Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Arról nincs szó melyik meccsre térhet vissza vagy ehhez még kellenek vizsgálatok? A Villarreal ellen jó lenne, ha bevethetnénk, legalább egy félidőre. Az nagyon necces lesz, még itthon is.ozsimiki írta:Olyan rég volt sérült /komolyabban/,h már el sem hittem,h lesérülhet...nagyon sajnálom, a lényeg,hogy teljesen rendbe jöjjön!
Nagyon meg fogjuk érezni a hiányát,rem Enrique felállást változtat,mert úgy kevésbé fájhat. Munirt fájó nézni sajna, azt a fiatal fekete srácot kellene erőltetni.
Hajrá Leo!!!
Rég eldőlt az aranylaszti. Messi fölényesen nyeri majd, de még Neymarnak is előbb kéne kapnia, mint Ronaldonak.MateLona írta:Sziasztok! Kíváncsi volnék a véleményetekre a következő kérdést illetően!
Szerintetek ez a sérülés mennyiben fogja befolyásolni az aranylabdáért folyó küzdelmet?
Eddig nyilvánvaló fölénnyel Messi javára dőlt a mérleg, most azonban Ronaldo előtt itt a tökéletes lehetőség! Szerintetek feledtetheti a gyengébb tavaszát egy esetleg jól sikerülő őszi 1-2-3 hónappal?
Pontosan így van.kanty írta:Az Aranylabda szempontjából ez a sérülés irreleváns. A bogyó már rég eldőlt.MateLona írta:Sziasztok! Kíváncsi volnék a véleményetekre a következő kérdést illetően!
Szerintetek ez a sérülés mennyiben fogja befolyásolni az aranylabdáért folyó küzdelmet?
Eddig nyilvánvaló fölénnyel Messi javára dőlt a mérleg, most azonban Ronaldo előtt itt a tökéletes lehetőség! Szerintetek feledtetheti a gyengébb tavaszát egy esetleg jól sikerülő őszi 1-2-3 hónappal?
Eléggé szánalmas lesz ha ő nyeri meg... talán még a három közé sem férne be nálam...visca el barca írta:dehogy dőlt. az emberekben mindig a legfrissebb emlék hagy nyomot. szavazás előtt lövetnek cuncussal még 20 tizit, mindenki oda lesz érte
Egyértelműen Messinek kell nyernie az Aranylabdát, bármi is történjen még az idén. Ha Ronaldo nyerné, azzal csak magát minősítené a sok szakértő.MateLona írta:Sziasztok! Kíváncsi volnék a véleményetekre a következő kérdést illetően!
Az Aranylabda szempontjából ez a sérülés irreleváns. A bogyó már rég eldőlt.MateLona írta:Sziasztok! Kíváncsi volnék a véleményetekre a következő kérdést illetően!
Papíron lesz kemény szerintem, annak ellenére, hogy a mostani formájuk nagyon távol áll a reálistól. Én jobban félek a Villarreal-tól. A Sevilla-t meg a Romat szerintem bedaráljuk, a Villa meg a Real lesz nagyon kemény. Azokon kegyetlenül kellene még egy közepes Messi is.Tomsa írta:Ééééés hivatalos. Ha a clasico-ig visszatér, addig csak a Sevilla lesz papíron kemény csapat, illene nem sok pontot hullajtanunk még így is. Bár én erre nem sok reményt látok.
Én mégjobban félek az idegenbeli Getafe elleni meccstől. Tavaly ott is ledöntetleneztünkTomsa írta:Ééééés hivatalos. Ha a clasico-ig visszatér, addig csak a Sevilla lesz papíron kemény csapat, illene nem sok pontot hullajtanunk még így is. Bár én erre nem sok reményt látok.
a "pozitívum" az, hogy valószínűleg sehol nem leszünk nélküle. sevilla-madrid páros idegenben, villarreal otthon, meg a bl meccsek. lényegében az egész szezon elmehet 2 hónap alatt.noname írta:Az ilyen sérülés megesik. Jobb, mintha izom-gondok lennének, mert azzal már volt elég baja Messinek. Annyi pozitívum lesz benne h
1. pihenhet egyet - ráfér
2. most Neymar és Suarez muszáj lesz összeszedje magát, nem lehet Messire támaszkodni.
Csapattarsam egy félidőt lenyomott részleges szakadassal...ha szakadt is siman tud vele setalni :/ reménykedjünk hogy nincs nagy baj!!!Andris írta:Nem szaladgált volna ott utána, ha elszakadt volna ... tuti hogy csak megnyúlt kicsit.kanty írta:A MARCA barcelonai tudósítója, Sergi Font úgy értesült a kórházban, hogy Messi térdében a belső, oldalsó szalag sérült, de a keresztszalagja nem. Ez jó hír a rossz híren belül, hiszen a keresztszalag sérülés lenne a lehető legrosszabb. Az egyelőre nem biztos, hogy a szalag szakadt vagy csak húzódott.