Troym írta: ↑2023.12.04. 11:01:14
Szerintem meg várni kell, nem értem az állandó kapkodást. Az első 3 meccsen nagyot ment, aztán 10 meccsen gyenge volt, most 2-3 meccsen megint jobban megy neki. Bőven ráérünk júniusban gondolkodni azon, hogy ára és értéke pariban van-e.
Bár így gondolkodna a vezetőség is.
Remélem, hogy csak túlzottan lelkesek az újságírók, ahogy páran a fórumon is. Szerintem Felix egyáltalán nem olyan nagy fogás, összességében. Örülök, ha beválik, és persze ingyen-kölcsönben-apróért több mint elég amit eddig letett idén.
De ha nem csak Monopoly moneyt akarunk érte fizetni, akkkor ennél sztem még többet kell letenni. Sőt, még annál is többet, mert szerintem ő egy egyáltalán nem szimpatikus és nem sportszerű figura, egy labilis elemnek tartanám a keretben mindig, és ezt IS ellensúlyozni kell teljesítménnyel.
Szóval várjuk csak ki a szezon végét, meg hoyg mit kér az Atletico érte. Sztem ő messze nem lesz nyáron prioritás, de ezt csak a jelen állás szerint mondanám.
Nekem sok elemében bejön a játéka, még ha nem is kiegyensúlyozott, de közben meg egyáltalán nem szimpatikus emberileg. Meg az se szimpi, hogy dobálja magát. Adtak neki rendesen, mindig is utáltam emiatt Simeone játékosait, és nem lett vna nagyon más a kép akkor se, ha nem dobja fel magát 1-2szer, így viszont nem sikerült megmaradni az erkölcsi magaslaton.
És ennek semmi köze a gólöröméhez, az már csak egy sokadik felvonása annak, hogy ő és a klubja (és a klub szurkolói) nem bánnak szépen egymással. Szóval abban sztem semmi különös nincs már.
Ha 1:1ben igazolhatunk, meg nem leszünk amúgy veszteségesek, akkor Felix kategóriás emberekre simán lehet 30-40 milliót adni, meg egy közepes fizetést. Ennél többet aligha. Ha viszont valami hézag lesz még mindig (amire van esély, valljuk be), akkor fel se merülhet az ő végleges leigazolása. Max marad kölcsönben, ha úgy jó mindenkinek.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila