gránit írta: ↑2023.03.08. 08:13:23
A szent teheneket sokkal nagyobb problémának látom.
Abszolút nem védve őket, nem teljesen értem mi a gond.
Első kérdésem ki a szent tehén? Csak Alba és Busi? Vagy SR? TS is az?
Életkor alapú? Nemzetiség alapú?
Alonso az? Lewy miért nem az, ha 34 éves és minden meccset végigjátszik, gyengébb formában is?
Tegyük fel, hogy mindenki szerint csak a 30+ katalánok a "szent tehenek", akkor most pl mi a probléma velük?
SR többnyire pályára se lép, csak sérülések miatt kapott 2-3 meccset, nyilván nem elég minőségi egy MU ellen, de pályára se lépett volna, ha egészséges mindenki. Ha Gipsz Jakab lenne a 6. számú középpályás, ő is ugyanennyit tudott volna hozzátenni.
Alba is az utolsó 5 meccsből egyszer játszott 67 percet, azt is egy spanyol kiscsapat ellen. Ez nálam a tartalék játékos szerepkör.
Busi még a csapatban van, de látszik, hogy amíg voltak egészséges támadók ősszel egyre többször padon ült.
Vagy maga a létezésük a gond?
Tippre szerintem Busi menni is fog nyáron, amikor ilyen sokáig húzódik egy hosszabbítás, legtöbbször nem is szoktak megállapodni. Amúgy szerintem is mennie kéne, félreértés ne essék, de ha ennyire semmi pénz hozni senkit, akkor meg kell tartani.
Andris írta talán, hogy hiába ingyen igazolható valaki és elhozható, amit sokan kiemeltek, mert 200m bérkeretet kell csökkenteni, így hiába nincs átigazolási díj, fizetésre sem lesz keret. Még így is kérdőjel Araujo, Alonso, Balde, Pena, SR szerződéshosszabbítása regisztrálható-e.