Zozzy 5 írta:Gáz.
Ettől nem lesz motiváltabb, ez millió százalék. Ezt a vezetés is tudja, úgyhogy kétlem, hogy puszta jókedvből tolták oda elé a pénzt, sokkal valószínűbb, hogy Messi részéről szájhúzás volt, és beszaratta az öltönyös emberkéinket. Ez meg már nagyon régen rossz, főleg annak tekintetében, hogy olyan időszakban ugrottak a kívánságára rögtön, amikor inkább egy fejmosást érdemelne.
Kezd egy kissé antipatikussá válni, legalábbis az biztos, hogy az ártatlan, önzetlen és szerény jelzőket, melyeket ráaggattak, elfelejthetjük nyugodtan. Ezzel együtt az elsődleges az, hogy teljesítsen és mutasson be végre valamit abból, amit valójában tud, de ha ezt meg is teszi jövőre, az nem emiatt a szerződés miatt lesz.
Nagyon rossz előérzetem van most emiatt, egyáltalán nem kecsegtető az út, amin jár a Barca mostanság. Nem az én pénzem adják oda neki, soha nem érdekelt, hogy mennyit keresnek, de ez a mostani szerződés jól szimbolizálja azt a negatív utat, amin rajta vagyunk.
Végre valaki, aki nem az unszimpatikus szót használja, hanem az antipatikust. Amúgy meg én is úgy gondolom, hogy egyszerűen a vezetőség adott esetben még 30 milliót is megadott volna neki. Én Messi részéről megértem a dolgot, annyit sajtol ki amennyit tud, viszont jön a túloldal, hogy megéri-e nekünk. Nyilván reklám eladott mezek satöbbi dolgokat figyelembe veszik a gazdasági elemzők, de ez akkora pénz, hogy nem biztos, hogy ez már megéri. Ha daffy számai igazak és bruttó 50+, abból már azért kijön 1-2 játékos.

Tudom Messiről van szó balblabla, de itt a klub a lényeg, és hogy neki mi a jó, nekem is kételyeim vannak, hogy ez a gigaszerződés az ő és a klub szempontjából is pozitív kicsengéssel bír a jövőben.
Ezt a nem a mi pénzünk dolgot már egyszer írtam, hogy közvetve valóban nem (illetve lehet) közvetve is), de pl mezeket mi is veszünk, meccsre is kimegy pár ember, ahogy nőnek a kiadások valahogy bevételre is szert kell tenni, nőnek a jegyárak. Növekszik a mez ára. És akkor még jönnek olyan dolgok, hogy eljön az idő, mikor délben fogunk játszani (már pedzegették nem egyszer) mert kell az ázsiai piac pénze, vagy említhetném a bajnokság előtt 2 héttel lévő amerikai túrákat. Vagy írjátok, hogy nincs szurkolás, van csak rengeteg a külföldi meg a turista, akik kimennek de lehet nem is tudják mi a les. Vagy ugye Barca-s esküvő meg tudom is én. A világ ilyen meg kell ezzel békélni, viszont meg kell találni egy aranyközéputat, s mint írtam pl ez a szerződés már lehet hogy a ló túlsó oldala.