ntibi67 írta:Nekem ez a cikk tömören arról szól,ha Busquetst szorosan fogják akkor gondjai vannak a labdakihozatallal.Persze ehhez hozzájárul a két szélső középpályás helyezkedése és kevés elmozgása is.De a cikk sajnos csak Busquets előrejátékával foglalkozik,pedig a védekező játéka is visszaesett.
A cikk a kiemelt részről szól. Ez meg védekezésben is érezhető, sokkal nagyobb területet kéne neki labdavesztésekkor levédekezni, ami érthető okokból nem lehetséges. Real ellen ha ezen nem változtat Lucho, akkor Kovacic a túloldalon aranyat érhet a Madridnak, ő ezeket a területeket 1 másodperc alatt be tudná futni, olyan kezdősebessége van. De ez itt már off. Vissza Busira, nyilván az egyéni hibák száma is nagyobb mint szokott, ebben a formájában jó rendszerben se remekelne. De ennek ellenére most kevésbé tudja kihasználni azokat a tulajdonságait, amik miatt olyan fontos tagja a csapatnak, ez a kettős meg ezt a szezont eredményezi eddig sajna.. Reméljük hamarosan mindkettő változik.
off: ntibi67, a duplázásra legközelebb jobban figyelj, nem az első mostanában.
S.Agüero írta:Védekezésben nem érzek nagy bajt. Ő szerzi a legtöbb labdát meccsenként, 3.2, egyedül SR közelíti meg 2.8-al, után már csak 2.1-el jön Mascherano.
Szerintem ennyire azért nem rohantak át könnyen a középpályánkon tavaly, az meg a jó statok ellenére az ő felelőssége is azért. De az előbb leírtam ezt már, nem fogom újra..