Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ettől függetlenül mindenki, elvileg "független" szakértők azzal vannak megáldva, hogy Cr mennyivel komplettebb játékos. Én összeállítottam egy kisebb táblázatot, amiben összehasonlítottam őket a legfontosabb tényezők szerint. (pl. játékintelligencia, gyorsaság labdával/labda nélkül, assistok, fejjáték, szabadrúgás stb.) Azt hiszem sikerült objektíven elkészíteni és meglepődtem, hogy Messi mennyivel veri Cr-t. A portugál leginkább a fizikai adottságaiból adódó kritériumokban jobb. A fejjátékban amúgy is kiemelkedő, de ebben pl Messi hatalmas hátránnyal indul.ozsimiki írta:Tegnapi Real meccset is látva, mindig picit idegesít,hogy hogy képesek sokan ugyanarra a szintre tenni Ronaldot Messivel.
Ha csak a gólmennyiségből ítéljük meg, hogy ki milyen szintet képvisel mint labdarúgó, akkor természetesen rendben van a szitu. Persze ennél jóval összetettebb szerintem. Pl szerintem az égvilágon senkinek nem jutna eszébe Van Nistelrooyt a brazíl Ronaldoval egy szintre hozni, pedig góltermelésben nem igen maradt el tőle.
Jó itt nem ekkora a különbség más területeken, de egyszerűen mezőnyben CR egy sima top játékos,míg Messi ott is klasszis. Aztán jön az a része, hogy tudni kell érkezni gólra éhesen, ebben kiemelkedő a portugál. Teszem hozzá, jóval többet is lehet megtalálni első szándékból olyan pozícióban a társaknak, ahol góllá is tudja tenni. (lásd a tegnapi, vagy a 7végi góljait többek között), míg Messi többnyire második vonallal érkezik, és alkatából sem olyan egyszerű,h beíveljük rá aztán hello.
remélem én is, de valamiért azt érzem sima lesz most,hogy ennyire várjuk a botlást.visca el barca írta:remélem majd rágörcsöl és ez a madridnak 2/3 pontjába fog kerülni amivel gyakorlatilag bajnokok vagyunkcsababarca írta:Na akkor Cének estére adott a feladat, kíváncsi vagyok.
remélem majd rágörcsöl és ez a madridnak 2/3 pontjába fog kerülni amivel gyakorlatilag bajnokok vagyunkcsababarca írta:Na akkor Cének estére adott a feladat, kíváncsi vagyok.
Messinek 40- Roninak 39csababarca írta:Most nem 40-40 gólja van mindkettőnek?
Amúgy respect,hogy átadta a tizit, kevesen adnák át ilyen helyzetben.
Én úgytudom, hogy CR-nek 39 gól van a neve mellet míg Messinek mostmár 40 szóval beelőzte elméletben de lehet, hogy rosszul informált vagyokcsababarca írta:Most nem 40-40 gólja van mindkettőnek?
Amúgy respect,hogy átadta a tizit, kevesen adnák át ilyen helyzetben.
igen ès a nagyrészét be sem tudjuk rugniZBarca írta:És a nagyrészét le sem tudják védekezni!visca el barca írta:iszonyat h mennyi mennyiségű baloldalra, a védők mögé lögybölt labdája van. multkor is akartam már írni csak elfelejtettem. meccsenként min. 10
És a nagyrészét le sem tudják védekezni!visca el barca írta:iszonyat h mennyi mennyiségű baloldalra, a védők mögé lögybölt labdája van. multkor is akartam már írni csak elfelejtettem. meccsenként min. 10
Jeeeezus Christ.S.Agüero írta: Persze, hogy ironikus.
Nem tudom, mit nem értesz ezen. Minél több gyerek, annál nagyobb hatalom. Bár nem értem, miért kell ebbe belekötni, csak egy rossz vicc volt.
Persze, hogy ironikus.Bob_Marley írta:Ez kifejtenéd? Gondolom ez is valami hú de ironikus kifejezés akar lenni, bár a kicsi fej a végén nem erre enged következtetni, de attól hogy lesz még egy fia, diktátor? Nem értem sehogy sem aqz összefüggést, ha ironikus akart lenni, akkor sem.S.Agüero írta: Hihetetlen, hogy nem éri be eggyel, diktátor...
Ez kifejtenéd? Gondolom ez is valami hú de ironikus kifejezés akar lenni, bár a kicsi fej a végén nem erre enged következtetni, de attól hogy lesz még egy fia, diktátor? Nem értem sehogy sem aqz összefüggést, ha ironikus akart lenni, akkor sem.S.Agüero írta: Hihetetlen, hogy nem éri be eggyel, diktátor...