Leo biztosan nem fogja átadni a tiziket, max néha, mint pl májusban a Cordoba ellen Neymarnak. Nincs is ezzel semmi gond, lentebb leírták már többen is, hogy miért nem, szóval én ezt most nem tenném meg. A baloldali szabikat viszont tényleg átadhatná Neynek, a brazil nagyon jól lövi őket, plusz ugye az inkább jobblábas szög.
csababarca írta:magától miért adná át?
Ki hallott már ilyet, hülye lenne már bocsánat ha magától átadná.
Felőlem vegyék el tőle, de maximum Rakitic esetén lennék nyugodt ha odaállna. Se Neymar, se Suárez nem életbiztosítás..Többiek meg felejtősek,mert kapu felé nem mernek még csak passzolni sem,nemhogy lőni.
Szabadrúgás más téma,de ott se fog magától lemondani róla, ez fix,és teljesen érthető.
Könnyű azt mondani,hogy Te/Ti átadnátok, nagy francokat adnátok át, ilyen az ember.
Mindegy, majd helyreáll, a rossz formájától is itt rosszul voltak egyesek,hogy el kell adni,kiégett, aztán odarakott olyat a pályára azóta mint senki más..majd a tizik is visszajönnek,nem aggódtam akkor se,most se.
Ezt nagyon adom, azért egy szabadrúgás/büntető hatalmas lehetőség a gólszerzésre, az argentinnak meg fontosak a gólok, pozitívan hatnak a mentalitására és azért az sem utolsó dolog, hogy ott legyen a góllövőlista elején.
Messias2 írta:Sajnos észre kell vanni, h Messinek is hatalmas egója lett az utóbbi években. Nem akkora, mint Cének, de mindenképp hasonló. Ha ez nem lenne így, akkor sokkal több szabadrúgást, illetve tizit engedne át másnak. Ebben szerepet játszhat a Cével való gólverseny is. De ha tényleg nem érdekelné Ronaldoval való "versengés", amit folyamatosan nyilatkozik, akkor telibeszarná, h ki lövi a tiziket/szabikat.
Ezzel meg valamennyire egyetértek, kivéve az egós részt. Szerintem az egónak itt semmi szerepe nincs, egyszerűen csak meg akarják mutatni a másiknak, hogy ők a jobbak.
De valamennyire biztos közrejátszik Messinél a Ronaldoval való versenye is. Bár az is lehet, hogy mindig minden körülmény között segíteni szeretné a csapatát és így van ezzel a tiziknél is.

Azért az értékesített büntető is gól, és egy találat mindig jól jön egy csapatnak.