Üdv a csapatban!!!!!44545445454//%%!!%!NÉGY!!!!!!!!!!!!++!!!!!!453!!!!!!
visca el barca írta:ez baj h nem ismered a játékát de modric lightolod. idén minden statban agyonverte a gnómot.
Jelen esetben szerintem nem mérvadóak a statisztikák, a két játékos nem egy kategória, Rakitic is kiváló játékos, de Modric világklasszis, a legjobbak egyike a posztján. (És mellesleg a kevés olyan futballista egyike, akit akármikor gondolkodás nélkül hoznék Xavi helyére.)
Ettől függetlenül, mint már írtam, örülök Rakiticnek, habár szerintem közel sem olyan jó irányítónak, mint Xavi volt, vagy mint Cesc lehetett volna. Viszont ha bekövetkezik egy mini stílusváltás, és nem fog ilyen szinten a sokpasszos focira és a labdatartásra épülni a játékunk, akkor nagyon jól fog jönni egy olyan középpályás, aki amellett, hogy jól passzol, fizikálisan sem elveszett, viszonylag gyors, dinamikus, és védekezésnél, valamint az ellentámadásoknál is képes sokat hozzátenni a játékhoz.
Mondjuk ezt a Rakitic-Iniesta-Busquets-Rafinha-Mascherano-Xavi-Roberto sort még mindig kevésnek érzem, elhoznám még Kokét is, főleg, ha Xavi tényleg távozik.
Visszatérve Rakiticre, eddig elég jól szerepel a vébén, csak így tovább! Ezt a formát hozhatná majd nálunk is.