albicelesteX írta:Figyeljétek meg hogy egy nap majd a Reál játékosa lesz.
Ezt tartom én is. 3-4 év és habfehérben fog játszani. Főleg akkor,ha Mbappe gyerekről fog szólni az élet Párizsban. Azt a békát nem fogja tudni lenyelni. Messit tisztelte, de ha a hype beindul a tőle sokkal fiatalabb francia körül, akkor teljesen szét fog esni. Balhé borítékolható!
Rendkívüli tehetséggel megáldott játékos, de nála fejben nagy gondok vannak. Meccsein is látszik mikor kap rendesen,hogy úgy fogja vissza magát, de előbb-utóbb úgy is elkattan és az a játékának a rovására megy (lásd Juventus elleni odavágó). Múltkor láttam egy videót, hogy alá pakolt x játékos és utána jutalmul alázta. Én nem emlékszem olyan jelenetre mikor Messi azért dribblizett fölöslegesen egy ellenféllel, mert elötte alávágott. Ezek a dolgok jelentik különbséget egy sztárjátékos (Neymar) és egy kulcsjátékos (Messi, CR) között. Megcsinálja egyénileg az ellenfélt, mert akkora egoja van, de szinkronban van a csapatérdekkel is. Neymar az más. Ő mintha grundon lenne,ami szép és jó,hogy beviszi nagypályára ezt az életérzést, de ha tényleg a hátán akarja vinni a PSG-t akkor el kell hagynia. Másik,hogy egy kevésbé nívósabb bajnokságba ment bohóckodni, magyarul lejjebb került a léc,amit hetente kell magugrania.Ha a BL-ben talizik egy komolyabb társasággal, akkor nem ehhez lesz szokva. No majd meglátjuk. Nekem eddig nem volt bajom a PSG-vel, de az idei nyár után, hogy szétcseszték az átigazolási piacot nagyon szorítok azért,hogy égjenek a végén.