Nem feltétlenül ellened akartam beszélni vagy támadni téged, csak folyton jön a panaszkodás, hogy miért nem erősítünk rendesen, pl. miért Amrabatot, Zubimendit stb. akarjuk és miért nem Kimmichet hozzuk stb., azt viszont sokan elfelejtik, hogy mennyire meg van kötve a klub keze. Néhány éve még nem lett volna akkora gond őt vagy mondjuk Goretzkát hozni. , de most teljesen más a helyzet. Az pedig, hogy a Bl-ben meddig jutunk kb. 60-70 %-ban lutri. És nem is feltétlenül a játékosok minőségén múlik. Az Internél is számos, papíron erősebb csapat indult és mégis ők kerültek a döntőbe, de ott volt a Chelsea, kétszer az akkor nem egy világverő Pool, Tottanham stb. De az elődöntőbe is jutottak Atalanta, Lipcse-szintű csapatok szép számmal a közelmúltban. Szóval kijelenteni, hogy ezzel a kerettel (bármilyen is lesz) mire leszünk képesek a Bl-ben blődség. Most is meg lehetett nézni a City és Inter ágát.Nagybarcelona írta: ↑2023.06.20. 09:07:46Chino: ebben egyetértek (gazdasági helyzet), ki is szoktam hangsúlyozni. Èn az ilyen 60-80 milliós vágyálmoktól tudok kiakadni, mint Zubimendi ès Silva, Cancelo, vagy az olyan (szerintem) gyenge játèkos, mint Amrabat vagy a 32 èves Menuier, 35 èves Parejo akik sokat gyengültek a korral. Mi az esèly, hogy beváljanak. Zubimendiben semmit nem látok, Silva (Baas11) drága, magas fizetèssel, jobb szélén szerintem Dembele ès Raphinha is jobb, főleg felállt (spanyol) vèdelmek ellen, irányítónak jó, de ár èrtèk arányban nem hiszem, hogy jelenleg megengedhetjük, akkor Pedri fejlődèsènek rovására mehet.
A vezetősègnek is hasonló elvárásai lehetnek, amiket leírtam, bajnokság, kupa ès BL 8. A gazdasági karok eladásával a minimum harcban állni ezekèrt, szponzorokat keresni ès elèrni a lehető maximális bevètelt. Laporta nyilatkozatait nem èrdemes készpénznek venni, azt mindenki eldönti maga, mennyire szimpatikus ez, viszont itt is èrdemes mèrlegelni, előző vezetès, lehetőségek szempontjából.
Szerk: a Sport szerint nézeteltérés alakult ki Xavi ès Deco a leendő sportvezető között Zubimendivel kapcsolatban. Deco nem támogatja a leigazolását, mert drága ès tapasztalatlan játèkosnak tartja. Xavi kedvèèrt tesznek egy ajánlatot, de nem szeretnèk leigazolni minden áron. Közben olcsóbb lehetősègek után kutatnak.
Mondjuk én Busi helyett legszívesebben Tielamansot látnám itt, korábban sokat cikkeztek is róla, labdabiztos, technikás és baromi nagy bombái is vannak. Ő is ingyen igazolható, nem akar hosszabbítani, de valahogy elhalkultak a hangok vele kapcsolatban.
Aza gond az általad felsorolt játékosokkal, hogy ők is baromi drágák még ha nem is képviselnek akkora minőséget. Egy Fabian Ruizt pl. képtelenség lenne megszerezni. De a PSG kezdőjéből szinte bárkit.
Canceloval én elég szkeptikus vagyaok, mert elég bomlasztó figura, nem véletlenül nem kellett a Bayernnek sem 25 millióért, és ha sem Pep sem Nagelsmann nem tudta "megnevelni" tartok tőle, hogy itt is hasonló lenne. Pedig most egy kifejezetten harmonikus keret van, nincsenek balhék a pályán belül-kívül, jó a hangulat, ami szerintem túlnyomó részben Xavinak köszönhető.
De ha már Cancelo, Fabrizio Romano infói alapján komolyan érdeklődünk iránta és Mendessel fel is vettük a kapcsolatot, aki szívesen "irányítaná" hozzánk és állítólag a játékos is hajlana rá. Az ára sem lenne túl magas, tekintve, hogy a City szabadulni akar tőle és nem is állnak sorban érte a csapatok. Az egyedüli probléma a magas fizetése, amiből le kell adnia, ha ide akar jönni.
Egy másik opcióként Fresnedát írták a Valladolidból. Én nem igazán ismerem, 18 éves jobbhátvéd, 17 éves kora óta stabil tagja az U19-es válogatottnak és a klubcsapatának is.
Gündogannal kapcsolatban új fejlemény, hogy azt nyilatkozta, vasárnapra végleges döntést hoz a jövőjével kapcsolatban. Vagy City vagy Barca.Angliából el szeretne jönni és már valószínűleg meg is száradt volna a tinta a papíron, az egyetlen hátulütője a dolognak, hogy biztos akar lenni abban, hogy sor kerül a regisztrációjára. Szóval lehet kulcsolni az ujjainkat.
A Deco-Xavi-féle "összetűzésről" én azt olvastam, hogy Deco drágának tartja, de egy utolsó kísérletet még megpróbálnak érte.