Ronaldinho Gaúcho #4
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Én elsősorban miatta lettem még anno Barca drukker! Azóta is tart a szerelem, úgyhogy kösz Ronnie!
Számomra mindig is egy legenda marad. Egy zseni, aki sajnos elszórakozta a tehetségét. A mai napig bosszant, hogy nem tudott még pár évig a csúcson teljesíteni!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Ja tök cukiEnrique írta:Főoldalon a hivatalos oldalról való Ronaldinho - Barca Toons videó!

http://www.youtube.com/watch?v=h7altFy9ai8
Hát engem még mindig az ő vergődése vonz legjobban a tv elé...Dave87 írta:Nekem toronymagasan Ronaldinho volt a kedvencem, de örülök, hogy kiheverte a csapat és jómagam is a távozását.Soha többé ilyet!
Ma már csak vergődés a játéka, semmi több.

Magához képest vergődés de így is még sokan irigylik a képességét mer azért még most is vannak zseniális passzai és megoldásai!Dave87 írta:Nekem toronymagasan Ronaldinho volt a kedvencem, de örülök, hogy kiheverte a csapat és jómagam is a távozását.Soha többé ilyet!

- Dave87
- Capitá del Barça
Nekem toronymagasan Ronaldinho volt a kedvencem, de örülök, hogy kiheverte a csapat és jómagam is a távozását.
Soha többé ilyet! 

"A pénzem 90%-át italra és nőkre költöttem. A többit elherdáltam." - George Best
- Mental_Theo
- Capitá del Barça
Nagy játékos, csak ugye,mindent megnyert. Ezután nehéz motiválni valakit.Főleg Őt:)
Jut eszembe, (tudom,nem ide tartozik)ha valakit érdekel dedikált Barcelona mez, szóljon. Ronaldinho is aláírta, akit érdekel írjon. batikaa@freemail.hu(Messi,Iniesta,Puyol,Xavi,stb)
Jut eszembe, (tudom,nem ide tartozik)ha valakit érdekel dedikált Barcelona mez, szóljon. Ronaldinho is aláírta, akit érdekel írjon. batikaa@freemail.hu(Messi,Iniesta,Puyol,Xavi,stb)
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
- ronaldinho89
- Capitá del Barça
Hát igen, Ronaldinho.. mekkora ember. Olyan volt mikor elment mint mikor szakítasz valakivel. utana olyan rossz volt, üres minden. nagyon örülök hogy újra a Camp Nou ban láthatom. + Mihu-nak köszönet a pár felelevenített gólért. az összesre emlékszem. felejthetetlen.
- harcilepke
- Jugador del Barça
Még mindig bele tudok borzongani egy egy megmozdulásába, cselébe, passzába. Zseniális volt, egyedi és megismételhetetlen.
Remélem a culé-k méltóképpen fogadják majd a srácot, aki újra naggyá varázsolta a Barcelonát.
Remélem a culé-k méltóképpen fogadják majd a srácot, aki újra naggyá varázsolta a Barcelonát.
Csak a Barca
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Először is had köszönjem meg Mihu, ezeket a régi, de nagyon nagyon szép emlékek felidézését.. picit könnyes is lett a szemem, emlékszem minden mozdulatra.. de mégis a mosoly, amit tett mindig mosolygott és élvezettel csinálta.. leírhatatlan élmény volt csodálni a játékát, nincs hozzá hasonló játékos és sose lesz. :')
Nekem még a jobbra néz és balra passzol féle megmozdulások se maradtak el..
Különleges játékos és amikor a világ legjobbja volt, tényleg az volt.. amikor végigtáncolta a pályát és a végén egy kegyetlen laza mozdulattal bepöccintette a lasztit.. a védő meg elment a spejzba.. de hiányoznak ezek a képek, képsorok.. Persze mai világsztárokkal se lehet hiányérzetünk, de az a samba, az a tánc a labdával.. mégis hiányzik.
Megéltem, amikor a világ legjobbja volt, a csúcsra ért utolérhetetlen játékával, volt akkora kedvencem mint Schumacher aki a példaképem.. megéltem, amikor árnyéka volt önmagának.. és elköszönt a Barcától.. milyen nehéz volt beletörődni, halgatni a milan szurkoló barátoktól, R10 az R80.. Számomra akkor valahogy visszavonult, persze drukkoltam neki, de mégis én Barcelona szurkoló vagyok, és valahogy sose tudtam szívből szurkolni neki, főleg olyan csapatnak amelynek pirosfekete a színe..
Most pedig visszatér, de mégis ellenfélként.. de furcsa is lesz.. de jó lesz újra látni nagyon, ha picit lassult is, öregedett is.. de mégis Ronaldinho, aki csak szereti élvezni azt, amit csinál..
Micsoda érzés lesz neki, találkozni a régi jó barátokkal.. no meg Messivel.
Remélem a camp nou vastapssal fogja fogadni és megadják a tiszteletet neki, mert többet adott ő sokkal de sokkal, mint amennyit elvett.
Nahm picit hosszúra kerekedett.. feljöttek az emlékek és gondolatok..
Mindent bele Ronaldinho!
Nekem még a jobbra néz és balra passzol féle megmozdulások se maradtak el..

Különleges játékos és amikor a világ legjobbja volt, tényleg az volt.. amikor végigtáncolta a pályát és a végén egy kegyetlen laza mozdulattal bepöccintette a lasztit.. a védő meg elment a spejzba.. de hiányoznak ezek a képek, képsorok.. Persze mai világsztárokkal se lehet hiányérzetünk, de az a samba, az a tánc a labdával.. mégis hiányzik.
Megéltem, amikor a világ legjobbja volt, a csúcsra ért utolérhetetlen játékával, volt akkora kedvencem mint Schumacher aki a példaképem.. megéltem, amikor árnyéka volt önmagának.. és elköszönt a Barcától.. milyen nehéz volt beletörődni, halgatni a milan szurkoló barátoktól, R10 az R80.. Számomra akkor valahogy visszavonult, persze drukkoltam neki, de mégis én Barcelona szurkoló vagyok, és valahogy sose tudtam szívből szurkolni neki, főleg olyan csapatnak amelynek pirosfekete a színe..
Most pedig visszatér, de mégis ellenfélként.. de furcsa is lesz.. de jó lesz újra látni nagyon, ha picit lassult is, öregedett is.. de mégis Ronaldinho, aki csak szereti élvezni azt, amit csinál..

Micsoda érzés lesz neki, találkozni a régi jó barátokkal.. no meg Messivel.

Nahm picit hosszúra kerekedett.. feljöttek az emlékek és gondolatok..

Mindent bele Ronaldinho!

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
http://www.youtube.com/watch?v=nTR-EmC8pR8
Ezt a vidit nézzétek meg! Nekem ez a kedvencem! Van benne pár gól is,de a video nagyrésze a legemlékezetesebb cseleit mutatja. A zene is nagyon passzol a videohoz!
Ezt a vidit nézzétek meg! Nekem ez a kedvencem! Van benne pár gól is,de a video nagyrésze a legemlékezetesebb cseleit mutatja. A zene is nagyon passzol a videohoz!

Jogos, a gólra emlékeztem de megnéztem és tényleg a Sevilla volt.Mihu írta:Á-á. Barcelona-Sevilla meccs voltmezenga írta:Az első gólját mikor Valdes kidobta neki azt nem az Osasunának rúgta?
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Hát igen, régi szép idők.
Elvitathatatlan tőle, hogy a modern labdarugás egyik legnagyobb varázslója volt, amíg élvezte a játékot, és tisztelte is. Akármit is tesz, óriási futbalista marad mind a barca mind a semleges szurkolók szemében.
Jó lett volna őt még pár évig varázsolni látni...
De ugye neki itt lejárt az ideje. 
Szerk.: Ha jól emlékszem, az általam linkelt gólja, ráadásul továbbjutást is jelentett akkor a Barcának.
Nagyon pimaszul és higgadtul oldotta meg. 
Szerk2.: Ahogy visszaolvasom amit írtam, rájöttem az idő eléggé megszépítette a dolgokat, és tényleg csak a jó dolgok ragadnak meg az emberben. Főleg.
Szerk3.: Ezeket a videókat lehetne napokig linkelgetni, annyi fenomenális megmozdulása volt.

Szerk.: Ha jól emlékszem, az általam linkelt gólja, ráadásul továbbjutást is jelentett akkor a Barcának.

Szerk2.: Ahogy visszaolvasom amit írtam, rájöttem az idő eléggé megszépítette a dolgokat, és tényleg csak a jó dolgok ragadnak meg az emberben. Főleg.

Szerk3.: Ezeket a videókat lehetne napokig linkelgetni, annyi fenomenális megmozdulása volt.

A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Victor_Valdes 2010.08.24. 16:31:37-kor.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
Az első gólját mikor Valdes kidobta neki azt nem az Osasunának rúgta?
- Mihu
- Director del Fútbol
Azt sem lehet elvenni Tőle, hogy hosszú évek óta Ő volt az első akit megtapsoltak a Bernabéu-ban. Még Messit se tapsolják meg, sőt, az egyezményes jelet mutogatják Neki. Tény mondjuk, hogy Messi nem annyira szerethető játékos egy kívülálló számára, mint Ronaldinho volt. Sok rokonom, ismerősöm, haverom, sokan közülük megszállott madridisták, bevallják, hogy Ők sokszor csak azért ültek le Barca meccset nézni, mert egyszerűen nem tudtak betellni R10-el.
Ha Rá gondolok, akkor kapásból ezek jutnak eszembe:
-1. gólja a Barcában. A Sevilla elleni óriási bombagól egy félpályás szóló után.
-Werder Bremen elleni sorfal alatt elrúgott szabadrúgás gólja, és ugyan azon a meccsen mutatott két védő között elhúzott, megfordulós csele.
-Chelsea elleni pimasz spiccezős gólja.
-Amikor Messi élete első gólját rúgta a Barcában, akkor R10 adta a gólpasszt, egy a védők fölött átemelt passzal. Pár perccel korábban megcsinálta pontosan ugyan ezt, csak akkor lefújták, mert Messi lesen állt (amúgy nem).
-Amikor 2-1-re nyertünk Madridban, Xavi győztes góljával, ami előtt a gólpasszt szintén ugyan így átemelve R10 adta. Átemelte, leengedte a karját, és sétált. Mintha a grundon lenne, nem élete első El Clasico-ján.
-Milan elleni 89. percben rúgott bal lábas bombája. Asszem azzal lett 2-1 nekünk. hazai pályán csoportmeccs volt.
-Az egész 2006-os BL elődöntő idegenbeli meccse Milánóban, amikor Gattuso-ból totál hülyét csinált az egész meccs alatt.
-A 3-0-s El Clasico, amin duplázott.
-A hazai Bilbao elleni meccs, ami előtt szekálták hogy kövér. A védője a 2. félidőben megfenyegette hogy mégegy ilyen és eltöri a lábát. Őt nem érdekelte, és még vagy 3x porig alázta. A meccs végén meg lejövetelnél húzogatta lefele a nadrágját, hogy lássa mindenki, itt nincs súlyfelesleg.
-Villareal elleni Rivaldo-s gólja.
-AtMa elleni utolsó Barcás gólja.
Szerk:
-A Valencia elleni tolok egyet a labdán, majd felverem a hosszú felsőbe jó 20-ról góljáról
-és a Betis elleni szabadrúgásból lövöm el a hosszú felsőbe izomból góljáról el se feledkezzek
Ha Rá gondolok, akkor kapásból ezek jutnak eszembe:
-1. gólja a Barcában. A Sevilla elleni óriási bombagól egy félpályás szóló után.
-Werder Bremen elleni sorfal alatt elrúgott szabadrúgás gólja, és ugyan azon a meccsen mutatott két védő között elhúzott, megfordulós csele.
-Chelsea elleni pimasz spiccezős gólja.
-Amikor Messi élete első gólját rúgta a Barcában, akkor R10 adta a gólpasszt, egy a védők fölött átemelt passzal. Pár perccel korábban megcsinálta pontosan ugyan ezt, csak akkor lefújták, mert Messi lesen állt (amúgy nem).
-Amikor 2-1-re nyertünk Madridban, Xavi győztes góljával, ami előtt a gólpasszt szintén ugyan így átemelve R10 adta. Átemelte, leengedte a karját, és sétált. Mintha a grundon lenne, nem élete első El Clasico-ján.
-Milan elleni 89. percben rúgott bal lábas bombája. Asszem azzal lett 2-1 nekünk. hazai pályán csoportmeccs volt.
-Az egész 2006-os BL elődöntő idegenbeli meccse Milánóban, amikor Gattuso-ból totál hülyét csinált az egész meccs alatt.
-A 3-0-s El Clasico, amin duplázott.
-A hazai Bilbao elleni meccs, ami előtt szekálták hogy kövér. A védője a 2. félidőben megfenyegette hogy mégegy ilyen és eltöri a lábát. Őt nem érdekelte, és még vagy 3x porig alázta. A meccs végén meg lejövetelnél húzogatta lefele a nadrágját, hogy lássa mindenki, itt nincs súlyfelesleg.
-Villareal elleni Rivaldo-s gólja.
-AtMa elleni utolsó Barcás gólja.
Szerk:
-A Valencia elleni tolok egyet a labdán, majd felverem a hosszú felsőbe jó 20-ról góljáról
-és a Betis elleni szabadrúgásból lövöm el a hosszú felsőbe izomból góljáról el se feledkezzek

- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Már vártam, hogy valaki belinkelje.Victor_Valdes írta:Emlékezetes gólról, nekem először mindig EZ ugrik be, voltak nagyobb góljai, de engem nagyon megfogott.
Számomra is ez a legemlékezetesebb. Nagyon okosan csinálta Dinho.

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Emlékezetes gólról, nekem először mindig EZ ugrik be, voltak nagyobb góljai, de engem nagyon megfogott. 

http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
- Danka00792
- Director del Fútbol
Nekem mindig ez, 2005-ben a Chelsea ellen lött gólja lesz a legemlékezetesebb, ezt szorosan követi az ugyancsak 2005-ben, de már a következö szezonban lőtt madridi El Clásico-n lőtt 2 gólja, amire rátettek egy jókora lapáttal a felállva tapsoló Madrid drukkerek. De szép is volt... 
Szerk.: De látom már linkelték ezt a Chelsea elleni gólt már.

Szerk.: De látom már linkelték ezt a Chelsea elleni gólt már.
-
- Entrenador del Barça
Neten...vagy Erdelyben a sport.ro-n es lehet,hogy Magyarorszagon is kovetheto a weboldalukon.Villa7 írta:valki megutdná mondani h a Barcelona - Milan meccset hol lehet megnézni?? előre is köszi
Bocs az OFF-ert....

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
valki megutdná mondani h a Barcelona - Milan meccset hol lehet megnézni?? előre is köszi 

- 18Barca99
- Capitá del Barça
Így kell elbúcsúzni.. hihetetlen nagy egyéniség.. azért megnézném a mostani csapatba hogy muzsukálna.. ááh verhetetlenek lennénk.. csak nem férnemár be:D (az akkor ronit nézném meg!)
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic