Feast4 írta:Azért tegyük hozzá az egész Argentin válogatott harmat gyenge volt tegnap, nem kell Messi nyakába varni. (Ő is bűn rossz volt) A meccs második félidejétől teljesen védekezésbe szorultak és kontrára mentek, Martinonak előrébb kellett volna őt tennie, ha ezt akarta játszani, de nem volt középpálya. És megint elkövették a csoda cserét: Higuaín. Végülis csak egy vb döntő ment el rajta most meg a 11-est rúgta fel a Holdra. Tiszta haszon az a gyerek. Hozzá kell tenni vicces, hogy Messin kívül senki nem tudta berúgni az argentínok közül.
Ezt mintha én írtam volna kb...
Nem is értem miért Messit szídják mindenhol...
ugyanaz mint tavaly a Barcában ,hogy" lőjjük be a 16os elé az emberek tömegébe, oszt' majd egyszer saját emberhez jut a labda" kategória, olyan alibiemberek játszatása mint Biglia, stb....Biglia semmit se csinál, persze hogy Pastoret hozza le, Agüerot meg véletlen sem a zseniális idényt futott Tevezre cseréli, persze a Higanyra akin elvégre csak egy VB ment el tavaly, meg a Napoli Bl indulása mer ott is megalázta a tizit.
Messi mindent megtett, meccslabdákat adott, de persze Higuainék rendesen kihagyták, ahogy a tizit is, de persze Messi a hibás mert a középpálya jobboldaláról nem lőtt gólt Bravo ellen.
Eleve fail az egész koncepció, hogy Messi KP-ra van száműzve, ha egyszerűen nincs ki belője a helyzeteit...
Egyszerűen ezt a Higuaint nem tudom hogy képesek még egy barátságosra is berakni a tavalyi VB döntő után...De persze, őt hozza be Tevez meg padozzon..
Martino remélem lemond, és valami használható edző jön...
Akkor talán jövőre megnyerhetik a Copa Americát Messiék..