Ousmane Dembélé
Amióta nálunk van, egy "vékony kis kötélen" táncol_ _ _ rettenet , összetett egyéniség lehet.
Amikor van mögötte stáb-ember(Xavi) elképesztő kvalításai villannak fel, egy egy megmozdulásán látszik, óriási tehetség a srác..
Aztán van hogy ott van mögötte a megfelelő ember(Xavi) és mégis olyan elképesztő hülyeségeket csinál pl: áll előtte a védő és konkrétan belefut ezerrel az emberkébe, se csel sem semmi csak labdával ahogy van elgázolja a védőt.. Ilyenkor vakarom a fejem ez mi a franc volt, mit is akart ezzel?
Szóval a mondandóm lényege: Most ott van mögötte az a stáb és ember aki úgymond rendbe teheti azt a zűrös agyát, akik megfelelően tudják trenírozni( nem feltétlen kell megszakítani a nagyon érzékeny izomzatát stb) , ha most nem lesz belőle valaki akkor soha!
Rettentő sok pénzünkbe van és rettentő sok idő amit elvett a csapattól (ezt nyilván átvitt értelemben) , ne most üldözzük, engedjük el!
Nem neki kell időt adni, ink Xavinak hogy kezdjen vele valamit(nagyon jó úton jár), kell egy picike türelem így utoljára!
Amikor van mögötte stáb-ember(Xavi) elképesztő kvalításai villannak fel, egy egy megmozdulásán látszik, óriási tehetség a srác..
Aztán van hogy ott van mögötte a megfelelő ember(Xavi) és mégis olyan elképesztő hülyeségeket csinál pl: áll előtte a védő és konkrétan belefut ezerrel az emberkébe, se csel sem semmi csak labdával ahogy van elgázolja a védőt.. Ilyenkor vakarom a fejem ez mi a franc volt, mit is akart ezzel?
Szóval a mondandóm lényege: Most ott van mögötte az a stáb és ember aki úgymond rendbe teheti azt a zűrös agyát, akik megfelelően tudják trenírozni( nem feltétlen kell megszakítani a nagyon érzékeny izomzatát stb) , ha most nem lesz belőle valaki akkor soha!
Rettentő sok pénzünkbe van és rettentő sok idő amit elvett a csapattól (ezt nyilván átvitt értelemben) , ne most üldözzük, engedjük el!
Nem neki kell időt adni, ink Xavinak hogy kezdjen vele valamit(nagyon jó úton jár), kell egy picike türelem így utoljára!
-
- Capitá del Barça
Tegnap olvastam egy cikket, amiben Jordy Cruyff szavai alapján úgy tűnt, hogy ő már lezárta a Dembélé ügyet azzal, hogy a szezon végén el fog menni, és az a minimum, hogy addig mindent megtesz a csapatért.LG írta: ↑2022.03.14. 06:23:22Utoljára, mikor Laport nyilatkozott róla, nekem az alapján közel sem tűnik biztosnak a távozása.
Legnagyobb valószínűséggel a PSG-ne mehetne, de ott épp most jön ki, hogy megbukott a projektjük. Persze, ezt úgy is lehet nézni, hogy Dembelé lehetne az új projekt egyik főszereplője. De azért itt is elindult már valami. Szóval rajta múlik, mert a nyilatkozatokból az jön le, hogy a klub még mindig hajlandó lenne tárgyalni.
Utoljára, mikor Laport nyilatkozott róla, nekem az alapján közel sem tűnik biztosnak a távozása.
Legnagyobb valószínűséggel a PSG-ne mehetne, de ott épp most jön ki, hogy megbukott a projektjük. Persze, ezt úgy is lehet nézni, hogy Dembelé lehetne az új projekt egyik főszereplője. De azért itt is elindult már valami. Szóval rajta múlik, mert a nyilatkozatokból az jön le, hogy a klub még mindig hajlandó lenne tárgyalni.
- davi10
- Llegenda del Barça
Basszus ha így folytatja, még a végén rendesen sajnálni fogom, ha elmegy 

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Már a Napoli ellen is megmutatta, hogy van benne potenciál.
Már megint ezek a ferdítések.

- Leon
- Director del Fútbol
Most tolt egy jó meccset és ő azisten?
Haggyuk már, nyáron mehet a fenébe a féleszű ügynök bugris haverjával együtt!
Haggyuk már, nyáron mehet a fenébe a féleszű ügynök bugris haverjával együtt!
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
- Guille
- Capitá del Barça
Igazából vicces, hogy úgy néz ki, az utolsó esélyét az utolsó utáni pillanatban kapta, amikor már tényleg szinte mindenki leírta.
Kérdés, hogy mentalitásban, fejben tud-e fejlődni, mert a képességeivel sosem volt baj, de a mostani történések bizakodásra adnak okot, Xavi tud valamit.
Persze rajta is bőven múlik a dolog, de ha lehozza így ezt a szezont, még bármi történhet.
Mi meg addig hátradőlhetünk és élvezhetjük a meccseket, úgy néz ki.
Kérdés, hogy mentalitásban, fejben tud-e fejlődni, mert a képességeivel sosem volt baj, de a mostani történések bizakodásra adnak okot, Xavi tud valamit.
Persze rajta is bőven múlik a dolog, de ha lehozza így ezt a szezont, még bármi történhet.
Mi meg addig hátradőlhetünk és élvezhetjük a meccseket, úgy néz ki.
En is azon a velemenyen vagyok, h kar lenne meg oromtancot jarni. Az utobbi meccseken egesz jol szallt be cserekent, a tegnap meccse pedig egyenesen szuper volt.
De mindig is voltak ilyen szuper meccsei, csak az a baj h sokszor meg lefele logott ki, nagyon.
Hamarosan szerintem ujra kezdokent is meg fogja kapni a lehetoseget, es meg is erdemli az utolso par meccs alapjan. Jo volt latni a gol utani oromet is.
A szurkolok futyulesevel szerintem amugy semmi gond. A nezoknek ennyi jut, igy tudjak kifejezni a nem-tetszesuket. Amint Demebele kepes lesz hozni fog egy elfogadhato szintet huzamosan, a nezok velemenye is valtozni fog, lehet ebbol meg eljenzes is.
Jelenleg szerintem tul sok negativ dolog hozhato fel ellene, amin egy jo meccs nem valtoztathat.
Ha majd nem csak cserekent hanem kezdokent is tud lenditeni a csapat jatekan, es konstans tud hozni egy elfogadhato szintet, akkor el lehet gondolkodni a megtartasan, de csakis esszeru(!!!) keretek kozott.

De mindig is voltak ilyen szuper meccsei, csak az a baj h sokszor meg lefele logott ki, nagyon.
Hamarosan szerintem ujra kezdokent is meg fogja kapni a lehetoseget, es meg is erdemli az utolso par meccs alapjan. Jo volt latni a gol utani oromet is.
A szurkolok futyulesevel szerintem amugy semmi gond. A nezoknek ennyi jut, igy tudjak kifejezni a nem-tetszesuket. Amint Demebele kepes lesz hozni fog egy elfogadhato szintet huzamosan, a nezok velemenye is valtozni fog, lehet ebbol meg eljenzes is.
Jelenleg szerintem tul sok negativ dolog hozhato fel ellene, amin egy jo meccs nem valtoztathat.
Ha majd nem csak cserekent hanem kezdokent is tud lenditeni a csapat jatekan, es konstans tud hozni egy elfogadhato szintet, akkor el lehet gondolkodni a megtartasan, de csakis esszeru(!!!) keretek kozott.
Életkorából és adottságaiból adódóan benne lehet fejlődési potenciál. A többi már az edző-játékos-csapat kémiáján múlik.
Nem jókor került hozzánk a saját karrierje szempontjából, de most más időszámítás kezdődött.
Önmagukért beszéltek a tegnapi testbeszédek.
Ha Xavi lát vele jövőt, bárki is legyen az ügynöke, a srác maradni fog.
Nem jókor került hozzánk a saját karrierje szempontjából, de most más időszámítás kezdődött.
Önmagukért beszéltek a tegnapi testbeszédek.
Ha Xavi lát vele jövőt, bárki is legyen az ügynöke, a srác maradni fog.
Teljesen egyetértek. Tegnap ő volt kétségtelenül a MOM!!!, de azért még én se osztanék aranylabdát nekiSubinho írta: ↑2022.02.28. 12:50:11Tegnap valóban nagyon jól állt be, jól játszott és lőtt egy hatalmas nagy gólt is! Hatalmas gratula neki! Szép volt! De ne felejtsük el, volt már ilyen, a tavalyi szezonban is, meg előtte is. Van 1-2 kiemelkedően jó meccse, amikor elkapja a fonalat, elsül a lába, óriási nagy gólt lő, aztán következő meccseken lövöldözi ki a stadionból a lasztikat.
Most valóban jól játszott, jár a maximális dicséret, de tartós lesz ez a forma? Nem gondolom. Lehet ez lesz a szezonbeli egyetlen bajnoki gólja. Ráadásul, amikor elkapja a fonalat és jól játszik pár meccset, akkor szokott megsérülni. Nyugtával dicsérjük a napot és majd akkor sajnáljuk, h elmegy, ha nem csak 1-2 meccsen lesz kiemelkedő, hanem rendszeresen. 5 év alatt ilyen nem volt. Ha most ez lesz, akkor majd én is sajnálni fogom, hogy elmegy... Addig meg a fizetéséből ki tudjuk gazdálkodni Araujo, Pedri, Gavi új bérét. Ráadásul ők nem csak egy meccsen villannak.

Nyilván az a legjobb, ha rám és többi szkeptikusabb nézőre rácáfol, és a segítségével meglesz a dobogó + EL, de még azért attól még messze vagyunk egyenlőre, várjuk ki a végét.
A hosszabbítási ügye meg elvileg eddig sem a szakmai dolgokon múlt, hanem a csúnya zöldhasúakon.
- Subinho
- Director del Fútbol
Tegnap valóban nagyon jól állt be, jól játszott és lőtt egy hatalmas nagy gólt is! Hatalmas gratula neki! Szép volt! De ne felejtsük el, volt már ilyen, a tavalyi szezonban is, meg előtte is. Van 1-2 kiemelkedően jó meccse, amikor elkapja a fonalat, elsül a lába, óriási nagy gólt lő, aztán következő meccseken lövöldözi ki a stadionból a lasztikat.
Most valóban jól játszott, jár a maximális dicséret, de tartós lesz ez a forma? Nem gondolom. Lehet ez lesz a szezonbeli egyetlen bajnoki gólja. Ráadásul, amikor elkapja a fonalat és jól játszik pár meccset, akkor szokott megsérülni. Nyugtával dicsérjük a napot és majd akkor sajnáljuk, h elmegy, ha nem csak 1-2 meccsen lesz kiemelkedő, hanem rendszeresen. 5 év alatt ilyen nem volt. Ha most ez lesz, akkor majd én is sajnálni fogom, hogy elmegy... Addig meg a fizetéséből ki tudjuk gazdálkodni Araujo, Pedri, Gavi új bérét. Ráadásul ők nem csak egy meccsen villannak.
- Chino
- Llegenda del Barça
Xavi személye szerintem nagy lökést adott neki. Az, hogy szembement a vezetéssel és foggal-körömmel harcolt érte, lehetőséget adott neki, mentálisan biztos nagyon sokat számított. Nem véletlen, hogy a góljánál Xavihoz ment ki és ölelték meg egymást.Ronaldinho&Barca írta: ↑2022.02.28. 08:13:15Kevesen voltunk itt, akik kiálltak mellette a téli átigazolás alatt, és látták bent azt a potenciált, amiért eleve hoztuk és amit talán kitud hozni Xavi személye, jelleme és tanítása. Tegnap visszaigazolt, hogy miért is hittem benne és amikor itt írtam, hogy miért egyik kedvencem a keretben, nem egy pár pohár bor utáni bódult állapotom és képzeletem szülte.
Amikor hozzá kerül a labda, valami váratlan történik, tudom, hogy "valami" lesz. Ez legutóbb Messi esetében éreztem. Hatalmas potenciál rejlik bent, és a gól után, hogy Xavihoz futott egy ölelésért, nekem mindent létező kérdésre választ adott. Végre van egy rendszer ebben a csapatban, végre van egy Barca szív Xavi személyében, és ha látják, hogy az edző szerelmes a klubba, akkor ebből a mentalitásból a játékosok is kapnak. Oszmán sem kapott 17 óta ilyen edzőt, piszok kíváncsi vagyok a tavaszára.
Örülök, hogy itt maradt, a tegnapi produktuma pedig mom. Minden meccsen a téli igazolás óta, mikor játszik, hozzá tesz a 3 ponthoz. Így tovább Oszmán.
Lehet, hogy túlkombinálom, de jelenleg el tudom képzelni, hogy végül maradni fog és ezért áldozatot is fog hozni. Legalábbis, ha a Haaland projekt nem sikerül látok esélyt arra, hogy itt folytassa. Plusz a legjobb barátja is itt van.
Egy Fati-Auba-Dembélé-Torres kvartett kiegészülve egy LDJ, Brait duóval már alakulhat, ugyanakkor még eléggé az elején tartunk, lehet ez az utóbbi pár meccs inkább csak olyan fellángolás, egy klasszis csatár azért hiányzik innen, főleg ha a francia mégis dobbant, amire szerintem még így is nagy esély van.
Forca Barca!!!!
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Kevesen voltunk itt, akik kiálltak mellette a téli átigazolás alatt, és látták bent azt a potenciált, amiért eleve hoztuk és amit talán kitud hozni Xavi személye, jelleme és tanítása. Tegnap visszaigazolt, hogy miért is hittem benne és amikor itt írtam, hogy miért egyik kedvencem a keretben, nem egy pár pohár bor utáni bódult állapotom és képzeletem szülte.
Amikor hozzá kerül a labda, valami váratlan történik, tudom, hogy "valami" lesz. Ez legutóbb Messi esetében éreztem. Hatalmas potenciál rejlik bent, és a gól után, hogy Xavihoz futott egy ölelésért, nekem mindent létező kérdésre választ adott. Végre van egy rendszer ebben a csapatban, végre van egy Barca szív Xavi személyében, és ha látják, hogy az edző szerelmes a klubba, akkor ebből a mentalitásból a játékosok is kapnak. Oszmán sem kapott 17 óta ilyen edzőt, piszok kíváncsi vagyok a tavaszára.
Örülök, hogy itt maradt, a tegnapi produktuma pedig mom. Minden meccsen a téli igazolás óta, mikor játszik, hozzá tesz a 3 ponthoz. Így tovább Oszmán.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
-
- Llegenda del Barça
hát tegnap szépen beintett nekem, pedig nem is tud róla
tényleg nagyon elegem volt belőle, de úgy tűnik, hogy szerencsére még mindig ki lehet belőle hozni valami olyasmit, amiért megvettük. még nem vagyok biztos benne, hogy jót tesz nekünk, ha marad, de ha viszonylag konstans tud hozni egy magas átlagos teljesítményt nyárig, és nem sérül meg, akkor lenne fantázia a maradásában. meglátjuk, hajrá, ez a tegnapi nagyon szép volt!

Korábban szidtam rendesen, de a mai teljesítménye előtt le a kalappal!
Csak így tovább, és akkor negbocsát az "ezerfejű Cézár" is!
Csak így tovább, és akkor negbocsát az "ezerfejű Cézár" is!

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Én szorítok, hogy Auba meggyőzze a maradásról. Voltak meccsei, ahol tényleg irritáló hibákat vétett, de Xavi kezei alatt nagyon sokat csiszolódott a játéka.
Ha eligazol, akkor bizonytalan mi lesz vele, de Xavival minden adott, hogy végre ne csak ígéret legyen. Remélem belátja ő is.
Ha eligazol, akkor bizonytalan mi lesz vele, de Xavival minden adott, hogy végre ne csak ígéret legyen. Remélem belátja ő is.
Ez most komoly? Mert viccnek elég durva lenne, hogy a Barca vezetése minden információt adjon ki. Terített lapokkal nem lehet sikeresen pókerezni. A játékossal szembeni kötelezettségek és a jövőbeli szerződések miatt sem lehet a szurkolók, az ellenfelek vezetése és a különböző érdekeltségű jogászokkal megosztani a tárgyalások menetét képező ajánlatokat és az igényekre adott reakciókat.
Ezeket miből szűröd le, ki írt ilyeneket? Úgy fórumozol, hogy el se olvasod pl Andris miket írt. Így aztán tényleg full fölösleges bármiről is vitázni. Tanulj meg elfogultság nélkül hozzászólni valamihez.Troym írta: ↑2022.02.18. 15:50:16Az a kedvencem már előre, hogy objektíven nézve mondjuk 80%, hogy lelép és biztos vagyok benne, hogy a 22/23 szezon összes döntetlenje és veresége esetén majd jön a szöveg, hogy ha itt lenne 5 góllal nyertünk volna és a vezetés (Alemany, Laporta, stb) ennél nagyobb hibát még Messi távozásakor sem tett, plusz hasonlók.
Egy ajánlat: Majd keressük vissza ősszel a kommenteknél, hányszor sírjátok őt vissza minden gyengébb meccs után.Andris írta: ↑2022.02.18. 16:07:38Mivel nem hajlandóak megosztani az információkat arról, hogy mi volt az a (idézem Laportát) "nagyon jó" ajánlat, ami már az utolsó utáni netovább ultimátum ajánlat volt...Troym írta: ↑2022.02.18. 15:50:16Az a kedvencem már előre, hogy objektíven nézve mondjuk 80%, hogy lelép és biztos vagyok benne, hogy a 22/23 szezon összes döntetlenje és veresége esetén majd jön a szöveg, hogy ha itt lenne 5 góllal nyertünk volna és a vezetés (Alemany, Laporta, stb) ennél nagyobb hibát még Messi távozásakor sem tett, plusz hasonlók.
Jelenleg nem tudjuk, h a klub mit ajánlott ,se azt h Dembelé mit kért, csak azt, hogy a klub a téli pókerjátszmát elveszítette, csúnyán. Szerencse, hogy Xavi típusú karakter az edzőnk, ő tudta mérsékelni azt a veszteséget, amit a klub számára ez a fajta ügyintézés kiosztott.
Legalábbis nálam a "nagyon jó" ajánlat nem minősül elégséges információnak.De amint Dembelé off, ők meg továbbra is titkolóznak, joggal mehet feléjük a kirtika.
Bármit írtak bárhol a sajtóban a szerződési ügyéről, azt szoktad rá válaszolni, hogy tuti nem is úgy van.
Azt nyilatkozták, hogy prémiumokkal együtt ugyan, de az új ajánlat nagyságrendileg olyan mint a jelenlegi. Küldjenek soronkénti szerződéstervezetet a sajtónak? Ez semmivel nem nagyobb titkolózás, mint egy átlag munkahely.
Plusz szerintem pont megnyerték a pókerjátszmát és nem fizetnek még évekig egy örök-ígéret, sérülékeny játékosnak hatalmas pénzeket, de ebben nem értünk egyet, ezen kár rugózni. (nálam max az eddigi pénze 30-50%át kaphatná prémiumokkal együtt, pont annyit mint Fati vagy Pedri)
- Andris
- Adminisztrátor
Amit írsz, az nyilvánvaló túlzás, nem is kicsit. Viszont:Troym írta: ↑2022.02.18. 15:50:16Az a kedvencem már előre, hogy objektíven nézve mondjuk 80%, hogy lelép és biztos vagyok benne, hogy a 22/23 szezon összes döntetlenje és veresége esetén majd jön a szöveg, hogy ha itt lenne 5 góllal nyertünk volna és a vezetés (Alemany, Laporta, stb) ennél nagyobb hibát még Messi távozásakor sem tett, plusz hasonlók.
Mivel nem hajlandóak megosztani az információkat arról, hogy mi volt az a (idézem Laportát) "nagyon jó" ajánlat, ami már az utolsó utáni netovább ultimátum ajánlat volt, szerintem aligha lehet azt sérelmezni, hogy ha Dembelé elvesztése rajtuk csattan. De csak akkor fog, ha a srác továbbra is ilyen remekül játszik (játszhat), és nyáron meg itthagy minket.
Jelenleg nem tudjuk, h a klub mit ajánlott ,se azt h Dembelé mit kért, csak azt, hogy a klub a téli pókerjátszmát elveszítette, csúnyán. Szerencse, hogy Xavi típusú karakter az edzőnk, ő tudta mérsékelni azt a veszteséget, amit a klub számára ez a fajta ügyintézés kiosztott.
Jelenleg az egyetlen, amit fel lehet róni az elnökségnek, hogy túltolták a blöfföt (nem jött be, és a játékára meg szükség van). Meg még azt talán, hogy nincs transzparencia. Legalábbis nálam a "nagyon jó" ajánlat nem minősül elégséges információnak.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Az a kedvencem már előre, hogy objektíven nézve mondjuk 80%, hogy lelép és biztos vagyok benne, hogy a 22/23 szezon összes döntetlenje és veresége esetén majd jön a szöveg, hogy ha itt lenne 5 góllal nyertünk volna és a vezetés (Alemany, Laporta, stb) ennél nagyobb hibát még Messi távozásakor sem tett, plusz hasonlók.