Samper írta:De hát Valverde mellett tényleg bérelt helye van.
Igen, nekem ezért sem tetszik, amit nyilatkozott. Eddig csak sejtettük, hogy egyeseknek bérelt helye van a kezdőben, de most ez a komment Rakitictől bizonyíték nekem arra, hogy tényleg így van. De meg amúgy is, basszus, hogyan lehet ilyet mondani, hogy az "én helyem foglalt". Még ha Messi mondana ilyet, oké lenne. Ahányszor csak eszembe jut ez a beszólás, felmegy a pumpa...
Szóval lehet itt igazolni bárkit bárhova, amíg Valverde az edző, meg ezek a játékosok itt vannak, akik itt vannak, nem lesz itt semmi változás. Lehet nézni jövőre is, ahogy Busquets és Rakitic végigjátszik minden meccset, a maradék egy posztra a középpályán meg majd harcolhat Vidal, Arthur, De Jong, amikor valószínű, hogy ez utóbbi háromnak kéne lennie az alapkezdőnek. Persze De Jongot még nem láttuk a Barcában, de valahogy kétlem, hogy ne tudna jobb szintet hozni, mint Busquets vagy Rakitic mostanában, a másik kettő úriember meg bebizonyította, hogy tud jobb szintet hozni, mint a két bebetonozott emberünk.
És egy lábjegyzetként csak idebiggyesztem, hogy azért Piqué jóval korrektebbül nyilatkozott De Ligttel kapcsolatban, de hát Rakitic ugye a szimpatikus zongoracipelő...