Cseri írta:Érdekesek a madridisták, tizen valahány év után leesett nekik a bl és itt huszárkodnak,jelzem még nem védték meg a címet.Érdekes lelkivilága lehet annak a "szurkolónak" is,aki bevallja,hogy utálja a rivális csapatot,én speciel sosem drukkolnék olyan csapatnak,amely egy fasiszta diktátor kegyeltje volt...de ez nem utálat, ettől még a habcsókok a világ egyik legnagyobb klubja.Messi rekord kapcsán Crezni, meg hát, sajátos...
Csak a tisztánlátás végett, a Barcelona első és második BL győzelme között 14 év telt el.A Bayern negyedik és ötödik győzelme között 12 év, benne 2 bukott döntővel és az egyik hazai pályán.(itt 92ig nem vagy hajlandó visszatekinteni a múltba)
A bajnokok ligája címvédés, meg nem realitás.Az egy opció,egy lehetőség.Idén amit elvárok a csapatomtól a realitás talaján maradva az a bajnoki cím meg egy bl elődöntő(onnan meg bármi lehet).
Nyilván nem vagy álszent amikor felettem és a lelkivilágom felett ítélkezel mert nyíltan kimondom ,hogy nem csipázom kedvenc klubodat, de te burkoltan,fasiszta diktátorozol amikor a Real Madridról van szó és a végére odahánysz egy:"de ez nem utálat" szlogent.(de itt természetesen hajlandó vagy az 50es évekig visszatekinteni a múltba

)
Boixos: Te is tudod,hogy a hozzászólásom nagy részben neked(vagy a magadfajtához) szólt és nem annak aki feltette a kérdést... A legnagyobb gond továbbra is,hogy sokan erkölcsi vitát csináltok a labdarúgásból.Aki Messi-nek szurkol az csak jó ember lehet mert ő szerény tele jó tulajdonsággal,aki meg Cé-t látja jobbnak az egy rossz ember mert CR csúnya és gonosz és beképzelt... Én 2 focistát látok tele jó és rossz tulajdonságokkal,nem gondolom Messit az antikrisztusnak mert belebikázta a Bernabeu közönségébe a labdát, szimplán emberből van és csinál marhaságokat,ugyanez igaz Cére is. Csak míg a Madridizmus többségének mindamellett,hogy CR-t legendaként kezelik(ami jár is neki) eszébe nem jut előhozni a valahavolt legjobb dumát, addig nálatok a többség olyan marhaságokkal áll elő ,hogy Messi a Bestever ami abszúrd annak tudatában,hogy 80%otok vagy 2009ben vagy 2005-06ban csatlakozott a klubhoz.Én 2000ben kezdtem el focit nézni,a legjobb focista akit 15 év alatt láttam a brazil Ronaldo volt mégsem beszélek olyan blődségeket,hogy Bestever mert amellett,hogy ezt nehéz eldönteni csúnyán lemaradtam 100 évnyi labdarúgásról...
Összességében a "kisebbségi komplexuson" akadtam fenn.El nem tudom képzelni mely párhuzamos univerzumban kéne egy Real Madrid szurkolónak vergődnie veletek szemben(főleg most,de összességében sincs semmi ok erre,rossz időszakai minden klubnak vannak ti ezzel mostanában ismerkedtek meg)...
Elnézést,hogy belezavartam a töménytelen GOD,meg BESTEVER hozzászólásba.

Messinek meg tényleg grat,szép rekord, meg tegnap jól is tolta.