Carles Puyol
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Meglátszik a csapaton, amikor nincs a pályán. Nem csak hogy stabilitást ad a védelemnek, hanem tüzeli is a népet. Űzi-hajtja a fiúkat, és mindenkit lelkesít. Ha megnézitek, kb az Ő sérülésének kezdetével esik egybe a gyengébb forma is.

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Fontás. Ő szerintem nagyszerű utódja lehet Puyinak.
Sajnálom, hogy ilyen sokáig elhúzódott a sérülése.. Nagyon fontos szerepet tölt be a csapatnál. Ő hátul egy másodedzőnek ér fel..
Jobbulást!
Sajnálom, hogy ilyen sokáig elhúzódott a sérülése.. Nagyon fontos szerepet tölt be a csapatnál. Ő hátul egy másodedzőnek ér fel..
Jobbulást!
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Sanama írta:Sajnos ez a sérülés,vagyis a gyógyulás sebessége is mutatja,hogy Puyol már lassan inkább a múlt...Még 1éve van szerintem,és onnantól vége.
Remélem azért minél hamarabb felépül és vezérletével triplázni fog a csapat idén,de sajnos tény,hogy már elszállt felette az idő....
hát igen. Kell hátra igazolni, ugye Milito is elmegy nyáron valószínűleg.
Mert az összes posztra bátran mernék az utánpótlásból meríteni, de a középhátvéd posztra azért nem. Főleg látva,hogy azért Piqué se a legmagabiztosabb, hajlamos a hibákra.
De nem is tudok mozdítható középhátvédet, aki mozdítható, és bele is illene a játékunkba.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Sajnos ez a sérülés,vagyis a gyógyulás sebessége is mutatja,hogy Puyol már lassan inkább a múlt...
Még 1éve van szerintem,és onnantól vége.
Remélem azért minél hamarabb felépül és vezérletével triplázni fog a csapat idén,de sajnos tény,hogy már elszállt felette az idő....

- Barcaman14
- Director del Fútbol
Nagy szükség van már rá a védelemben. És nem csak ott. Ő képes felrázni a kissé álmos csapatot, és bizony rengeteget számít a jelenléte. Bízom benne hogy a Villarreal ellenmár számíthatunk rá!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- samy85
- Capitá del Barça
puyol még a Racing ellen sérült meg ha jól tudom, és már lassan 6 hete sérült!Logan10 írta:Puyol mióta sérült??
Állítólag a válogatott szünet után visszatérhet.....jó is lenne , mert az ő rutinja, a vezetői képességei egybe/összetarthatja a védelmet! és az ő pályán való szereplése az egész csapatra pozitívumként hatna!
Várunk vissza Carles kapitány!

Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
- sjay
- Entrenador del Barça
Szerintem kakkantania kellett a srácnakXanthor írta:Igazából a Puyol mögött lévő gyerek a legnagyobb![]()
Az a fejSrác nem sokat láthatott a meccsből
![]()
Egyébként már facebook oldalt is csináltak neki, amit már majdnem 20 ezren likeoltak.
Érdemes körbenézni mert van sok vicces photoshopolt kép, én rengeteget szakadtam rajtuk![]()
http://img28.imageshack.us/i/elninopuyol.png/

- Xanthor
- Capitá del Barça
Amit betettem kép az a rendes, ezt photoshopolták sok vicces változatra. (mint lejjebb a linkben ahol Real-os satyiban és melegítőben van)AndrésGerardHernandez írta:Ez a kép photoshopolt? Azt hittem igazi, meghát mintha a videón is rajta lenne. Is it really a fake??? Oh my... De a vidi elképesztően vicces.
- AndrésGerardHernandez
- Jugador del Barça
Ez a kép photoshopolt? Azt hittem igazi, meghát mintha a videón is rajta lenne. Is it really a fake??? Oh my... De a vidi elképesztően vicces. 

- Xanthor
- Capitá del Barça
Igazából a Puyol mögött lévő gyerek a legnagyobb

Az a fej
Srác nem sokat láthatott a meccsből
Egyébként már facebook oldalt is csináltak neki, amit már majdnem 20 ezren likeoltak.
Érdemes körbenézni mert van sok vicces photoshopolt kép, én rengeteget szakadtam rajtuk

Az a fej

Érdemes körbenézni mert van sok vicces photoshopolt kép, én rengeteget szakadtam rajtuk

Nagyon jó ez az animáció.
Bírom őket ketten, ha egymás mellett ülnek mindig valamin elszórakoznak

Amúgy hétvégére kapott már engedélyt? Játszhat?

Amúgy hétvégére kapott már engedélyt? Játszhat?
Visca Barca
/ " "Emlékszel az összes gólodra?
Igen, ha adsz nekem egy darab papírt és egy tollat, na meg némi időt a gondolkozásra, képes vagyok leírni mindet. Minden egyes találatot, amit életemben szereztem. " - David Villa

Igen, ha adsz nekem egy darab papírt és egy tollat, na meg némi időt a gondolkozásra, képes vagyok leírni mindet. Minden egyes találatot, amit életemben szereztem. " - David Villa
- ab1daL
- Director del Fútbol
Érthető módon ők se tudták nyugodtan végig nézni a meccset, főleg Piqué. 

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Azért ne beszélj úgy Militótól és Márquez-ről mint vmi kétballábasról, mert nem oly rég még mind2 világklasszis védő volt. Tavaly pl. Milito nagyon nagy formában tért vissza a sérüléséből, és akkor épp ha jól emlékszem Rafa is jó formában volt.ab1daL írta:Hát, ahogy Barca a Bajnokok Ligájában topicban már írta valaki, tavaly a Márquez-Milito védősor letudta hozni 1 kapott góllal, akkor az Abidal-Busi kettősnek is illene.messideco írta:Jah. Nélküle is nyerni kell, mindenképp...
Jó, mondjuk most Abidal középső védőként is jól teljesít, de pl. Busquets olyan nagyon sokszor nem játszott ott, amikor utoljára igen, akkor egy 11-st össze is hozott.
Abban viszont igazad van, h így is hozni kell a meccset.
- ab1daL
- Director del Fútbol
Hát, ahogy Barca a Bajnokok Ligájában topicban már írta valaki, tavaly a Márquez-Milito védősor letudta hozni 1 kapott góllal, akkor az Abidal-Busi kettősnek is illene.messideco írta:Jah. Nélküle is nyerni kell, mindenképp...
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
- Messithebest
- Director del Fútbol
Na jön a jó hír: http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... en-2067500
Akkor marad a Busquets-Abidal duó
Kár érte 

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Remélem kezd,és biztos vagyok benne,hogy megoldja 
Hajrá Puyi!!!

Hajrá Puyi!!!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
http://fcbarcelona.cat/web/english/gale ... leria.html
Puyí a társakkal edzett. Szerintem meggyógyult
Puyí a társakkal edzett. Szerintem meggyógyult

Visszatér a kapitány az Arsenal elleni visszavágóra?
De az is lehet, h Arsenal gyors támadóival igencsak meggyűlt volna baja, ezt nem tudhatjuk. Maradjunk annyiban, h ez a Barca olyan szintű csapat, amely nem takarózhat egy játékos hiányával, legyen az Puyol, vagy akár Messi. Lélektanilag biztos sokat jelentett volna, ha a pályán van, de nem tudhatjuk, h ez mire lett volna elég, szóval hagyjuk inkább.Lionel85 írta:Csak egyet felejtetek el. Puyolhoz hasonló motivátor nincs a védelemben. Ő tüzeli a csapatot, amikor lankad, pont egy ilyen Arsenal elleni meccsek alkalmával egy ilyen lelkesítés jókor jönne. Helyettese Xavi, de ő nem tüzeli ennyire a csapatot. Már csak ezért is ér valamit ez a statisztika.