottsághoz a vébén,hogy a lasztijainak továbbra is szemei vannak,viszont ugye dinamikája már nem valami meggyőző. Tegnapi meccsen is eltűnt szerintem 2.félidőre, attól függetlenül,hogy a végére még felpörgött egy gólpassz erejéig és ezzel szépítettek. de azzal,h eltűnt Ő IS olyan helyzetbe került a csapata,ami után már csak szépíteni tudtak. ez a lényeg.

ez azért megfigyelhető a rangadókon is az olasz bajnokságban, nem hiszem,h a Brazil válogatott azzal ki lenne segítve,hogy 0-2nél pl megint lenne egy jó momentuma és szépítenének ezzel. az vébén semmit se ér,csak a győzelem.

természetesen nem az Ő sara csak a tegnapi vereség,sokat tett az első félidőben amikor tudott,hogy jobbak legyenek a M.U.nál,az egész Milán ludas benne,ez tény.

talán az lenne az aranyközépút, ha elvinné Dunga,de nem alapemberként kezelné. Ronnie fanoknak fájó lehet,de szerintem egy félidőben még hasznára is lehet a csapatnak, egész meccsen már korántsem. én ilyesmit véltem felfedezni a meccsein ebben a szezonban. (ez is jóval több mint tavaly)

szóval kíváncsi vagyok mindenki véleményére akinek van :) de az olyan okok nem fognak annyira meghatni,hogy ő R80 és alap,h ott a helye,meg,hogy mit tud a lasztival...egy vébén melózni is kell,végig.

én álláspontom még egyszer: elvinni,de nem alapkezdőként használni (szerintem amúgy jelen állás szerint ennek is örülnének a Ronnie fanok,hiszen Dunga még vinni se akarja pillanatnyilag,és ha mégis viszi,ez is lesz kb)
Kép
Bobán
Jugador del Barça

2010.02.17. 13:06:39

Ismét dicsérni szeretném a példaképemet! Tegnap "Barcásan" játszott...
!!örök!! árnyék: R10,E9,H14,Y24
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.02.16. 21:35:00

szep az amit csinal a MU-val 8)
Kép
Válasz küldése