Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
nem. ez ugy van, h mindenki hőbörög, aztán elkezdődik a bajnokság és a kutyát nem érdekliS.Agüero írta:Mindig ez van, sose tetszik senkinek az új mez, később meg igen.
Hát ez nagyon [auto_cenzúra]!!!MessiNeymarSuarez írta:https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hph ... e=555827E9
Lehetséges jövő évi mez
Mivel ez csak fan made, azért ilyen a betűtípus gondolom, hagyták az ideit. A nyaka is más, mint ahogy az eddigi terveken látható volt, nincs ott a "senyera". Május körül szoktak csak hivatalosak lenni, addig csak fan made dolgok és találgatások vannak..Mr. Cesc írta:A betűtípus már egy pöppet unalmas.
A betűtípus már egy pöppet unalmas.MessiNeymarSuarez írta:https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hph ... e=555827E9
Lehetséges jövő évi mez
egyetértek. nem vagyok túl konzervatív, de a Barca meze az legyen függőleges csíkozású.Petr írta:Lehet, hogy ódivatúság, de nekem sokkal jobban bejönne a tradícionális függőleges minta. Ez annyira nem barcás, hogy nem tetszik.
Pedig tök jó, ha váltogatják. Tavaly emlékszem az idegenbeli meznek (a senyerás) volt két gatyája a sárga és a piros (Itt képen)palesz77 írta: Általában nálunk egész szezonra szól a gatya is, 05/06-ban és 10/11-ben is piros gatyánk volt végig - jött is a Bl mindkétszer!Szerintem sokkal szebb úgy a mezünk amúgy, nem is értem miért nincs sűrűbben..
Általában nálunk egész szezonra szól a gatya is, 05/06-ban és 10/11-ben is piros gatyánk volt végig - jött is a Bl mindkétszer!whitecule írta:A piros gatyó meg külön öröm. Gondolom váltogatják is majd a szezon során, hogy kéket vagy pirosat viselnek, mint tavaly az Atletisek.
Lehet, hogy ódivatúság, de nekem sokkal jobban bejönne a tradícionális függőleges minta. Ez annyira nem barcás, hogy nem tetszik.whitecule írta:KÉP
Így már annyira nem tűnik vészesnek. Szerintetek?
A piros gatyó meg külön öröm. Gondolom váltogatják is majd a szezon során, hogy kéket vagy pirosat viselnek, mint tavaly az Atletisek.palesz77 írta:Na, valami ilyesmiről beszéltem. Amikor nem ratyi a kínai piacon nyomott gyűrött pólókat fotózzák, hanem rárittyentik a játékosokra máris jobban néznek ki. Mellé még piros gatya is lesz elvileg..whitecule írta:KÉP
Na, valami ilyesmiről beszéltem. Amikor nem ratyi a kínai piacon nyomott gyűrött pólókat fotózzák, hanem rárittyentik a játékosokra máris jobban néznek ki. Mellé még piros gatya is lesz elvileg..whitecule írta:KÉP
[/quote]defender3 írta:
Ezért van megnyitva a csap Van Gaalnak, aki nyugodtan elkölthet 150 milliót 2-3 játékosra, ha úgy tartja kedve.zola8787 írta:Ennyi pénz egy normális klubbnál kb 12-15 évnyi átigazolási pénzt érne. Nagyon durva.danianevem írta: Jelenleg a MU-é a legjobb mezszerződés, lehet, hogy nem profitálnak az eladott mezek után, de mégiscsak kaptak/kapnak 950 millió eurót 10 évre. Nem tudom, mennyit profitál a Barca a mezértékesítésekből, de talán már fele ekkora összeggel is jobban járhatna.
Ennyi pénz egy normális klubbnál kb 12-15 évnyi átigazolási pénzt érne. Nagyon durva.danianevem írta:Jelenleg a MU-é a legjobb mezszerződés, lehet, hogy nem profitálnak az eladott mezek után, de mégiscsak kaptak/kapnak 950 millió eurót 10 évre. Nem tudom, mennyit profitál a Barca a mezértékesítésekből, de talán már fele ekkora összeggel is jobban járhatna.palesz77 írta:De a MU nem kap semmit az eladott mezek árából, mi viszont nem tudom hány %-ot igen, szóval így kell nézni azt a szerződést..
Ja igen. Te jó ég, így még több.danianevem írta:Fontban.hank1ee írta:750-et kaptak csak.
Fontban.hank1ee írta:750-et kaptak csak.
750-et kaptak csak. "Csak".danianevem írta:Jelenleg a MU-é a legjobb mezszerződés, lehet, hogy nem profitálnak az eladott mezek után, de mégiscsak kaptak/kapnak 950 millió eurót 10 évre. Nem tudom, mennyit profitál a Barca a mezértékesítésekből, de talán már fele ekkora összeggel is jobban járhatna.palesz77 írta:De a MU nem kap semmit az eladott mezek árából, mi viszont nem tudom hány %-ot igen, szóval így kell nézni azt a szerződést..
Jelenleg a MU-é a legjobb mezszerződés, lehet, hogy nem profitálnak az eladott mezek után, de mégiscsak kaptak/kapnak 950 millió eurót 10 évre. Nem tudom, mennyit profitál a Barca a mezértékesítésekből, de talán már fele ekkora összeggel is jobban járhatna.palesz77 írta:De a MU nem kap semmit az eladott mezek árából, mi viszont nem tudom hány %-ot igen, szóval így kell nézni azt a szerződést..
Mondjuk az idei mezünk elég jól néz ki.visca el barca írta:igen, nagyjából ez lenne az alap- nem ezek a tré nájkok. remélem elhúznak innen mihamarabb, szép lassan úgysem marad európai klub náluk.palesz77 írta: Puma mezt akarok!
igen, nagyjából ez lenne az alap- nem ezek a tré nájkok. remélem elhúznak innen mihamarabb, szép lassan úgysem marad európai klub náluk.palesz77 írta: Puma mezt akarok!