Peter írta: ↑2025.02.26. 02:52:12
Egy meccsen belül láthattuk, hogy Herr Mister mit képes hozzátenni ehhez a csapathoz és ugyanezen meccsen belül azt is láthattuk, hogy a játékosok mit képesek hozzátenni (elvenni?) a csapathoz(tól).
Ez a keret, ez az állomány a Mister nélkül elég nagy gondban lenne.
Èn is így látom.
Az Atleti 185 milliót költött nyáron.
Jó lenne, ha nyáron tudnánk normálisan igazolni. Sajnos kell Tah, szélső védők, vkp-s, támadó.
Raphinha és Yamal nem tud minden meccset végigjátszani.
Elmondhatja, hogy Fati nagyon jó formában, Casado nagyon tehetséges, de mást láthatunk. Fati keretben sincs, Casadoban nem bízik olyan szinten, Lewyt kiteszi a kezdőből.
Próbálja stabilizálni a csapatot, de ezekkel a játékosokkal nem megy. Garcia is hamarabb jött, mint Casado, de ő sem vkp-s. De Jong erősségeit és gyengeségeit szerintem ismerjük.
Persze nem védem, szerintem Casadoval jobban néz ki a csapat, legalább ő tud szerelmi, és védekezni, igaz pont ő hibázott a bajnokságban az Atleti ellen.
Valamint nem állunk eléggé vissza vezetéskor, és nem tudjuk kivédekezni a meccset, de ez a keret hibája is.
Ha Roque távozik, -14 milliót költöttünk a keretre Laportáék alatt, és ehhez jön Todibo 8 milliója nyáron.
Nem lehet mindent a Masiarol megoldani.
Attól tartok, el fog fogyni a keret a legfontosabb időszakra. Most rotálni kellene és pihentetni, amikor a legfontosabb szakasz jön minden sorozatban.
Yamal nélkül, ha kiesik, szerintem nem marad sok esély kupára.