Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Annyival kiegészíteném, hogy olyan, mintha visszaugrottunk volna néhány hónapot az időben. Megint középen helyezkedik szinte állandóan, így nehéz széthúzni az ellenfelet+neki sincs területe. Remélem erre Lucho felhívja a figyelmét.corol írta:Na hogy Messikéről is valamit. Szerintem tegnap nagyon takarékon dolgozott, persze most ez is elég volt. Viszont remekül lassította a játékot, amikor visszament a középpályára és a társakkal tette-vette a lasztit. Nagyon idegesítő lehet az ellenfélnek, ha a zoknija előtt fél méterrel megy oda vissza a labda, esetenként meglehetősen flegma mozdulattal.
A Neymarnak jobbal letett ütemtelen passz viszont zseniális volt, mint ahogy a kapufás lövése és a meccs végén a szabadrúgása is.
Remélem, ha szükséges lesz, jobban odateszi magát.
Ha ez igaz, akkor 2 dolog lehetséges.Sanama írta: http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ba-2405617
Azért az mekkora cink lenne az Adidasnak, ha tényleg az új cipő "törte fel" a lábát.
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ba-2405617Sanama írta:Nagy összegben fogadnék rá, hogy még mindig sérült. Ennyire feltűnően rég láttam hogy offolja magát.
Tökéletes értékelés. Egy olyan meccsen, ahol vezetünk 3-0-ra flegmázzon, emelgessen, kutyát nem érdekli, de egy ilyenen NE! Ez tőle is elfogadhatatlan!csababarca írta:Van 32 gólja a bajnokságban,oké,korrekt.
De ennyi helyzetet amit ő kihagy,az példátlan.
Flegmázik ezekkel az emelgetésekkel,ahelyett hogy beverné a kapus mellett...ebben a szezonban ez folyamatos.
Tudom,nem lőhet mindig gólt,blablabla,közhelyek, de ezek nagyon dühítőek. Főleg azért,mert 0-1, nincs lezárva a meccs, és erre simán ráfázhattunk volna,hogy könnyelműsködik.
Összekaphatná magát a helyzetkihasználások terén,mert botrányos amit csinál ezen a téren (magához képest, a másik jómadarunk még őt is alulmúlja).
ráadásul full igénytelen, középeszerű firka az összes. csinált volna egy full sleevet, arra csattintanék, de soha nem értettem ezt a varrjunk fel mindent ami eszembe jut mentalitást (ld. zlatan)shutterisland írta:kép
mi ez a tetkó mánia mostanában ?
nem azt mondom, hogy nem tetszik, mert jómagam imádom a tetoválásokat, de nem gondoltam volna, hogy ő is tele lesz majd firkálva.
Szerintem biztosan játszani fog. Luchonak játszatnia kell Vigoban, ami már amúgy is nehéz terep, nemhogy Messi nélkül.mess2009 írta:nem baj, hogy nem jött be a jóslatom örülök hogy pályán lesz, de azért megvárom, hogy játszani is fog e?
Biztos Alves bevette a kartellbeshutterisland írta:kép
mi ez a tetkó mánia mostanában ?
nem azt mondom, hogy nem tetszik, mert jómagam imádom a tetoválásokat, de nem gondoltam volna, hogy ő is tele lesz majd firkálva.
Én is gondoltam rá, de megnéztem, több forrás is ezt írja.herlius írta: Most esett le, hogy április 1 van. Nem vennék rá mérget, hogy ez nem a szokásos kamu-cikk:)
nehéz eset....! az biztosnak látszik , hogy ezek után min. egy meccset ki kell hagynia ha kamu volt azért, ha tényleg beteg azért....herlius írta:Megint a régi mese. Ugyanez ment 2 évvel ezelőtt, amikor nem volt hajlandó egyetlen meccset sem kihagyni. Végeredmény? Természetesen a szezon döntő szakaszára már használhatatlan lett a terheléstől. Tavaly már Tata rendszeresen pihentette, nem is voltak erőnléti problémái. Cserébe viszont folyamatosan durcás volt, kevés alkalommal volt kedve játszani. Akkor most mi a jó megoldás?
Igen, tudom, azt én is észrevettem még az élő közvetítés alatt. De ez csak ront a helyzeten. Ha valami krónikus sérülésről van szó, akkor gyakorlatilag végünk. Legalábbis, Messi nélkül nem tudom, hogy működne ez a taktika.Andris írta:Mégegyszer leírom, amit már a meccs után is rögtön: szerintem ez a sérülés már a clasico előtt is megvolt.