etooka9 írta:Benedito: "At the moment, we have surpassed 14,000 signatures from Barça socis. We are just missing a few signatures." [@ESPORTSCOPE]
reméljük már csak kevés ideje maradt a klub élén..
Ez egészen brutális..
ÚGy 16500 aláírásnak kell összegyűlni ha jól emlékszem, ha ez igaz akkor durva hogy alig 6 nap alatt össze is gyűlt, ráadásul úgy hogy még meccs sem volt, hogy össze jöjjön sok socio egyszerre.
Én őszintén a mostani pillanattól kezdek el reménykedni és reális esélyt látni arra, hogy sikeres legyen a kampány, voltak olyan hírek hogy Katalóniában elég keményen elhallgatja a média a kampányt, és attól tartottam hogy hiába puffog ezen a fél világ, ha azokhoz akik szavazhatnak el sem jut az info, vagy nem értenek egyet.
Úgy látszik megtette a hatását a napokig/hetekig tartó közösségi média Bartot lemondató posztjai.
Az lenne a legjobb ha a gyors aláírás összegyűlést meglátva önként mondanának le, legalább hamar rendeződne az ügy és a játékosok foglalkozhatnak a focival.
Bár ki nézem belőlük hogy továbbra is hajtani fogják hogy minden rendben van, nem mondanak le, mekkora oltás lenne ha kidobatnák őket székestül....
nemespatro: Elég sok civil kezdeményezés is van, pl ha minden igaz Camp Nou környékét is tele tűzdelték plakátokkal, és a közösségi média is megtette a hatását.
Napokig-hetekig a #Bartomondjonle külföldi megfelelője a leggyakoribb bejegyzés lett a világon az elmúlt időszakban, erre mondták azt Bartoék hogy nem számít mert nem Katalóniából jönnek a posztok, nem olvasta egyszer sem a klubhimnuszt...
barca0417:A 14 munkanap lejárta után pár napon belül össze számolják, ha megvan akkor pár nap alatt kihirdetik, és jön kb. októberben a rendes szavazás, ahol ha a szavazók 2/3-mada arra szavaz hogy mondjanak le, akkor onnantól DONE, repülnek is a székből és ideiglenes vezetőség lesz.
Azt viszont nem tudom hogy mi a helyzet ha ilyen hamar össze gyűlik a 16500 aláírás.