Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Amint lejár a szerződése a PSG-vel 2022-ben, semmi akadálya.messithebeast írta:Egy madridi újságíró szerint Madridba lesz jövőre. Bulvár szagú, de én félek egyszer igy lesz ...Akkor viszont megkapja a magáét ha erre jön
Nem csak a szurkolók. Meg lehet nézni az igazolási politikájukat. Idén nyáron rekordot döntöttek a kiadott pénzt illetően. 43 millióval Tolisso-ért. Hol van ez az összeg azokhoz képest, amit a többi szár alakulat elszór egy nyáron. Mondjuk az hozzá tartozik, hogy nekem az nem szimpatikus, hogy folyamatosan az éppen soros 2. legjobb német csapattól szívják el a legjobbakat, de legalább nem ész nélkül szórják a pénzt, ami ritkaság mostanában ekkora csapatoknál.davi10 írta: Amúgy kezd szimpatikus lenni ez a Bayern tábor. A nagyobb klubok közül talán ők az egyetlen szurkolók, akik tényleg folyamatosan "tüntetnek" a mai foci sötét oldala ellen.
Az biztos, hogy a távozásával(és jelenleg nem sikerült pótlással) a csapat kreativitásának/veszélyességének a fele is távozott. Ebbe nagyon jó volt, hogy az ilyen meccseken hirtelen a semmiből megverjen 2-3 védőt és gólhelyzetet alakítson ki, és a folytonos bemozgásai is megjátszási lehetőséget teremtettek.Nero. írta:Mennyire sótlan nélküle a csapat ezt nem lehet nem észrevenni
Kozbe nézem hogy megint duplázott
Egyetértek, ilyen szempontból nagyon hiányzik a mai napig, minden meccsen látszik hogy Neymar helyett nincs senki, és kong az ürességtől a helye a pályán, pedig nagyon kéne, remélem Dembelét az ő helyére szánjuk, akkor jók lehetünk ha sikerül beilleszteni oda.(kivéve ha megint a jobboson akarjuk játszatni úgy hogy Messivel megint egymás nyakán lesznek míg a baloldal üres, mert akkor gondok lesznek)Nero. írta: Nekem azért hiányzik, hogy a baloldalunk és az MSN teljesen elpusztult, de ha évvégén hozunk egy bajnoki címet meg egy BLt akkor a boldogság nagyobb lesz mint a Neymar után érzett hiány.
Aki qrvának áll az ne sírjon, ha megcseszik. A feszkót ő generálta, hiszen láthattuk meccseken. Most azt mondani, hogy semmi ilyesmi nincs az egyszerűen nem igaz. Mondom ezt úgy, hogy a kedvencem volt itt is meg az maradt a PSG-ben is, mert szeretem az ilyen tipusú játékosokat. Nem kellet volna hepciáskodnia és semki sem írna valótlanságokat róla.Nero. írta:El is hiszem csórinak hogy már nem bírja idegekkel. Elképesztően sok szennyet kap a nyakába, elismerés meg semmi pedig top 3 jatekos.
Tenyleg megosztó, meg sokszor kitesz magáért a pályán (bár annyit faragják meg olyan undorítóan ki tudja mi hogyan reagálnánk) de összeségében szerintem nagyon profi.
Ehhez a Barca-PSG transzferhez bátorság is kellett, nem csak az euróbankók motiválták.
Nero. írta:Hol? Amugy szerintem is ott marad 2-3 évet aztán irány Madridmarkionni írta:Mar cafolta is ezeket a hireket. (Sirva.)
http://www.marca.com/en/football/intern ... b45bb.html" target="_blankNero. írta:Hol? Amugy szerintem is ott marad 2-3 évet aztán irány Madridmarkionni írta:Mar cafolta is ezeket a hireket. (Sirva.)
Hol? Amugy szerintem is ott marad 2-3 évet aztán irány Madridmarkionni írta:Mar cafolta is ezeket a hireket. (Sirva.)
nyilván te is cumiznád az 5-6 évvel ezelőtti CR-t azok után ha elmegy 3 Ft-tal többért máshovamiro. írta:Azért az eladása előtt még 12 perccel sokan cumizták..Gyorsan,nagyot változott a világ nálatok.
Nincs mit.miro. írta:Ó értem. Köszönöm,ennyire nem voltam benne a témában,ezért sok embernél azt érzem hogy egyszerűen savanyú a szőlő.