Daniel Alvés
- Capon
- Llegenda del Barça
Ha 3 éves szerződést kapna is, akkor sem töltené ki.
Nem hiszem, hogy 1 évnél hosszabb távon gondolkoznának vele, utána vagy eladják vagy kispad.
Kispadot nem tűrné, el akarna menni, szóval nem értem minek kellene neki 3 éves szerződés.
Egy lejárt szerződéssel sokkal jobb tárgyalási alapja lenne bárhova is akar utána menni.
Nem hiszem, hogy 1 évnél hosszabb távon gondolkoznának vele, utána vagy eladják vagy kispad.
Kispadot nem tűrné, el akarna menni, szóval nem értem minek kellene neki 3 éves szerződés.
Egy lejárt szerződéssel sokkal jobb tárgyalási alapja lenne bárhova is akar utána menni.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Ennyi erővel miért nem Lipták játszik? Neki is lehet passzolni.gg86 írta:Miért nem Montoya vagy Dugi játszik? Nekik is lehet passzolni.noname írta: Alves feladata nagyjából annyi h legyen egy plusz ember, akinek passzolni lehet.

Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
- barca0417
- Entrenador del Barça
Szerintem nyugodtan lehet Adrianora bízni egy félévre a jobbszélt. Végre megkapná az érdemi lehetőséget ő is. És talán Douglas is felnő a feladathoz legalább annyira hogy néha gyengébb csapatok ellen őt is be lehessen vetni. Egy bl csoportból klasszis jobbhátvéd nélkül is tovább lehet és kell is jutni. Ezért nem érné meg Alvest itt tartani, hogy utána meg azért ne igazoljunk senkit mert ő itt van.
1 évet meg nem fog hosszabítani, 2-3 évig meg nem kell már. kell a frissítés ott hátul a jobboson és ha ennek az az ára hogy Adriano és Douglas, esetleg Montoya oldja meg a posztot egy fél évig, akkor azt be lehet vállalni.
1 évet meg nem fog hosszabítani, 2-3 évig meg nem kell már. kell a frissítés ott hátul a jobboson és ha ennek az az ára hogy Adriano és Douglas, esetleg Montoya oldja meg a posztot egy fél évig, akkor azt be lehet vállalni.

Miért nem Montoya vagy Dugi játszik? Nekik is lehet passzolni.noname írta: Alves feladata nagyjából annyi h legyen egy plusz ember, akinek passzolni lehet.
- visca el barca
- Presidente del Barça
hát nem tudom, gép én sem vagyok, minden mozdulatát nem tudom megjegyezni, de én a legtöbbször arra emlékszem tőle a jobbosról, h meghúzza, és visszaveszi a balosra...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Entrenador del Barça
Igen, amikor még formában volt. Jelenleg a formája véleményem szerin pocsék, és ha valamelyest formába lendül sem lesz képes jövőre olyan szinten játszani, mint korábban a sérülések és az eddigi mellőzés miatt. Az sem elhanyagolható, hogy nem az az elsődleges feladat, hogy szét kell lőni a kaput félévente egyszer, hanem az, hogy a meccs bármely minutumában képes legyen a jobb szélen Messivel megértetni magát, akivel Alves mindenkinél jobban képes együtt játszani azonos oldalon.Chino írta:ez az ami pontosan nem igaz Adriano-ra. A góljainak/assistjainak kb. 60 százalékát jobb bekként szerezte, nem egyet jobb lábbal. A Valencia elleni bombáját, amivel megnyertük a meccset pedig sosem fogom elfelejteni.
Bár csak fél évről van szó, de valószínűsíthetően akivel nekimegyünk az évnek az a személy marad a BL-ben is a jobb bekk, ergo nem jó egy félmegoldás - Bartra -, és/vagy egy porcelánlábú, egyre gyengébb - Adriano - játékos sem. Montoya és Douglas pedig nem szint.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Petr 2015.02.14. 12:41:11-kor.
- Chino
- Llegenda del Barça
ez az ami pontosan nem igaz Adriano-ra. A góljainak/assistjainak kb. 60 százalékát jobb bekként szerezte, nem egyet jobb lábbal. A Valencia elleni bombáját, amivel megnyertük a meccset pedig sosem fogom elfelejteni. Olyan kb. mint Pedro. Mindkét szélen tud játszani. Szerintem ő lenne a legjobb megoldás Alves hiányában. Az egyedüli probléma, hogy porcelánból van a lába.visca el barca írta: dehogy oldaná. láttuk montoya meg döglasz mire képes. adriano jobb lábbal semmit nem tud, totál egysíkú és kiismerhető a jobboson, barta meg egy borzalmasan statikus játékos, ennyi erővel piquét is ki lehetne tenni jobbra.
Bartra stabilan nem jó jh-ként. Egyszer-egyszer be lehet rakni vagy ha háromvédős rendszerben játszunk, de kb. ennyi. Nagyon lassú, egy szélső hátvédnél pedig manapság alapkövetelmény a gyorsaság. Nem elég, ha hátul biztos pont a támadásokat is segítenie kell, akkor viszont szabadabb lesz a jobb oldalunk, mint Alvessel.
Forca Barca!!!!
- Mihu
- Director del Fútbol
https://www.youtube.com/watch?v=68ZyEbJjbfs" target="_blankvisca el barca írta: adriano jobb lábbal semmit nem tud...
https://www.youtube.com/watch?v=vjCEYwy0mMI" target="_blank
https://www.youtube.com/watch?v=T8DRXM9IK0w" target="_blank
https://www.youtube.com/watch?v=00bMXkMPjt8" target="_blank
Mesélj még...

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Hát nem tudom, azért ilyen játékot nem sűrűn látok Alba és Neymar közt, és ez nem csak a brazil miatt van.. A rövid passzokat nagyon érzi Dani, Alba ebbe rosszabb szerintem, ő inkább az a berobbanós fajta, az a fő erőssége, kényszerítőkbe szerintem gyengébb.noname írta:Kényszerítők? Kényszerítő az, amit Ini csinál Messivel és Neymarral, esetleg Suarezzel, amikor 5 ember veszi körül őket és épp mindenkit lerúgnak. Az, hogy Alves képes gyorsan visszapasszolni egy labdát Messinek, miközben az ellenfél még csak nem is védi Alvest, hanem teljesen szabadon hagyja, az nem épp nagy dolog.
Kb már 3 éve a fene se őrzi Alvest. Meg lehet nézni a másik oldalon Albát. Na ő képes jó kényszerítőkre és gyors is. Rajta van is ember. Alves feladata nagyjából annyi h legyen egy plusz ember, akinek passzolni lehet.
- noname
- Llegenda del Barça
Kényszerítők? ényszerítő az, amit Ini csinál Messivel és Neymarral, esetleg Suarezzel, amikor 5 ember veszi körül őket és épp mindenkit lerúgnak. Az, hogy Alves képes gyorsan visszapasszolni egy labdát Messinek, miközben az ellenfél még csak nem is védi Alvest, hanem teljesen szabadon hagyja, az nem épp nagy dolog.palesz77 írta:Fele olyan gyors, mint Alves, és habár a brazil nincs élete formájában, azért azokra a kényszerítőket, amiket Messivel csinálnak sokszor elől, Bartra vagy Montoya sajnos nem lenne képes. Persze meglennénk anélkül is valahogy, de jelenleg sajnos tényleg nincs jobb opció Daninál - kivéve a 3 védős felállást!noname írta:Jelenleg szerintem a feladatkört a csapatból bárki ellátná úgy, mint Alves, szóval a vészmegoldások szerintem is tökéletesen megfelelnek. Bartranak pl szerintem bőven megvannak a képességei a jobbhátvéd poszthoz.
Kb már 3 éve a fene se őrzi Alvest. Meg lehet nézni a másik oldalon Albát. Na ő képes jó kényszerítőkre és gyors is. Rajta van is ember. Alves feladata nagyjából annyi h legyen egy plusz ember, akinek passzolni lehet.
A Fifa egy szégyen
- lui1698
- Llegenda del Barça
Bezzeg, ha egy van Gaal ülne a padon már rég Neymar vagy Suárez lenne a jobb bekkünk. 

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- visca el barca
- Presidente del Barça
dehogy oldaná. láttuk montoya meg döglasz mire képes. adriano jobb lábbal semmit nem tud, totál egysíkú és kiismerhető a jobboson, barta meg egy borzalmasan statikus játékos, ennyi erővel piquét is ki lehetne tenni jobbra.noname írta:Jelenleg szerintem a feladatkört a csapatból bárki ellátná úgy, mint Alves, szóval a vészmegoldások szerintem is tökéletesen megfelelnek. Bartranak pl szerintem bőven megvannak a képességei a jobbhátvéd poszthoz.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- palesz77
Fele olyan gyors, mint Alves, és habár a brazil nincs élete formájában, azért azokra a kényszerítőket, amiket Messivel csinálnak sokszor elől, Bartra vagy Montoya sajnos nem lenne képes. Persze meglennénk anélkül is valahogy, de jelenleg sajnos tényleg nincs jobb opció Daninál - kivéve a 3 védős felállást!noname írta:Jelenleg szerintem a feladatkört a csapatból bárki ellátná úgy, mint Alves, szóval a vészmegoldások szerintem is tökéletesen megfelelnek. Bartranak pl szerintem bőven megvannak a képességei a jobbhátvéd poszthoz.

- noname
- Llegenda del Barça
Jelenleg szerintem a feladatkört a csapatból bárki ellátná úgy, mint Alves, szóval a vészmegoldások szerintem is tökéletesen megfelelnek. Bartranak pl szerintem bőven megvannak a képességei a jobbhátvéd poszthoz.
A Fifa egy szégyen
Igen, helyette Zubi megoldotta a károkozást. Most őszintén, én 2-3 éve a fejemet fogom, ha nála a labda, de Douglas jobb lenne?noname írta:Javult? Inkább azt mondanám h nem okoz kárt. Az egyetlen különbség közte és a többi védő között, hogy ő magabiztos még akkor is ha bénázik, a többiek pedig bizonytalanok, mert nem kapnak elég lehetőséget. Amúgy Alves beadni nem tud, már elég lassú, szerelni szabályosan max edzésen tud. Jelenleg szerintem bármelyik ifi is hozná azt, amit ő, ha kapna lehetőséget.
Montoyat sokáig mondtam, de be kell látni, itt sosem fog játszani.
Egyetlen egy megoldás lehetne, ha Bartra ki lenne dobva jobb oldalra, de annak nem tudom mennyi értelme van, stb., és akkor középen megint -1 ember, vagy Adriano

(A másik, hogy Alves marad...És erre most gondolom a menedzsere is harap a lóvé miatt, mert 10 millás fizut se kapna sehol...)
Amúgy én simán bevállalnám, hogy fél évig igazi jobb hátvéd nélkül menjen a csapat, vagy esetleg vészmegoldásokkal, aztán télen jönne valaki. Addig meg előszerződés, vagy valami...
Én is ezzel az állásponttal értek egyet. Az egyetlen pozitiv tulajdonsága, hogy támadásban Messivel jól megértik egymást és emberfölényt tudunk teremteni a jobb oldalon... de amikor rá van kijátszva a befejezés, vagy az utolsó passz akkor esélytelen, hogy az jó helyre menjen.noname írta:Javult? Inkább azt mondanám h nem okoz kárt. Az egyetlen különbség közte és a többi védő között, hogy ő magabiztos még akkor is ha bénázik, a többiek pedig bizonytalanok, mert nem kapnak elég lehetőséget. Amúgy Alves beadni nem tud, már elég lassú, szerelni szabályosan max edzésen tud. Jelenleg szerintem bármelyik ifi is hozná azt, amit ő, ha kapna lehetőséget.
Védekezésben meg hagyjuk... vicc... össze-vissza rohangál mint az oviban, indokolatlanul behúzódik sokszor középre a jobb olalon meg teljesen üresen érkeznek a támadók. Egy-egyben bárki átjátsza, beadja mellette.
Most ezek annyira nem jönnek ki, mint majd a BL éles fázisában, ahol majd egy komoly csapat 10-szer adhatja be a helyéről a labdát tisztán.
Aki ezér az emberér még pénzt fizet az FC Barcelonában...
- noname
- Llegenda del Barça
Javult? Inkább azt mondanám h nem okoz kárt. Az egyetlen különbség közte és a többi védő között, hogy ő magabiztos még akkor is ha bénázik, a többiek pedig bizonytalanok, mert nem kapnak elég lehetőséget. Amúgy Alves beadni nem tud, már elég lassú, szerelni szabályosan max edzésen tud. Jelenleg szerintem bármelyik ifi is hozná azt, amit ő, ha kapna lehetőséget.
A Fifa egy szégyen
- Chino
- Llegenda del Barça
Szerintem ez annak is betudható, hogy Messi most már konstansan szélen játszik, nem húzódik annyit be, vele pedig Alves mindig nagyon jól tudott ott játszani. Nem kell beadogatnia, mert van megjátszható ember kicsiben is. Viszont ez inkább csak akkor működik, ha Suarez is játszik.palesz77 írta:Mondjuk az utóbbi 5-10 meccsen nem tudom mi a probléma vele, sokat javult év elejéhez képest, nem is kell annyit beadnia/támadnia, hasznosan játszik ismét. A hosszabbítás téma tényleg necces, mert komoly fizetést én se adnék neki már - főleg ha Januárra le tudjuk igazolni a helyettesét -, de jelenleg tényleg ő a legjobb megoldás kereten belül.
Amellett Rakitic is "jót tett neki", szóval egy szezonra még simán jó lehet, ha tudja tartani ezt a szintet.
Forca Barca!!!!
Remélem megy a nyáron és ezt most nem azért mondom mert nem ö a legjobb játékos a csapatba.
Hülye lenne maradi (tuti hogy maradni fog!) ha igazolhatnánk úgy is elküldenék, most meg ez egy kicsit ha nincs ló jó a szamár is eset, amit ha az ő oldaláról nézünk kicsit megalázó is.
Bocsi hogy egy NBA példát hozok de nekem Alves helyzetéről egy az egyben Lamar Odom helyzete jut az eszembe amikor a lakers megpróbálták elcserélni azt hiszem Chris Paulra és az üzlet nem jött össze utána Odom maga kérte hogy cseréjék el. Szerintem Alvesnek is ezt kéne tennie fölég hogy azért nem rossz csapatok vinnék!
Hülye lenne maradi (tuti hogy maradni fog!) ha igazolhatnánk úgy is elküldenék, most meg ez egy kicsit ha nincs ló jó a szamár is eset, amit ha az ő oldaláról nézünk kicsit megalázó is.
Bocsi hogy egy NBA példát hozok de nekem Alves helyzetéről egy az egyben Lamar Odom helyzete jut az eszembe amikor a lakers megpróbálták elcserélni azt hiszem Chris Paulra és az üzlet nem jött össze utána Odom maga kérte hogy cseréjék el. Szerintem Alvesnek is ezt kéne tennie fölég hogy azért nem rossz csapatok vinnék!
- palesz77
Mondjuk az utóbbi 5-10 meccsen nem tudom mi a probléma vele, sokat javult év elejéhez képest, nem is kell annyit beadnia/támadnia, hasznosan játszik ismét. A hosszabbítás téma tényleg necces, mert komoly fizetést én se adnék neki már - főleg ha Januárra le tudjuk igazolni a helyettesét -, de jelenleg tényleg ő a legjobb megoldás kereten belül.
-
- Jugador del Barça
Maximalisan egyetertek veled hogy Alves jelenleg egy kalap kuka es akkor meg finoman fogalmaztam. De csapatszinten nincs jobb alternativa, vagy nem tudok rola. Es ha ez igy van, akkor csapatszinten rossz dontes jelenleg elengedni ot.defender3 írta:Talán azért, mert baromi sokat kér és teljesítmény fizetés arányban még mindig az egyik legrosszabb játékosunk. Az azért gáz, hogy azt mondjátok, hogy jól teljesít amikor csak az alapfeladatát csinálja meg de azt se a legjobban. Meg LE talán kezd rájönni, hogy nem lehet mindkét szélső védő támadó szellemű, mert az öngyilkosság. Amikor Montoyát fikázta mindenki az könnyű volt elfelejteni, hogy az egész csapat rosszul teljesített. Ha olyankor játszik Alves akkor ő is rossz lett volna erre 99%-ra biztos vagyok. Meg hát Rakitic be tud segíteni neki annyit, hogy a kevesebb gyengébb védekezése is jónak tűnjön.szszabolcs19 írta:Nem tudom hogy Enrique miert nem akarja meghosszabbittatni Alves kontraktusat 1-2 evvel...
Nyilvanvalo hogy maradna.
Én is nagyon pártoltam, hogy a fiatalokat kezdje el játszatni LE, de a jelenlegi Alvessel sajnos Montoya össze sem hasonlítható, mikor megkapta a lehetőséget tragédia volt (azt meg el sem tudom képzelni Douglas milyen lehet, ha még a keretbe sem tudja beverekedni magát.)defender3 írta:Talán azért, mert baromi sokat kér és teljesítmény fizetés arányban még mindig az egyik legrosszabb játékosunk. Az azért gáz, hogy azt mondjátok, hogy jól teljesít amikor csak az alapfeladatát csinálja meg de azt se a legjobban. Meg LE talán kezd rájönni, hogy nem lehet mindkét szélső védő támadó szellemű, mert az öngyilkosság. Amikor Montoyát fikázta mindenki az könnyű volt elfelejteni, hogy az egész csapat rosszul teljesített. Ha olyankor játszik Alves akkor ő is rossz lett volna erre 99%-ra biztos vagyok. Meg hát Rakitic be tud segíteni neki annyit, hogy a kevesebb gyengébb védekezése is jónak tűnjön.szszabolcs19 írta:Nem tudom hogy Enrique miert nem akarja meghosszabbittatni Alves kontraktusat 1-2 evvel...
Megjegyzem, a Villareal ellen Dani nagyon jól játszott, ha ez a formája kitartana (

Csak a nagy variálásban nehogy elmenjen Alves és Montoya is, mi meg hoppon maradunk (bár én Bartrának is adnék egy esélyt jobb bekként).
Talán azért, mert baromi sokat kér és teljesítmény fizetés arányban még mindig az egyik legrosszabb játékosunk. Az azért gáz, hogy azt mondjátok, hogy jól teljesít amikor csak az alapfeladatát csinálja meg de azt se a legjobban. Meg LE talán kezd rájönni, hogy nem lehet mindkét szélső védő támadó szellemű, mert az öngyilkosság. Amikor Montoyát fikázta mindenki az könnyű volt elfelejteni, hogy az egész csapat rosszul teljesített. Ha olyankor játszik Alves akkor ő is rossz lett volna erre 99%-ra biztos vagyok. Meg hát Rakitic be tud segíteni neki annyit, hogy a kevesebb gyengébb védekezése is jónak tűnjön.szszabolcs19 írta:Nem tudom hogy Enrique miert nem akarja meghosszabbittatni Alves kontraktusat 1-2 evvel...
-
- Jugador del Barça
Nem tudom hogy Enrique miert nem akarja meghosszabbittatni Alves kontraktusat 1-2 evvel...
Nyilvanvalo hogy maradna. Ezzel nem azt akarom mindani hogy O a szamunkra legmegfelelobb jatekos jobb szelre, de a jelenlegi helyzetben ez 1 evig mindenkeppen igy van.
Reszleteiben: Iden makdnem semmi jele annak hogy Montoyat vagy douglest beepitene a csapatba, igy valoszinuleg jovore is ugyan olyan rossz lesz a jatekuk a csalatban, mint amilyen most.
A masik nagy baj, hogy ha Montoya tavozik myaron amire nagy esely van es ha meg alves is, akkor az egyszal Dougles nagyon karsu lesz meg akkor is, ha vilagklasszis jatekoa lenne.
Legjobb esetben is nekiindulni a kovetkezo idenynek egy gyenge douglessel es egy tavozni akaro Montoyal ongyilkossag, vagy a vezetes tud egy szupertehetseges ifi jatekosrol a Barva alsobb osztalyaiban...
Egyszoval a legvaloszinubb hogy ongyilkossag lesz.
U.i: plane ugy hogy a mostani jatekrendszerbe alves jol tud teljesiteni(a nem tul regi onmagahoz kepest) foleg az elorejatekban. Ezt nem a beadasokra ertem, mert abban nagyon gyenge es ez teny.
Nyilvanvalo hogy maradna. Ezzel nem azt akarom mindani hogy O a szamunkra legmegfelelobb jatekos jobb szelre, de a jelenlegi helyzetben ez 1 evig mindenkeppen igy van.
Reszleteiben: Iden makdnem semmi jele annak hogy Montoyat vagy douglest beepitene a csapatba, igy valoszinuleg jovore is ugyan olyan rossz lesz a jatekuk a csalatban, mint amilyen most.
A masik nagy baj, hogy ha Montoya tavozik myaron amire nagy esely van es ha meg alves is, akkor az egyszal Dougles nagyon karsu lesz meg akkor is, ha vilagklasszis jatekoa lenne.
Legjobb esetben is nekiindulni a kovetkezo idenynek egy gyenge douglessel es egy tavozni akaro Montoyal ongyilkossag, vagy a vezetes tud egy szupertehetseges ifi jatekosrol a Barva alsobb osztalyaiban...
Egyszoval a legvaloszinubb hogy ongyilkossag lesz.
U.i: plane ugy hogy a mostani jatekrendszerbe alves jol tud teljesiteni(a nem tul regi onmagahoz kepest) foleg az elorejatekban. Ezt nem a beadasokra ertem, mert abban nagyon gyenge es ez teny.