FCBsteve írta: ↑2023.08.05. 10:07:06
Alonso Alba cseréjének lett tervezve - rutin, nemzetközi tapasztalat, olcsón - amikor Balde még sehol sem volt.
SR Xavi "tompa" svájci bicskája, sehol sem jó, de sok helyen bevethető, kp-n azért voltak villanásai... Létszámnövelő, bármikor szükség lehet rá, volt is......
Ő emberileg lehetett kevés, plusz az öltözőben is lehetett feszkó egy "én vagyok a legjobb, miért nem én játszom" arccal...
A többivel egyetértek. De hogy Baldé nem volt sehol? Ez csak Xavi hibája. Koeman alatt már bemutatkozott, alatta is, nem találta elég jónak. Ki is dőlt, de aztán mikor meggyógyult, már fel sem jött kb a fiataloktól, Xavit egyáltalán nem érdekelte. A nyári túrán még mindig el akarta adni, ha nem nyom egy szenzációs Gampert az utolsó pillanatban, az előző szezont a Getaféban tölti. Tényleg ennyin múlik egy játékos sorsa itt néha. A lényeg, hogy ő már nagyon régóta volt, és ezt bele kellett volna kalkulálni. Alba és ő simán lehozták volna a szezont, idén meg lett volna valami Alonsonál jobb balbekk Alba távozásával (ami anyagi okokból érthető csak)
SR oké, hogy kp-n 6. embernek kb elmegy. Ott még így nekem sem szúrja a szemem. A probléma, hogy ezt egy ifi is lehozná, és ilyen helyzetben egy ilyen emberre ennyi bért kidobni az ablakon tök felesleges, és így megint nem lesz esélye egy fiatalnak sem legalább néha beszállni csereként, mert ott van SR. De ha nem akar fiatalokkal szórakozni, akkor meg ennek a fizunak a feléért lehetett volna bárhonnan hozni egy töltelékembert.
Hát, Depayban kb mindig benne volt a gólveszély, Ferran tavalyi formájában meg egyáltalán nem, én is idegrohamot kaptam volna, ha én 0 perccel ülök a padon egy ennyivel jobb játékosként, mint akik a pályán vannak. Szerintem ő Ferrán csúcsformája esetén is jobb a spanyolnál, de tavaly meg össze nem lehetett hasonlítani a két játékost (már amikor a holland elérhető volt, nyilván).
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy