Beszállnék a buliba, mert most már én sem értem kinek mi a gondja.
@Sanama
Mit higgyek, ha ezt kommunikálták le, s ezt tűnik logikusnak, hogy mint már írtam 32 évesen nem fog egy éves szerződéseket kötni. Ki a franc kötne ilyen szerződést, főleg hogy 60%-os kikötés is lenne benne. Utolsókat rúgja, tutit akar, mert könnyen jöhet egy sérülés és akkor kicsengettek. Így meg "levezethet", s elfocizik biztosan 3-4 évig, garantált pénzért. Ő se hülye, vége az eltiltásnak ott lesz 33-34 évesen, hogy a kutyának nem fog kelleni.
@veb
Persze hogy a pénz játszik közre, szerződés nélkül meg ingyen senki nem fog játszani.

Azt hogy ki mennyit adna neki nem tudjuk, de egyértelmű, hogy ő beakarja magát biztosítani, legalábbis szerintem egyértelmű. Nagy szerződés garantáltan x évig, ebbe nem értem mi lenne a gond.
@palesz
Pont abban a szituban van, hogy nincs ideje egy évekkel bohóckodni. Aláírja ezt az 1+1+1 rendszert, simán ott van, hogy hoznak valakit és esik az értéke nem fog tudni kapni egy számára megfelelő szerződést. Ő is tudja, hogy lassan lejár az idő, a teljesítménye is romlik, utolsó nagy szerződésre hajt, ami garantált. Nem fog utcára kerülni ez biztos, de komolyan ki az, aki ilyen helyzetben ilyen szerződést írna alá? Bizonytalanság, s ketyeg a vekker. Lehet mondani pénzéhes vagy sem, nem fog kockáztatni azzal, hogy eleshet egy csomó pénztől azzal, hogy 1+1+1 rendszerben van a fizetése. Érzi ő is, hogy ha maradna akkor nem töltené ki ezt a három évet.