A rajongói mást sem tesznek kb 4éve csak bíznak reménykednek benne...Elfáradt...Nem érdemelné meg hogy kerettag legyen véleményem szerint...Ronaldinho0408 írta:Én továbbra is tartom magam ahhoz hogy EBBEN a keretben lenne helye. Amúgy meg igen, valóban kimndta hogy nem viszi ki őt, ettől függetlenül lehetett még reménykedni hamár más maradt.
Ronaldinho Gaúcho #4

-
- Jugador del Barça
Én továbbra is tartom magam ahhoz hogy EBBEN a keretben lenne helye. Amúgy meg igen, valóban kimndta hogy nem viszi ki őt, ettől függetlenül lehetett még reménykedni hamár más maradt.
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Azért Te is elolvashattad volna amit idéztél mielőtt elkezdesz személyeskedni...bali 15 írta:Okos vagy te is....És? A teljesítménye alapján én se vittem volna ki. Igaz még vagy 5 játékost nem aki jelenleg ott van. Amúgy nem értem min lepődsz meg? Dunga kb 2-3 hónapja mondja, hogy biztos, hogy nem viszi ki és hagyják is ezzel őt a francba.
Akkor mi a francot keres ott Grafite? Ő egy senki, volt egy jó szezonja a Wolfsburgal egy éve. azt csá. Ennyi erővel...
Elano, Gilberto Silva.....édes istenem
A teljesítménye alapján én se vittem volna ki. Igaz még vagy 5 játékost nem aki jelenleg ott van.
Most mondja erre Fernando,h okos vagy Te is?

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Okos vagy te is....És? A teljesítménye alapján én se vittem volna ki. Igaz még vagy 5 játékost nem aki jelenleg ott van. Amúgy nem értem min lepődsz meg? Dunga kb 2-3 hónapja mondja, hogy biztos, hogy nem viszi ki és hagyják is ezzel őt a francba.
Akkor mi a francot keres ott Grafite? Ő egy senki, volt egy jó szezonja a Wolfsburgal egy éve. azt csá. Ennyi erővel...
Elano, Gilberto Silva.....édes istenem
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Pedig Ronaldinhonak helye lenne ebben a keretben. Megérteném Dungát ha olyan bombaerős lenne ez a keret és jobb játékosokat válogatott volna be, mint Ronaldinho, de erről szó sincs.Fernando írta:És? A teljesítménye alapján én se vittem volna ki. Igaz még vagy 5 játékost nem aki jelenleg ott van. Amúgy nem értem min lepődsz meg? Dunga kb 2-3 hónapja mondja, hogy biztos, hogy nem viszi ki és hagyják is ezzel őt a francba.Ronaldinho0408 írta:Ronaldinho már biztosan nem lesz ott a VB-n. Sajnálom, elvették tőle az utolsó esélyét.
Az igaz, h Dunga megmondta, h nem viszi ki és ő nem az a tipus aki egyet mond és mást tesz.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- Fernando
- Llegenda del Barça
És? A teljesítménye alapján én se vittem volna ki. Igaz még vagy 5 játékost nem aki jelenleg ott van. Amúgy nem értem min lepődsz meg? Dunga kb 2-3 hónapja mondja, hogy biztos, hogy nem viszi ki és hagyják is ezzel őt a francba.Ronaldinho0408 írta:Ronaldinho már biztosan nem lesz ott a VB-n. Sajnálom, elvették tőle az utolsó esélyét.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
-
- Jugador del Barça
Ronaldinho már biztosan nem lesz ott a VB-n. Sajnálom, elvették tőle az utolsó esélyét. 

- levproff
- Director del Fútbol
A szülinapos szép gólpasszt adott.
Remélem meg lesz ma neki a gól!
Remélem meg lesz ma neki a gól!

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
- ronaldinho89
- Capitá del Barça
Isten éltesse Ronniet! Születésnapja alkalmából rug ma 3 -mat. ^^ ( bár a totóm szempontjából az x lenne esedékes
)

- geridoss
- Director del Fútbol
Csak a pályán csapjon nagy bulitGaba írta:Isten éltessen Ronnie!
Megint együtt öregedtünk egy évet, remélem te is csapsz akkora bulit mint én tegnap!![]()

Heppi börzdéj neked is !!

"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
Isten éltessen Ronnie!
Megint együtt öregedtünk egy évet, remélem te is csapsz akkora bulit mint én tegnap!

Megint együtt öregedtünk egy évet, remélem te is csapsz akkora bulit mint én tegnap!

Hát végül ő is 30 éves lett
.
A fociban ettől a kortól kezdve tekintenek igazán öregnek egy játékost.
Amúgy boldog szülinapot.
Biztos nagy bulit rendez.

A fociban ettől a kortól kezdve tekintenek igazán öregnek egy játékost.
Amúgy boldog szülinapot.
Biztos nagy bulit rendez.

- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Boldog születésnapot Ronaldo de Assis Moreira 

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
- geridoss
- Director del Fútbol
Mondjuk ma át is vehetik a vezetéstRonaldinho&Barca írta:Boldog 30. Születésnapot Mester!
A foci varázslójának, ha valamit, akkor azt kívánom neki, hogy nyerjen a milannal egy bajnoki címet, küzdjön még egy nagyot. Megérdemli, még érzek benne 1-2 évet, remélem egyikben győzelemre vezeti az olaszokat.

"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Boldogat Dinho
... "ha elmúltál ennyi és ennyi , nem kell azt úgy a szivedre venni" 

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Rewolution5 2010.03.21. 12:09:21-kor.

Már 30 éves? Jézus Isten !levproff írta:Boldogat Mester!![]()
30 éves.Nem semmi..![]()
Én is kívánom neki, hogy még sok szép évvel ajándékozzon meg minket és magát!![]()
Gyerünk 'Májsztro'!

Isten éltessen Dinho!
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Boldog 30. Születésnapot Mester! 
A foci varázslójának, ha valamit, akkor azt kívánom neki, hogy nyerjen a milannal egy bajnoki címet, küzdjön még egy nagyot. Megérdemli, még érzek benne 1-2 évet, remélem egyikben győzelemre vezeti az olaszokat.

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- geridoss
- Director del Fútbol
Boldog 30. szülinapot Ronnie;)
Legszebb ajándék egy válogatott meghívó lehetne
Legszebb ajándék egy válogatott meghívó lehetne

Visca el Barca!
Visca el Barca!
- levproff
- Director del Fútbol
Boldogat Mester!
30 éves.Nem semmi..
Én is kívánom neki, hogy még sok szép évvel ajándékozzon meg minket és magát!
Gyerünk 'Májsztro'!

30 éves.Nem semmi..

Én is kívánom neki, hogy még sok szép évvel ajándékozzon meg minket és magát!

Gyerünk 'Májsztro'!

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Isten éltesse R10-et!
Kívánok neki még sok szép évet a futballban és amit kitűzött maga elé, azt érje el. Ezalatt a VB-re gondolok! 

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Feliz cumpleaños, amigo!
R10 is 30 mostmár.

R10 is 30 mostmár.

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
-
- Llegenda del Barça
Boldog szülinapot Ronnie!