LG írta: ↑2022.02.28. 10:05:54
Barcaforever írta: ↑2022.02.28. 07:16:45
Játékban nagyon ott van, de a kor sajnos tegnap is nagyon kijött, a gyorsaság már nincs meg. Egy Viniciussal nem tudom mit fog kezdeni.
Hasonlóan látom, támadásoknál még mindig klasszis, de tegnap is csúnyán elfutottak mellette párszor, szerencsére a középsővédők ki tudták segíteni. Viniciust is így lehet megfogni, hogy nem hagyjuk egyedül a jhv-ket. Szerencsére csapatszinten elkezdtünk jól védekezni, nem az van, hogy ha valaki hibázik/párharcot veszít, akkor az ellenfél támadója mehet a kapuig.
Én ebben látok egy kis veszélyt, és pont a Madrid ellen éreztem azt, az akkor csúcsformában lévő Araujon, hogy ugye túl sok lett a dolga a kontráknál, és döntenie kellett, hogy kiugrik-e Vinire, vagy bent marad-e Benzemára, aki vagy egyedül maradt, vagy egy szem Gerard vigyázott rá, ami szintén nem a legszerencsésebb (nem Piqué minősége miatt). És Araujo rendre hezitált, vagy elcsúszott, nem feltétlenül a saját hibájából. Madrid óta persze sokat javultunk csapatszinten hátrafelé, ahogy írtad is.
Én ilyen igazi minőségi játékosokkal felálló kontra/lendületes csapatok ellen kiváncsi leszek, tud-e annyit adni, amennyit elvesz, főleg, hogy Dest már elég rendesen elkezdett kopogtatni. Én Destre szavaznék már ilyen szituban, már csak a rotáció miatt is, de Xavi 100%, hogy kiértékeli, és a jobbik opció mellett dönt, igazából élvezem, hogy ilyenek miatt nem kell aggódni szurkolóként, nem úgy, mint az előző érában.

ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy