Sanama írta:miihii írta:
Azt meg nem értitek meg, ha valaki esetleg nem köpködi le ilyen szinten, mert nyilván csak nektek lehet igazatok, mindenki más vak, hülye, nem ért hozzá...
A te / ti táborotok jött itt azzal, hogy a másik tábor mennyire gusztustalan módon ócsárolja, szóval nem hiszem, hogy a kritikusok "kötöttek belétek". Ezzel azt akartam elmondani, hogy aki kritikát fogalmazott meg, az a másik véleményére semmit nem mondott, utána jött az, hogy mit képzel, hogy lehet így beszélni róla.
Nem értem igazán, ez a kettő h függ össze, de én annyit írtam, h rohadt idegesítő, ami itt a fórumon megy egy jó ideje a srác ellen, főleg, amikor ilyen ellentmondást nem tűrően van tálalva, h "hülye", aki még kiáll mellette és/vagy vak. H te ebből mit akarsz kihozni, nem vágom, de sztem sok köze nincs.
Sanama írta:miihii írta:Azt meg egyszer nem írtátok, h észrevettétek volna, h a teljes támadó alakzat sétálgat, amikor nem ott van a zsuga.
Igen, ez megmagyaráz mindent. Ha a másik nem fut, én se.
Egyébként Lavezzi sokat robotolt az 1. félidőben(a cseréjét nem értettem), és Agüero is rendre visszajött, a hosszabbításra elfogyott. Higuain valóban nem sokat jött vissza, de legalább az 5 méterre lévő labdás embert megtámadta.
Nem azt mondtam, h ha a másik nem, akkor ő se fusson... Hanem próbáltam rávilágítani az értetlenkedésemre, h ha egyesek ennyire árgus szemmel nézik a meccseiket és a támadásokat, akkor h a viharba nem tűnt fel, h a többi támadó (legyen ott akárki) egy centivel sem védekezett és támadott le többet, mint ő. De mégis csak rajta van elverve a por, mert " a többiek futottak helyette". Hát nem, nem futottak helyette, hanem ugyanúgy 10-ből 9-szer átengedték a támadásokat, miközben szépen sétálgattak, miközben két méterre passzolgattak az ellenfelek. Vagy, ha a másik 6-7 srácra gondoltok, akkor meg nem csak helyette futottak, hanem a komplett támadósor helyett, ami megint kicsit árnyalja az ő szerepét ebben...
Mert az igazsághoz ez is hozzátartozik és annyit azért talán változtat, h ez így esetleg vmi taktikai elem lehetett.
És igen, pl Lavezzi is sokat robotolt, amikor nála volt a labda, nagyot küzdött. De nagyjából a védőmunkája fedte Messiét, ahogy Higanyéké is. Csak én ezt észrevettem, míg a Messire utazók csak a saját vesszőparipájukat.
Arról nem is beszélve, h ha a többiek ennyire megszakították magukat, Messi meg semmit nem tett hozzá, akkor mégis hogyan lett az övé a legtöbb labdaszerzés a VB összes támadója közül?
Sanama írta:miihii írta:És ami a legidegesítőbb ebben az antiMessizmusban, az az ilyen szintű dolgokkal való dobálózás, mint, h egy legenda nem rúg így fölé egy szabit a 120. percben... Ez csak egy példa, ami tökéletesen tükrözi, h pl nekem is miért nyomja már meg rendesen a vérnyomásom az, ami itt folyik már...
Bezzeg amikor Ramos lőtte fölé a 11-est, 1évig ment a fika rá. Egy ilyen szintű játékosnál ez koncentráció hiánya, és miért ne lehetne felróni neki? Nyilván ha elcsúszott volna, és úgy lövi fölé, akkor alaptalan lenne. És azt hiszem nem az volt, hogy nem rúg fölé, hanem hogy nem így, és ennyire.
Persze, nyilván tökugyanaz egy tizenegyes, mint egy onnét elvégzett szabadrúgás
Másrészt akkor ezen gondolatmenet alapján kb a legendásan nagy játékosok zöme ki is hullott a rostán, mert voltak emlékezetesen nagy rontások büntetők és szabadrúgások terén. De ha idevesszük, akkor Zizu is csak középszer volt, mert egy legenda nem fejeli le az ellenfelet a VB döntőn...
Ez a szabadrúgásos téma (meg a hasonló kategóriájú támadások) egy vicc, ahogy még ebbe is így kell kapaszkodni, h Messi mekkora gyökkettő