Leo Messi
Gyerünk Leo meglesz a VB cím ma felérhetsz a csúcsra és elsőként felemelve a kupát a világ valaha volt legjobbjává válhatsz !!!!!
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
Hát ez is lehet, nem tudom eldönteni, melyik lenne az elkeserítőbb. De tényleg, ha ma nyernek az nagyon sok mindent egyértelműsítene. Kiléphetne Maradona árnyékából, kétség kívül ő lehetne a legjobb, aki mindent megnyert. Ezek után nem akarom elhinni, hogy ne lenne abszolút motivált.Zozzy 5 írta:Ha ezen a meccsen is sétálgatni fog, akkor az már elég erős bizonyíték arra, hogy nem elsősorban pszichés, hanem inkább testi problémák vannak (bár ezek összefüggenek), magyarul nem bírja a terhelést. Nagyon akarja ezt a VB-t, ez látszott rajta a hollandok elleni büntetőknél, úgyhogy nem bírom elképzelni, hogy ha megint ilyen 6-7 km-es futómennyiséget hoz, akkor az azért lenne, mert nem érdekli. Egyébként ha a teljesítőképessége végét járja, akkor valszeg az edző is azt mondja neki, hogy ne erőltesse meg magát, inkább sétálgasson, csak legyen jó helyen, amikor kell.Sanama írta:Kíváncsi leszek élete legfontosabb meccsére milyen hozzáállással fog kimenni. Ha továbbra is ez a nemtörődöm, kocogok stílus lesz, akkor már csak Mascherano győzelméért tudok szívből szurkolni.
Na de remélem úgy megy ki, hogy felfal minden védőt, és győzelemre vezeti a csapatot. Nekem mindegy, ha ő lövi a gólokat, vagy ad egy olyan gólpasszt, mint Di Marianak, csak nyerjenek, és lehetőleg ő is játsszon jól.
Mascherano meg remélem 100%-os, mert ő nagyon kell abba a csapatba.
- nagyiibarca
- Jugador d'estrella
Nagyon bízok benne, nagyon!
Eddig nem mutatott sokat a vb-n, de ha ma odateszi magát akkor mindenki elfelejti majd.
Egy Meccs LEO!
Egyébként ha megnyeri a vb-t akkor azt hiszem nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy ő a valaha élt Legnagyobb labdarúgó!
Eddig nem mutatott sokat a vb-n, de ha ma odateszi magát akkor mindenki elfelejti majd.
Egy Meccs LEO!
Egyébként ha megnyeri a vb-t akkor azt hiszem nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy ő a valaha élt Legnagyobb labdarúgó!

"Apuval készítettünk egy ilyen szalmazsákot, egy ember méretűt oszt aszt köllöt, azon gyakorúltam."-Almási Kristóf
-
- Llegenda del Barça
Ha ezen a meccsen is sétálgatni fog, akkor az már elég erős bizonyíték arra, hogy nem elsősorban pszichés, hanem inkább testi problémák vannak (bár ezek összefüggenek), magyarul nem bírja a terhelést. Nagyon akarja ezt a VB-t, ez látszott rajta a hollandok elleni büntetőknél, úgyhogy nem bírom elképzelni, hogy ha megint ilyen 6-7 km-es futómennyiséget hoz, akkor az azért lenne, mert nem érdekli. Egyébként ha a teljesítőképessége végét járja, akkor valszeg az edző is azt mondja neki, hogy ne erőltesse meg magát, inkább sétálgasson, csak legyen jó helyen, amikor kell.Sanama írta:Kíváncsi leszek élete legfontosabb meccsére milyen hozzáállással fog kimenni. Ha továbbra is ez a nemtörődöm, kocogok stílus lesz, akkor már csak Mascherano győzelméért tudok szívből szurkolni.
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Ez lesz az a meccs, ahol sztem mindent bele fog adni. Ennél nagyobb siker nincsen (különösen neki).Sanama írta:Kíváncsi leszek élete legfontosabb meccsére milyen hozzáállással fog kimenni. Ha továbbra is ez a nemtörődöm, kocogok stílus lesz, akkor már csak Mascherano győzelméért tudok szívből szurkolni.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Kíváncsi leszek élete legfontosabb meccsére milyen hozzáállással fog kimenni. Ha továbbra is ez a nemtörődöm, kocogok stílus lesz, akkor már csak Mascherano győzelméért tudok szívből szurkolni.
Akkor viszont nem kell panaszkodni nagypapinak, akit úgyis megkeresnek egy szaftos interjúra...P.G.D. írta:Tudod vannak olyan emberek, akik fittyet hányva fizikális kondíciójukra,vagy bármi más tényezőre,tovább csinálják a dolgokat,és nem hallgatnak senki jó tanácsára. Őket hívjuk munkamániásoknak(általában).Valószínűleg Messi is ilyen, és ezért nem akart padozni. Egyébként ha te jó vagy valamiben(amit imádsz), és azt mondják neked,hogy rosszul nézel ki, ezért inkább ne csináld, egyértelmű,hogy elkezdesz ellenkezni. Itt is hozzá tenném,hogy általában.Léfe írta: Azt elhiszem, hogy fáradt, de miért ? Nem pihent eleget, ha padozik sértödött.
Annó írtam erre egy hasonlatot, hogyha 90 percet dolgozol (8 órát), nem elég, hogy csak 20 percet hajtasz (ha 1-2 órát dolgozol), mert úgy kirúgnak, mint a pinty. Viszont Messi esetében, annó ő volt általában a "hónap dolgozója", így egy értelmes főnök elküldené 1-2 hét szabadságra, aztán újult erővel vethetné magát ismét a munkába.
Tudod vannak olyan emberek, akik fittyet hányva fizikális kondíciójukra,vagy bármi más tényezőre,tovább csinálják a dolgokat,és nem hallgatnak senki jó tanácsára. Őket hívjuk munkamániásoknak(általában).Valószínűleg Messi is ilyen, és ezért nem akart padozni. Egyébként ha te jó vagy valamiben(amit imádsz), és azt mondják neked,hogy rosszul nézel ki, ezért inkább ne csináld, egyértelmű,hogy elkezdesz ellenkezni. Itt is hozzá tenném,hogy általában.Léfe írta: Azt elhiszem, hogy fáradt, de miért ? Nem pihent eleget, ha padozik sértödött.
Magamat nyugodt embernek tartom, félénk típus vagyok - Luis Suárez. 
No Bajner,No Party!

No Bajner,No Party!
Na,remélem Leo holnap megnyeri az argentinokkal ezt a tornát.sajna nem látok rá sok esélyt,de azért nagyon fogok szorítani. Egyébként Messi teljesítménye vissza esett ugyan,de szerintem így se lehetünk vele elégedetlenek. A közelmúltban volt pereskedése(képzeljük csak el,hogy mi hogyan viselnénk el a munkahelyi életet,ha közben adócsalással vádolnának,ráadásul nem kis tételben)sérülések,amik ráadásul le is lassították,és neki azért nem a keze sérült vagy a háta, hanem szegény a lábára kapta folyamatosan a sérüléseket. Ezenkívül évek óta nem pihent rendesen,a csapat se éppen jó irányba fordult a tavasszal,Neymar is lesérült aki segítségére lehetett volna ott elől,szegény Tito halála is megrendíthette,plusz a vb miatt gondolom izgult is rendesen,akár még ez is állhatott a rosszullétek mögött,amit remélek, hogy elfog hagyni. Nyilván közvetve egy hányás után nem jó dolog pályára lépni
. lehet,hogy neki is volt valami veszekedése a vezetőséggel(velük valszeg nekem is lenne,de én nem érném be 20 millával az tuti
) és akkor ki tudja,hogy a családi életével minden rendben van-e. ha ezeket számításba vesszük, akkor konkrétan még így is erőn felül teljesít, a vb-n pedig nem látni,hogy ne akarná a sikert(mondjuk ki ne akarna világbajnok lenni?
) Mikor visszajön Barcelonába, kéne neki egy jó fizikális felkészítés, és akkor talán újra láthatnánk a Messi-mágiát,vagy legalább valami hasonlót.

Magamat nyugodt embernek tartom, félénk típus vagyok - Luis Suárez. 
No Bajner,No Party!

No Bajner,No Party!
-
- Entrenador del Barça
Nem kell extrém dolgokat kitalálni. Azt elhiszem, hogy fáradt, de miért ? Nem pihent eleget, ha padozik sértödött. Tavaj nyáron a barátaival bemutatókat játszott jó pénzért az USA.-ban.
Évek óta nem pihente ki magát. Megengedhetetlen. Nehéz lesz, mert most sem lesz sok ideje. Minimum hat hét abszolut nyugalom kellene.
Évek óta nem pihente ki magát. Megengedhetetlen. Nehéz lesz, mert most sem lesz sok ideje. Minimum hat hét abszolut nyugalom kellene.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Biztos, hogy fáradt, hiszen a sikertelen bajnoki szezon után rögtön jött a vb és még mindig nem pihent. Más már javában nyaral, ő még a vb-n van (szerencsére), de szerintem nem bánja, mert nagyon világbajnok akar lenni, én meg nagyon szurkolok neki(k). Még egy meccset kell lenyomni, a legfontosabbat, de bármi is lesz az eredmény, szerintem eddigi legjobb vb-jének könyvelheti el az ideit. Még az ezüst is szépen csillog, de persze az aranynál fényesebb nincs, utána lehet kicsit pihenni, feltöltődni.

- noname
- Llegenda del Barça
Középcsatár valóban kevesebbet kéne fusson, de szélső támadók vagy 2. csatár általában többet. Mivel az irányítónak(ebben az esetben) nincs védőfeladata, ezért az eddigi futómennyisége sztem elfogadható. Persze az elődöntőn tényleg pocsék volt, de a többi meccsen sztem jó volt.S.Agüero írta:Pont, hogy egy irányítónak többet kell futni, mint egy támadónak, nem?noname írta:Kis utánaolvasás: Messi kb 8200 métert átlagolt 90 percekre, ami sztem bőven magasabb, mint amit a Barcában nyújtott az utóbbi időben.
Amúgy egy irányítótól ez a távolság már nem olyan kevés.
A Fifa egy szégyen
Te kemény vagy ( totál jó értelemben ) és ezért képes lennél kirakni Messit a csapatból amire én nem lennék képes . De én nagyon remélem , hogy LE olyan kemény mint te és ha kell kirakja/leülteti messit mert ha a csapat érdekei ezt kívánják és messi a csapat fékje lesz akkor nincs más választás sajnos ( viszont én nem törnék pálcát felette 1 rossz év után de inkább hagyjuk mert ezen volt már vita ) . Sanchez eladását és suárez megvásárlását én is nagyon elleneztem de most mar mind1 ez van ezt kell szeretni ( vagy nemzola8787 írta:Nem utálom Messit, csak én a vezetőség helyében vele kezdtem volna meg a tisztogatást és amíg sokat ér eladni vagy 150 milláért, annyiból meg egy komplett védelmet megvásárolni.Alfa írta:
Már bocsi de azért ez elég kemény , hogy nem sajnálod a kedvenc csapatod játékosát ( már ha a Barca az ) nem azt mondom , hogy sírjál egész este de azért némi empátia szorulhatott volna beléd . De ez csak az én véleményem attól még te akár utálhatod is messit .
Nekem a Barca nem egyenlő Messivel, mint jó pár Barcásnak, nekem már unszimpatikus, ez van, nem mindenki egyforma. Ha Xavi nem tud lehozni egymás után 3 olyan meccset ahol nem emelkedik ki azonnal elküldené a fél fórum, viszont Messi már futni sem hajlandó vagy fél éve, vele nincs gond, szegényke biztos fáradt. Na ez az ami miatt nem tetszik nekem.
Most is mi lesz ha Argentína nyeri a VB-t? A barcások 80%a azzal lesz kiadva, hogy Messinek köszönhető, holott még a kapus is többet tett érte (Masch-ot meg már meg sem kellene említenem, hogy a tiziknél is ő tüzelte a kapust meg a rugókat, a csk Messi meg állt, mint egy ....).
És igen tudom, hogy miatta mennyi kupát nyertünk, becsülöm is, tényleg ő volt évekig a világ legjobbja, fantasztikus tehetség ez egyértelmű, de már századjára írom le, hogy a múltból nem lehet megélni csak az elvakult, fanatikus Messi drukkerek szerint és mivel ő a csapat "legjobbja", természetesen többet várok el tőle, mint bármelyik másik játékostól, viszont ha olyat látok, hogy futni nincs kedve mondjuk egy Elche ellen, hát bocsássál meg nekem, hogy kritizálom. A másik meg, hogy Messi érinthetetlen, őt nem lehet lecserélni, ha szarik a csapatra, a szurkolókra, mert ő Lionel Messi. Most ki is adtunk el, hogy legyen helye Suáreznek? Azt az egy támadót aki ment, akart, csinált, hajtott. Nem is egy fórumozó linkelt be ide olyanokat, hogy nem jön ki jól Messi Alexissel, na akkor most mi is van? Aztán jöhet az aranylabda, ha ők nyerik a vb-t tuti, hogy írni fogja itt egy csomó ember, hogy ő érdemli meg az aranylabdát, holott semmi kiemelkedőt nem tett, csak a neve nagy meg a múltja. Na mindegy, úgysem fogom megérteni a te álláspontodat és te sem az enyémet.
Neked Messi a király, nekem egy a sok közül akitől többet várok el, de jóval az átlag alatt teljesít, kész.

UI: Nálad pedig Xavi irányában van egy kicsit több elfogultság ?

FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
Nem utálom Messit, csak én a vezetőség helyében vele kezdtem volna meg a tisztogatást és amíg sokat ér eladni vagy 150 milláért, annyiból meg egy komplett védelmet megvásárolni.Alfa írta:
Már bocsi de azért ez elég kemény , hogy nem sajnálod a kedvenc csapatod játékosát ( már ha a Barca az ) nem azt mondom , hogy sírjál egész este de azért némi empátia szorulhatott volna beléd . De ez csak az én véleményem attól még te akár utálhatod is messit .
Nekem a Barca nem egyenlő Messivel, mint jó pár Barcásnak, nekem már unszimpatikus, ez van, nem mindenki egyforma. Ha Xavi nem tud lehozni egymás után 3 olyan meccset ahol nem emelkedik ki azonnal elküldené a fél fórum, viszont Messi már futni sem hajlandó vagy fél éve, vele nincs gond, szegényke biztos fáradt. Na ez az ami miatt nem tetszik nekem.
Most is mi lesz ha Argentína nyeri a VB-t? A barcások 80%a azzal lesz kiadva, hogy Messinek köszönhető, holott még a kapus is többet tett érte (Masch-ot meg már meg sem kellene említenem, hogy a tiziknél is ő tüzelte a kapust meg a rugókat, a csk Messi meg állt, mint egy ....).
És igen tudom, hogy miatta mennyi kupát nyertünk, becsülöm is, tényleg ő volt évekig a világ legjobbja, fantasztikus tehetség ez egyértelmű, de már századjára írom le, hogy a múltból nem lehet megélni csak az elvakult, fanatikus Messi drukkerek szerint és mivel ő a csapat "legjobbja", természetesen többet várok el tőle, mint bármelyik másik játékostól, viszont ha olyat látok, hogy futni nincs kedve mondjuk egy Elche ellen, hát bocsássál meg nekem, hogy kritizálom. A másik meg, hogy Messi érinthetetlen, őt nem lehet lecserélni, ha szarik a csapatra, a szurkolókra, mert ő Lionel Messi. Most ki is adtunk el, hogy legyen helye Suáreznek? Azt az egy támadót aki ment, akart, csinált, hajtott. Nem is egy fórumozó linkelt be ide olyanokat, hogy nem jön ki jól Messi Alexissel, na akkor most mi is van? Aztán jöhet az aranylabda, ha ők nyerik a vb-t tuti, hogy írni fogja itt egy csomó ember, hogy ő érdemli meg az aranylabdát, holott semmi kiemelkedőt nem tett, csak a neve nagy meg a múltja. Na mindegy, úgysem fogom megérteni a te álláspontodat és te sem az enyémet.
Neked Messi a király, nekem egy a sok közül akitől többet várok el, de jóval az átlag alatt teljesít, kész.
- MatyiG
- Adminisztrátor
Pont, hogy egy irányítónak többet kell futni, mint egy támadónak, nem?noname írta:Kis utánaolvasás: Messi kb 8200 métert átlagolt 90 percekre, ami sztem bőven magasabb, mint amit a Barcában nyújtott az utóbbi időben.

- diagonal
- Jugador d'estrella
Sajnos ezzel értek egyet mint ahogy már hónapokkal ezelőtt én is írtam, sőt megkockáztattam akkor hogy el kellene adni amire tudom sokan ugranak, meg szentségtörésnek tartják, de ha félretesszük az érzelmeket akkor ma még jobban így gondolom mint valaha. Nem hiszek benne hogy vissza tud kerülni a csúcsra, hiába lő gólokat most a vb-n is. Persze nála a vissza a csúcsra nyilván mást jelent mint egy átlagos játékosnál. Sokáig úgy gondoltam a Puyol, Xavi, Iniesta, Busquets utáni korszakban a Barcát Messi köré kell felépíteni, de mára meginogtam ebben a hitemben elég alaposan.kristop írta:azzal viszont egyetértek, hogy ez nem beleszrás, meg motiváció kérdése. iszonyatosan akarja ezt a vébét az látszik, mégis úgy játszik, mint nálunk. szerintem egyszerűen tényleg nem bír többet. ő nem egy céronaldo szintű robot hiába hittük sokáig róla, aki bírja ezt az évi 70 meccset, és az is lehet, hogy a sok sérülése is betett neki. rendes pihenése most se lesz.
Nézzétek, minden játékosnál van egy optimális kor/teljesítmény pont. Nagyon úgy tűnik nála ez a Pep éra 4 éve volt. Elég végignézni egy akkori meccsét. Hasonlítsuk össze az akkori Messit a mostanival gyorsaság, dinamizmus, kondíció, játékkedv, motiváció tekintetében. Zongorázni lehet a különbséget. Legalább egy éve olyan mint most, mitől kerülne vissza a régi állapotába? Nem nagyon hiszek benne, de bárcsak ne lenne igazam.
Tudom sokan agyrémnek fogják amúgy megint minősíteni az eladását, de akkor is ez a véleményem hogy hosszú távon a csapatnak az tenne jót ha elvinné valami irdatlan összegért egy Chelsea, City vagy PSG mi meg megszereznénk mondjuk James Rodriguezt meg még pár komoly játékost az árából.
Hozzáteszem én nagyon szeretem Messit, sőt csodálom, de most próbáltam érzelemmentesen gondolkozni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára diagonal 2014.07.11. 22:52:29-kor.
- noname
- Llegenda del Barça
Kis utánaolvasás: Messi kb 8200 métert átlagolt 90 percekre, ami sztem bőven magasabb, mint amit a Barcában nyújtott az utóbbi időben.
A Fifa egy szégyen
zola8787 írta:Ha kihagyta volna az uccsó csoportköri meccset amikor már biztos volt a továbbjutás, akkor sajnálnám, így nem. Tudom egy meccs nem sok, de több, mint a semmi.BarcafanTomee írta:Apja azt nyilatkozta, hogy fia nagyon kimerült és a lábait 100 kilósnak érzi. Ezért teljesített haloványabban az utóbbi 2 meccsen.
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
Ha kihagyta volna az uccsó csoportköri meccset amikor már biztos volt a továbbjutás, akkor sajnálnám, így nem. Tudom egy meccs nem sok, de több, mint a semmi.BarcafanTomee írta:Apja azt nyilatkozta, hogy fia nagyon kimerült és a lábait 100 kilósnak érzi. Ezért teljesített haloványabban az utóbbi 2 meccsen.

Messinek ez valami "rendellenesség" lesz, ahogy már sokan írtátok, meg a nagyapja is mondta. Szerintem köze lehet a fáradékonyságának a fejlődési rendellenességéhez, vagy egyéb esetlegesen létező betegségéhez. Amúgy vannak kevésbé terhelhető emberek. Én is megszakadok tíz km folyamatos futástól, bár edzettség kérdése is.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Apja azt nyilatkozta, hogy fia nagyon kimerült és a lábait 100 kilósnak érzi. Ezért teljesített haloványabban az utóbbi 2 meccsen.
azért ez nem teljesen van így. amikor először kezdtek jönni a hangok, hogy nem fut annyit, meg egész meccsen csak sétálgat, miért nem fut annyit, mint régen, akkor folyamatosan védtem. hogy neki nem is kell annyit futnia, pont ezért is ilyen jó, mert nem futja ki magát feleslegesen, csak a lényeges alkalmakkor. na, akkor általában 9-10 kilométeres meccsei voltak (bl meccseknél akkor is mérték már), de sokszor 10 felett és azokat linkelgettem. most meg a hollandok ellen 127 perc alatt futott 10,5et, és átlagosan 8akat nyom, de ugye volt, hogy azt el se érte.na0421 írta:Ez meg hogy mér nem fut, még egyszer leírom (érintetteknél úgyis süket fülekre talál), régen is így volt, csak nem ennyire. Tessék megnézni a régi meccseket. Akkor azért nem volt ennyire feltűnő, mert még nem lett botrány az Atletico elleni km-eiből, amióta ugye mindenki csak arra figyel nála, hogy fut e labda nélkül, vagy nem, (kis túlzással), és a csapat is úgy játszott mellette régen, hogy nem lehetett észrevenni, ha nem lett meg a 8 km. Talán annyi volt a változás, hogy nem 7-8 km volt a meccsátlaga, hanem 8,5-9. De zsákszámra jöttek a gólok, a csodaszép cselek, ezért mindenki tett rá mennyit fut.
azzal viszont egyetértek, hogy ez nem beleszrás, meg motiváció kérdése. iszonyatosan akarja ezt a vébét az látszik, mégis úgy játszik, mint nálunk. szerintem egyszerűen tényleg nem bír többet. ő nem egy céronaldo szintű robot hiába hittük sokáig róla, aki bírja ezt az évi 70 meccset, és az is lehet, hogy a sok sérülése is betett neki. rendes pihenése most se lesz.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
- visca el barca
- Presidente del Barça
rekordok, melyek a közeljövőben megdöntésre kerülhetnek
https://twitter.com/MessiStat/status/48 ... 92/photo/1" target="_blank
https://twitter.com/MessiStat/status/48 ... 92/photo/1" target="_blank
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Jugador del Barça
Ok koszonom szepen az informaciot!ZBarca írta:Ha jól tudom, akkor a tizenegyespárbajban lőtt gólok nem számítanak, minden más viszont igen. Szóval jelen pillanatban Messi 4 gólos.kadarzsolt85 írta:A Vb Golkiralyicimbe nem szamit bele a hollandok ellen lott tizenegyese vagy ,hogy van ez csak a rendes jatekidoben lott golok szamitanak valaki mondja meg ,ha tudja akkor most igazan negy vagy ot golos messi???
Barca Barca Baaarca