Ernesto Valverde
Úgy néz ki még nézhetjük 2 évig azt az unott pofáját, mert lötyöghet a többi.
Tegnapi meccs elején is mikor mutatták ugyan azzal a telibe szarom-nem érdekel arckifejezéssel állt ott a vonal szélén. Továbbra is érdekel, hogy mi mehet/mit mondhat félidőben az öltözőben.
Tegnapi meccs elején is mikor mutatták ugyan azzal a telibe szarom-nem érdekel arckifejezéssel állt ott a vonal szélén. Továbbra is érdekel, hogy mi mehet/mit mondhat félidőben az öltözőben.
Új vezetőségre. Teljesen mindegy amúgy, hogy most eltakarítják-e, mert egy hasonszőrű középszerű edzővel lenne úgyis pótolva. Ide nem fognak hozni Kloppot, Tuchelt, Sarrit meg ki tudja kit, akikről páran fantáziálnak.Saviola írta:Nem tudom, hogy mire van itt szükség, hogy végre eltakarítsák innen ezt a szerencsétlent. Komolyan. Szánalmas.

"It is what it is."
- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Ott lehetünk, sőt megkockáztatom a döntőben is ott leszünk....Hogy aztán leadjunk egy 4 gólos eredményt, és szégyenszemre veszítsünk, mert ennél már csak az lenne nagyobb égés.Nero. írta:Azért a 2008as állapotoktól nagyon messze vagyunkHa a Liverpool elleni visszavágón van egy kis szerencsénk vagy nem 20%os módba toltuk volna akkor valószínűleg ez megint egy történelmi triplázás lett volna.
Rossz szájízzel van vége a szezonnak, de azért egy bajnoki cím csak becsúszott, plusz olyan extrák hogy a Real ellen 5-1, 0-3, Messi aranycipő + sok más szép eredmény.
Ha a BLben a 16 között esünk ki egy szoros meccsen, a bajnoki cím meg csak az utolsó fordulóban lett volna meg akkor teljesen más lenne a hangulat.
Egyébként a felháborodást nem értem, hiszen az okosok megmondták itt a Zidane-éra alatt hogy a bajnoki cím többet ér meg fontosabb mint a BL.
Kövezzetek meg, de szerintem Valverdével jövőre is ott leszünk Európa legjobb 3-5 csapata közt, főleg ha csiszolunk a kereten (De Ligt, De Jong, Griezman, stb.)
Valverde képtelen döntő pillanatban felpörgetni a csapatot.
A Camp Nou-ban megy a játék, mert a közönség tüzeli őket, de idegenben meg úgy mennek ki, mintha még nem játszottak volna 50 ezer ellenszurkoló között, és közünk sincs a meccshez.
Az edző feladata lenne mentálisan csúcsra járatni a csapatot, ebben Valverde totálisan Zidane ellentéte.
Az utolsó kemény idegenbeli meccsre kellett volna összeszedniük magukat és odatenni, mert a tét a BL döntőbe jutás volt, ehhez képest úgy mentek ki, mintha barátságos hokimeccs lett volna, és aztán ment a fejetlenség amikor rájöttek hogy az ellenfél nagyon is komolyan gondolja.
Botrány.Egy ekkora égésre nincs magyarázat, főleg úgy hogy zsinórban másodjára sikerül ezt eljátszani.
Az meg hogy jön frissítés, nem garancia semmire, ha továbbra is az a fő hadi elem, hogy 0-24-ben Messit keressék, és a gólvonalról is neki akarjanak passzolni, miközben Messi meg már őrjöng, hogy lőjenek már ők is kapura, ne csak őt keressék.
Azért a 2008as állapotoktól nagyon messze vagyunk
Ha a Liverpool elleni visszavágón van egy kis szerencsénk vagy nem 20%os módba toltuk volna akkor valószínűleg ez megint egy történelmi triplázás lett volna.
Rossz szájízzel van vége a szezonnak, de azért egy bajnoki cím csak becsúszott, plusz olyan extrák hogy a Real ellen 5-1, 0-3, Messi aranycipő + sok más szép eredmény.
Ha a BLben a 16 között esünk ki egy szoros meccsen, a bajnoki cím meg csak az utolsó fordulóban lett volna meg akkor teljesen más lenne a hangulat.
Egyébként a felháborodást nem értem, hiszen az okosok megmondták itt a Zidane-éra alatt hogy a bajnoki cím többet ér meg fontosabb mint a BL.
Kövezzetek meg, de szerintem Valverdével jövőre is ott leszünk Európa legjobb 3-5 csapata közt, főleg ha csiszolunk a kereten (De Ligt, De Jong, Griezman, stb.)

“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- sneco7
- Capitá del Barça
Kinek van még 2008 érzése? Tudom akkor a Liga sem lett meg,szerencsére idén nem volt ellenfelünk. Ugyanazt látom, tanácstalan edző,aki nem tudja megfelelően kezelni és motiválni a játékosokat. Illetve sok elkényelmesedett,jóllakott idősödő sztárocska. Ugyanúgy ahogy akkor, nem elég az edzőt leváltani ahhoz,hogy meg tudjunk újulni,hanem komoly vezéráldozatokat kell hozni. Nyilván nem Messire gondolok,de mellé olyan energikus,gyors emberek kellenek,akik be tudják futni a területeket amivel ki tudnánk használni Messi szervezőképességét. Olyan edző kell akire felnéz és megérti,hogy hiába ő akar szervezni a kapu elé nem érhet így oda. Lehet tippelni ki az a 3-4 játékos akitől megválnék(a feleslegen kívül persze) De legalábbis leültetném a padra és évi 50 meccs helyett kapna 20-at.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
lesliejr12 írta:Én megértem azokat is, akik azt mondják nincs komoly gond, gyakorlatilag egész tavasszal versenyben voltunk. Mindenki másképp nézi, ez természetes.
Én azt az oldalt képviselem, amelyik ha a játékunk jól néz ki akkor már elégedett, független attól, hogy nyertünk e valamit.
Rengeteg nagyon fiatal szurkoló társunk van akik Pep Barca-jába szerettek bele, nem ok nélkül.
Az Inter v a Chelsea elleni kiesés után én pl csak mérges voltam, hogy nem sikerült de tudtam, hogy jövőre is mi leszünk a legesélyesebbek, mert a játékunk ezt mondatta. Csak volt 2 rossz pillanatunk és ez benne van.
A Valverde csapat ezzel szemben egy színtelen, szagtalan maszlag lett. Se nem beton védekezés, se nem agyig feltolt letámadás.
Megy a nagy semmi, hátha 1x úgy eltolódik az ellenfél, hogy Messi-nek lesz 2 méter levegője és vhogy betekeri.
Innen rá is lehet kanyarodni, a "mi lesz velünk Messi után" témára.
Ez a fajta játék és a király jelenléte a pályán nem is teszi lehetővé, hogy bárki más villogjon mellette. Ezért edző és játékosok egyaránt felelősek. Ők maguk is bevallják, hogy mindent Messire bíznak és túl nyugodtak ha a pályán van.
Látszik ez minden mozdulatukon. Bárhonnan vezetünk támadást, nem arra figyelünk, hogy folyékonyan, jó ritmusban menjen a játék, hanem csak azt nézi mindegyik merre menhen, hova tegyem, hogy Leonak jó legyen.
Levédekezik ezt már a jobb csapatok meg akik jól ismernek minket. Így senki se tud kibontakozni, 9 katona van Messi körül, de ahonnan jöttek ott egyéniségek voktak. Mi meg befogjuk őket egy hintóba, hogy húzzák Messi szekerét.
Valverde nem tudja megoldani, hogy ez ne így legyen, engem továbbra is Tata Martinora emlékeztet.
Hiányozni fog a király nagyon, nagyszerű végig kísérni a pályafutását, de ha ő nincs a pályán akkor a többi teljesen máshogy játszik, láttuk ezt az elmúlt 2 évben is. Általában nyerünk nélküle, BL meccs v Bernabeu nem számított. Szemre akkor voltunk a legjobbak. De ez a rendszer vmiért nem működik szépen.
Lehet, hogy Messi mellé karakteres sztár kellene, aki valóban képes levenni egy kis terhet róla, rögtön nem lennénk ilyen görcsösek.
Hideg kiráz Neymartól, de ha valaki, akkor ő erre képes volt, tudtunk is BL-t nyerni, igaz meg Don Andréssal a fedélzeten.
Ha vmikor, akkor most vissza lehetne rángatni Párizsból, mert a franciák inkább őt adják el mint Mbappét.
De ez a Coutinho nem tud villogni Leo mellett. Nem elég tökös. Sajnos. Dembélé meg állandóan sérült.
Teljesen jól mondod.
Valverde kompromisszuma működőképes lenne, ha eredményre vezetne, de nem vezet, mert a BL után beégtünk már a kupadöntőn is.
Megy az "ultrastabil"unalmas játék, csak stabilitás nélkül, magyarul semmi értelme Valverde ittlétének, mert csak a játékot rontja eredménytelenül.
Ezért áldoztuk be a szép játékot?
A probléma az, hogy a Chelsea és az Inter ellen is úgy estünk ki, hogy simán jobbak voltunk, domináltunk.
Ehhez képest a Roma és a Liverpool ellen hogy estünk ki?
onkrétan közünk nem volt a meccshez, annyira nyomoztuk a labdát, mint amikor a csúcs Guardiola-féle Barca játszott egy kiscsapat ellen, most meg ha nap végéig játszunk sem találunk gólt, cserébe nem 3-0, meg 4-0 lett volna a végeredmény, hanem 20-0.
Valverde meg annyira tudja ilyenkor összerázni a csapatot, mintha egy süket-néma ülne a padon, és a játékosok nem értik őt.
Egy Zidane-féle edző addig verte volna őket félidőben az öltözőben, amíg össze nem kapják magukat, és nem úgy mentek volna ki, mintha épp az estimesét hallották volna az öltözőben.
Csalódott vagyok. Nem kaptam hírt arról, hogy leköszönt volna. Csak az a pénz, az a pénz..
-
- Jugador del Barça
Én megértem azokat is, akik azt mondják nincs komoly gond, gyakorlatilag egész tavasszal versenyben voltunk. Mindenki másképp nézi, ez természetes.
Én azt az oldalt képviselem, amelyik ha a játékunk jól néz ki akkor már elégedett, független attól, hogy nyertünk e valamit.
Rengeteg nagyon fiatal szurkoló társunk van akik Pep Barca-jába szerettek bele, nem ok nélkül.
Az Inter v a Chelsea elleni kiesés után én pl csak mérges voltam, hogy nem sikerült de tudtam, hogy jövőre is mi leszünk a legesélyesebbek, mert a játékunk ezt mondatta. Csak volt 2 rossz pillanatunk és ez benne van.
A Valverde csapat ezzel szemben egy színtelen, szagtalan maszlag lett. Se nem beton védekezés, se nem agyig feltolt letámadás.
Megy a nagy semmi, hátha 1x úgy eltolódik az ellenfél, hogy Messi-nek lesz 2 méter levegője és vhogy betekeri.
Ez a fajta játék és a király jelenléte a pályán nem is teszi lehetővé, hogy bárki más villogjon mellette. Ezért edző és játékosok egyaránt felelősek. Ők maguk is bevallják, hogy mindent Messire bíznak és túl nyugodtak ha a pályán van.
Látszik ez minden mozdulatukon. Bárhonnan vezetünk támadást, nem arra figyelünk, hogy folyékonyan, jó ritmusban menjen a játék, hanem csak azt nézi mindegyik merre menhen, hova tegyem, hogy Leonak jó legyen.
Levédekezik ezt már a jobb csapatok meg akik jól ismernek minket. Így senki se tud kibontakozni, 9 katona van Messi körül, de ahonnan jöttek ott egyéniségek voktak. Mi meg befogjuk őket egy hintóba, hogy húzzák Messi szekerét.
Valverde nem tudja megoldani, hogy ez ne így legyen, engem továbbra is Tata Martinora emlékeztet.
Hiányozni fog a király nagyon, nagyszerű végig kísérni a pályafutását, de ha ő nincs a pályán akkor a többi teljesen máshogy játszik, láttuk ezt az elmúlt 2 évben is. Általában nyerünk nélküle, BL meccs v Bernabeu nem számított. Szemre akkor voltunk a legjobbak. De ez a rendszer vmiért nem működik szépen.
Lehet, hogy Messi mellé karakteres sztár kellene, aki valóban képes levenni egy kis terhet róla, rögtön nem lennénk ilyen görcsösek.
Hideg kiráz Neymartól, de ha valaki, akkor ő erre képes volt, tudtunk is BL-t nyerni, igaz meg Don Andréssal a fedélzeten.
Ha vmikor, akkor most vissza lehetne rángatni Párizsból, mert a franciák inkább őt adják el mint Mbappét.
De ez a Coutinho nem tud villogni Leo mellett. Nem elég tökös. Sajnos. Dembélé meg állandóan sérült.
- pitta19
- Jugador d'estrella
A nyilatkozatokból az jött le, hogy az elnök elégedett, az edző elégedett, a játékosok kiállnak az edző mellett, ergo a játékosok is elégedettek. Na az utóbbi a legnagyobb probléma szerintem. Egy sportember hogy a [auto_cenzúra] mondhat ilyet, egy megnyert trófea után?
kénytelen vagyok én is eggyel feljebb lépni a felelősség ügyében: innen már az Elnök a hunyó, két ok miatt:
egy az edző mert a Barcelonának 2019 az nem sikeres év.
kettő, a játékos állomány kezelése vagy az un. sportigazgatóság tökéletes alkalmatlansága. a csapatnak ma lényegében nincs méltó csatársora és szélső hátvéd párosa, a Coutinho-Dembélé kettős cca 265M eurós bevásárlása pedig az év legnagyobb balfogása.
Valverde pedig azzal húzza alá az alkalmatlanságát ezek után, ha nem mond le önként.
egy az edző mert a Barcelonának 2019 az nem sikeres év.
kettő, a játékos állomány kezelése vagy az un. sportigazgatóság tökéletes alkalmatlansága. a csapatnak ma lényegében nincs méltó csatársora és szélső hátvéd párosa, a Coutinho-Dembélé kettős cca 265M eurós bevásárlása pedig az év legnagyobb balfogása.
Valverde pedig azzal húzza alá az alkalmatlanságát ezek után, ha nem mond le önként.
-
- Capitá del Barça
Tudod talán legtöbbünknek és köztük nekem is az a problémája, hogy ezek a meccsek mutattják meg inkább a valóságot, mint az, hogy 2 db bajnokságot+1 spanyol kupát nyertünk. Mit is láthatunk ekkor? Rutin mozdulatok tömkelegét, amit már a legalsóbb szintű csapatok is betéve ismernek+ egy full érzelemmentes, tanácstalan edzőt és csapatot. Ha Messi nem húz valamit elő akkor ez van. Legtöbb játékoson az látszik, hogy egyszerűen nem érdekli, hogy veszít. Még az sem, ahogy veszít ( lásd pool vagy roma)! És lehetséges hogy ezek a meccsek mutattják a csapatban lévő potenciált. Messi a mézes mázas burok. Belül pedig egy-két játékos révén elkezdett rohadni!daffy írta:Annyira azert nem ertem mi a baj. A 2 bl bucsu oke. De a csapat eros,minden kupaert eselyeskent indul es rendre a tuz kozelebe is kerul. Ennel tobbet nem szabad elvarni. Minimalis dolgok dontenek el egy egy meccset. Ezt barkivel be lehet huzni es elbukbi is. Abban latok problemat,hogy az alap csapaton Messi egy kategoriat azert emel. Nelkule nem tudni mi lesz. De most en a 2 bl meccsen kivul nem annyira ertem a problemazast. Eselyes a Barca mindig. Nem a legjobb,de az egyik legjobb. Ez azert valami. A mostani borus kepet en magasan az utobbi evek xavi-ini-messi korszaka miatt hiszem. De ez a jelen a normalis egy elcsapatnal,nem az elmult 10 ev. Lasd a tortenelmet.
- Subinho
- Director del Fútbol
Nem az a baj, hogy nem nyerünk kupát! Ez belefér, nem várom el minden évben a triplázást, de a mutatott játék az valami borzasztó! Ez az unalmas és lelketlen dolog ez minden csak nem játék. Szép játékot már nem is említem. Rossz nézni. Tegnap épp ezért meg sem néztem, igazából teljesen hidegen hagyott a kupadöntő. Ma olvasva az eredmény, csak azt sajnálom, hogy nem mondjuk 4-1 lett, mert így Valverde maradni fog, mert "egy góllal ki lehet kapni a Valenciától". Borzasztó nézni mivé válik szeretett csapatunk. Sokszor írtam, a régi Milan is így esett szét pár éve. Most meg lehet nézni hol vannak....
Ui.: UEFA kupában játszottunk, még Ronaldinho első évében. EL nem volt még meg.Gondolom erre hajtanak...
Ui.: UEFA kupában játszottunk, még Ronaldinho első évében. EL nem volt még meg.Gondolom erre hajtanak...
Annyira azert nem ertem mi a baj. A 2 bl bucsu oke. De a csapat eros,minden kupaert eselyeskent indul es rendre a tuz kozelebe is kerul. Ennel tobbet nem szabad elvarni. Minimalis dolgok dontenek el egy egy meccset. Ezt barkivel be lehet huzni es elbukbi is. Abban latok problemat,hogy az alap csapaton Messi egy kategoriat azert emel. Nelkule nem tudni mi lesz. De most en a 2 bl meccsen kivul nem annyira ertem a problemazast. Eselyes a Barca mindig. Nem a legjobb,de az egyik legjobb. Ez azert valami. A mostani borus kepet en magasan az utobbi evek xavi-ini-messi korszaka miatt hiszem. De ez a jelen a normalis egy elcsapatnal,nem az elmult 10 ev. Lasd a tortenelmet.
-
- Jugador del Barça
Nem az edző hibája, mondja Bartomeu.Akkor még 2 opció van, vezetőség v játékosok. Kik a hibásak akkor? Vagy ez csak úgy megtörténik az éterben és minden szép és jó?
Ha nem az edző hibája akkor a keretet, kezdőt hibáztatják? Még ha azt mondanák ő meg ők ki lesznek szórva mert értékelhetetlen amit csinálnak. Mindenki tudja a neveket, nem sorolom.
Nem akarom jövőre is ezt nézni, én már unom, hogy Valverde Barca-jában mindenki csak Messinek passzol, még a legrosszabb helyzetekben is. Görcsölünk, n8ncs önbizalom, nincs támadó játék csak kézilabda körbeadogatás aztán add Messinek hátha ezredikre beviszi vhogy egyedül vagy 30ról betesz egy szabit.
Tata Martino szint az emberünk hát nem veszik észre? Ott is ugyanez az ötlettelen fos ment, majd Messi megoldja.
Esetleg csavarjunk rajta egyet, Alba fusson le szélen, 2en 3an kapu elé rántsák a védőket, Messi a 16osnál megáll, Alba oda vissza... Valencia csukott szemmel tudja ezt, persze, hogy levédekezik.
Semmi váratlan, semmi improvizálás, csak a rakkolás körbe-körbe.
Valverde nem tud Messi köré csapatot építeni.
Coutinho Messi Roberto... ez milyen támadó sor? De legalább mögöttük labdabiztos, gólerős, gyors középpálya van, Busquets, Rakitic és Vidal...hát hogyne...
Ha nem az edző hibája akkor a keretet, kezdőt hibáztatják? Még ha azt mondanák ő meg ők ki lesznek szórva mert értékelhetetlen amit csinálnak. Mindenki tudja a neveket, nem sorolom.
Nem akarom jövőre is ezt nézni, én már unom, hogy Valverde Barca-jában mindenki csak Messinek passzol, még a legrosszabb helyzetekben is. Görcsölünk, n8ncs önbizalom, nincs támadó játék csak kézilabda körbeadogatás aztán add Messinek hátha ezredikre beviszi vhogy egyedül vagy 30ról betesz egy szabit.
Tata Martino szint az emberünk hát nem veszik észre? Ott is ugyanez az ötlettelen fos ment, majd Messi megoldja.
Esetleg csavarjunk rajta egyet, Alba fusson le szélen, 2en 3an kapu elé rántsák a védőket, Messi a 16osnál megáll, Alba oda vissza... Valencia csukott szemmel tudja ezt, persze, hogy levédekezik.
Semmi váratlan, semmi improvizálás, csak a rakkolás körbe-körbe.
Valverde nem tud Messi köré csapatot építeni.
Coutinho Messi Roberto... ez milyen támadó sor? De legalább mögöttük labdabiztos, gólerős, gyors középpálya van, Busquets, Rakitic és Vidal...hát hogyne...

Ha marad az edző én Tuti nem nêzek addig barcs mecset amíg nem menesztik mert ez màr komédia
Ez az egyre nagyobb gondunk, hogy egyre többen megérzik a pénz szagát itt a klubnál, és ez felülír bárminemű erkölcsöt. Eddig megúsztuk 1-1 Douglas-szal, Ardával, de úgy tűnik, hogy ezúttal jóval mélyebb gödröt ástunk magunknak.palesz77 írta:Ugye, ha nem hosszabbít vele a klub a szezon közepén amikor rohadtul semmi indok rá, nem kéne 14 milliót kifizetni végkielégítésbe.. Így bízhatunk benne, hogy van benne annyi, hogy magától lelép.
Amúgy rossz a twitteren terjedő trend szövege, nem #Ernestoout kellene, hanem #Bartomeuout ahhoz, hogy elküldjék az edzőt.
"It is what it is."
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Ugye, ha nem hosszabbít vele a klub a szezon közepén amikor rohadtul semmi indok rá, nem kéne 14 milliót kifizetni végkielégítésbe.. Így bízhatunk benne, hogy van benne annyi, hogy magától lelép.
Amúgy az öreg ránézésre nem olyan megviselt, szóval már kicsit kevésbé bízok benne.
Amúgy az öreg ránézésre nem olyan megviselt, szóval már kicsit kevésbé bízok benne.
Kinevezhetnék akár a szertárost is akkor, ha mindig ezzel a dumával jönnek, hogy nem az ő hibája. Ha nem az övé akkor a játékosoké, mégis mindig ugyan az a 11 játszik. Vicc a komolett vezetőség is. Míg nem választják le, nem számítok sok jóra a jövőben
- Nervo
- Capitá del Barça
Bartomeu: "Valverde has a contract. Today's defeat is not his fault. It was not a remarkable season, but it is not a failure either. We have only lost 2 games this season."" https://twitter.com/ElTransistorOC" target="_blank
Ennyi marad minden ahogy van.
Szép egy vezetőségünk van. 
Ennyi marad minden ahogy van.

FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.

- La Pulga
- Atomico
- Kapcsolat:
Valverde: "Difficult to continue? Look, coaches are always willing to turn things around, if they give me a choice between getting eliminated in the final or getting eliminated in the quarterfinals or eighths I prefer to get eliminated in the final."
Azért elég meredek így nyilatkozni harmadik totális zakó után. De legalább az egész csapat és Bartoék továbbra is kitartanak mellette.
Azért elég meredek így nyilatkozni harmadik totális zakó után. De legalább az egész csapat és Bartoék továbbra is kitartanak mellette.
- jarvis
- Jugador d'estrella
Csatlakozom az előttem szólókhoz, véleményem szerint is menni kell. Az elmúlt két évben (ide nem számolva a klasszikusokat) Valverde és a csapat négy kulcsfontosságú pillanatban mondott csődöt szerintem: tavalyi Roma elleni vereség nagy előnyről, veretlen bajnoki idény elbukása az utolsó előtti fordulóban, idei Pool elleni zakó és ez a mostani kupadöntő. Tavaly nagyon durván beleszaladt a késbe a csapat, mert ráültek az eredményre, de sikerült elbukni. A bajnokságban szintén olyat tehettek volna, amit előttük Spanyolországban senki, sikerült ezt is elbukni. Utána megnyerték a kupát, hazai dupla a mérleg, semmi baj nincs ezzel, szerintem ez is kiváló eredmény, de volt két nagy hiba, ebből kellett volna tanulni... Nagyon nem sikerült. Szerintem az idei Pool elleni vereség sokkal ijesztőbb, mint a tavalyi és úgy tűnik ezt mindenki látja, csak a játékosok, vezetők és az edző nem. Erre itt egy lehetőség még, hogy javítsák valamennyire ezt a buktát (mivel igenis fontos a kupa) és kimennek és letolnak egy ilyen semmilyen lötyögést, kapnak két gólt, aztán hoppá, ébresztő és ezután a legtöbb, ami történt, hogy Malcom beállásával jött egy kis támadójáték is, egy szerencsés szépítés és annyi ívelgetés, mint Guardiola 4 éve alatt összesen (sarkítok). Ezek után a legrosszabb megoldás, ha minden marad úgy, ahogy van, annak meg tényleg semmi értelme, hogy 80-100 milliós igazolások jöjjenek évi 5-600 percért. Remélem lesz következmény, mert ezt így értelmetlen tovább folytatni.