Josep Guardiola
- albicelesteX
- A Vadász
Valaki írta hogy 5-10 évig nem nyerünk semmit akkor sincs vész!erre reagáltam!elnézve a videókat a tüntetésekről,ha itt nem lesz változás fejek hullnak majd!és meg is érdemli a vezetés!egyék meg a saját főztjüket!4 osztályból nagy konzekvenciát levonni nem lehet!itt majd bizonyíthat!ha tud...

Én is sok sikert kívánok Pep-nek, de nem lesz könnyű a Barca megtépázott hírnevét visszaszerezni. Minden tiszteletem, hogy ezt a nehéz feladatot elvállalta. Mint játékost mindig is nagyon szerettem, de edzői képességeivel nem vagyok tisztában, mint ahogy egyikünk sem. Más irányítgatni egy 4. ligás csapatot, meg egy világklasszisnak számító csapatot.
Szerintem egy ismertebb, nevesebb, és már bizonyított edzővel könnyebben menne az új csapat építése(igaz Frank sem számított valami gyakorlott edzőnek, amikor hozzánk került). Bár az ismert edzőknek is megvan a maguk hátránya (pl.:személyiségük, aminek azért passzolnia kell az adott klub image-hez). Én pont ilyenek miatt nem szerettem volna Murinhot a kispadunkra.
Azért én bízok Pep-ben!!!
Szerintem egy ismertebb, nevesebb, és már bizonyított edzővel könnyebben menne az új csapat építése(igaz Frank sem számított valami gyakorlott edzőnek, amikor hozzánk került). Bár az ismert edzőknek is megvan a maguk hátránya (pl.:személyiségük, aminek azért passzolnia kell az adott klub image-hez). Én pont ilyenek miatt nem szerettem volna Murinhot a kispadunkra.
Azért én bízok Pep-ben!!!
Élni lehet a Barca nélkül, de minek?!
-
- Entrenador del Barça
Nah érdeklödéssel várom a következő szezont/szezonokat. Szerintem azért Guardiola nem olyan rosz választás bár lehet hogy merész lépés volt ez Laportáéktól. A B csapattal azért csak jól áll és jól vezeti szerintem nem egy "gyengekezű" edző legalábbis a terveiből nem ez jön le nekem és az ambiciója se rosz, jók az elképzelései. Ha mindazt meg tudja valósítani amit szeretne akkor szerintem jól járunk vele. Sok sikert neki és a csapatnak!
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Ez mi akar lenni??albicelesteX írta:
5-10 évig nem nyerünk semmit???ilyen kerettel!az szégyen!!!!!!!!!!!!!
Ha olyan edző lesz Pep, mint amilyen játékos volt, akkor meg vagyunk mentve

- albicelesteX
- A Vadász
donjuan!én egyetértek veled!mindenki isteníti az új edzőt de ez lehetett volna akárki más is!aztán majd ezek az emberek fogják a legjobban szidni habzó szájjal ha nem nyerünk!én egyenlőre nem tartom jó döntésnek!!!cáfoljon rám!

-
- Jugador del Barça
21DonJuan1013 írta:ember a ferguson lehet hogy csak egy bl-t nyert a mu-val, de nyert vagy 12 bajnokságot, meg kb 15 különböző angol kupát!:) és azért valahol csak 25 éve a mu edzője!

-
- Barça C
ember a ferguson lehet hogy csak egy bl-t nyert a mu-val, de nyert vagy 12 bajnokságot, meg kb 15 különböző angol kupát!:) és azért valahol csak 25 éve a mu edzője!
-
- Jugador del Barça
énis de nem örülök neki.... sztem (bár ne legyen igy) januárban távozik.....DonJuan1013 írta:én szurkolok neki hogy sikerüljön! csak nem látok benne realitást , hogy sikerül is neki! én azt mondom, ha vele sikerül, akkor ezzel az erővel bárkivel aki leül a kispadra! megigérem ha korszakos edző lesz személyesen fogok neki gratulálni! de még ha egy spanyol kupát nyer akkor is! De tényleg Sok Sikert Kívánok neki! Öszintén!
Mourinho kellett volna csak aza baj hogy Laporta egy fassssss
-
- Barça C
én szurkolok neki hogy sikerüljön! csak nem látok benne realitást , hogy sikerül is neki! én azt mondom, ha vele sikerül, akkor ezzel az erővel bárkivel aki leül a kispadra! megigérem ha korszakos edző lesz személyesen fogok neki gratulálni! de még ha egy spanyol kupát nyer akkor is! De tényleg Sok Sikert Kívánok neki! Öszintén!
1. A 4. lgában vezetik a tabellát 2 fordulóval a vége előtt.DonJuan1013 írta:a 4. ligát se tudja megnyerni!:) ez lebegjen a szemetek elött! biztos az elsőt megfogja!:) soha nem lehet belőle korszakos edző! ő nem egy ferguson!
nekünk olyan kaliberű ember kéne mint ő, mert ez az Fc Barcelona, nem pedig egy tanuló csapat ifi edzőknek!
2. Ferguson marha nagy zseni. 20 év alatt nyert egy bl-t, pedig mindig a világ egyik legerősebb kerete állt a rendelkezésére. A realtól vagy a Barcatól már rég kihajították volna a vén alkeszt.
3. Del Bosque mennyire volt tapasztalt amikor a realhoz került, majd sorra nyerte a kupákat?
A Barca 109 éves történelme alatt "csak" 18 bajnokságo és 2 bek/bl-t nyert. Nem evidens, hogy mi mindig nyerünk, hogy mindig jók vagyunk. Sokszor lesz még olyan 5-10éves vagy hosszabb periódus amikor lehet akármilyen a keretünk és edzői stábunk, semmit nem fog nyerni a csapat. Aki ezt nem tudja elviselni vagy nincs rá felkészülve az szurkoljon az égiek kedvencének, a realnak!
-
- Barça C
miért rejtem el? most regisztráltam! ha a nevemre vagy bármire kiváncsi vagy velem kapcsolatban szivesem elmondom. Nem szeretném amúgy, hogy félre értsd a dolgot, de én barca szurkoló vagyok! Csak van egy véleményem a jelenlegi helyzetről, és szeretném megosztani, másokkal is! de remélem ez nem probléma, végülis ezért van ez a forum, nem pedig azért , hogy dicsőitsünk valakit mindenféle sablon szöveggel!
- Lionel85
- Llegenda del Barça
De azt is nézd meg hogy milyen keret állt rendelkezésére a 4. ligában. Messiékkel azért harcban lesz a bajnoki címért, az kétségtelen főleg úgy, hogy rengeteg új játékos lesz, akik sikeréhesek lesznek. Erre kell gondolni és szurkolni Guardiolának, hogy sikerüljön és ne bukjon bele ebbe az egészbe!DonJuan1013 írta:most komolyan azt gondoljátok, hogy van esélye megváltani a világot?:)
a 4. ligát se tudja megnyerni!:) ez lebegjen a szemetek elött! biztos az elsőt megfogja!:) soha nem lehet belőle korszakos edző! ő nem egy ferguson!
nekünk olyan kaliberű ember kéne mint ő, mert ez az Fc Barcelona, nem pedig egy tanuló csapat ifi edzőknek!

DonJuan1013: engem csak az zavar hogy ezt a negativ hozzaallasodat elrejted egy ujonnan regisztralt nick moge. Ha ez a velemenyed ok, nincs vele baj de vallald fel legalabb.
-
- Barça C
most komolyan azt gondoljátok, hogy van esélye megváltani a világot?:)
a 4. ligát se tudja megnyerni!:) ez lebegjen a szemetek elött! biztos az elsőt megfogja!:) soha nem lehet belőle korszakos edző! ő nem egy ferguson!
Kb. ez a megfelelo hozzaallasRapika írta:AKi nagy hanggal szidja,hogy elégedettek vagyunk,illetve bizakodunk,hogy menni fog Guardiolával,az is elcsendesedhet ennyi erővel!
Ugyanolyan bizonytalan,hogy tuti beválik,mint,hogy tutira nem!
Szal ahelyett,h kárognátok,bizakodjatok.
Én sem azt mondom,meg senki nem azt mondja,hogy 100%,hogy menni fog neki.Bizunk benne,szurkolunk neki.Tehetünk mást innen?

- Danka00792
- Director del Fútbol
Rijkaard elsö évében is "csak" másodikak lettünk a bajnokságban. Az azutáni 2 év forgatókönyvét pedig ugye mindenki ismeri.Perrero írta:Jövőre lehet, hogy nem nyerünk semmit, benne van a pakliban -új korszak kezdődik nyáron remélem- nem zavar ha nem nyerünk semmit, HA látom a játékosokon, hogy meghalnak a pályán. lássam rajtuk h kiköpik a tüdejüket, nekem ez első évre elég lenne
Szerintem most is hasonló lesz a helyzet, elsö évben ígéretes játék, utána pedig -remélem- jöhetnek a sikerek.
Én örülök, hogy nem Mourinho lett az edzönk! Hajrá Guardiola, sok sikert!

Nagyon örülök! Grat Guardiolának!!! Jövöre jók leszünk!!! Hajrá Barca!!!
- Rapika
- Entrenador del Barça
AKi nagy hanggal szidja,hogy elégedettek vagyunk,illetve bizakodunk,hogy menni fog Guardiolával,az is elcsendesedhet ennyi erővel!
Én sem azt mondom,meg senki nem azt mondja,hogy 100%,hogy menni fog neki.Bizunk benne,szurkolunk neki.Tehetünk mást innen?

Hm azért a képhez az is hozzátartozik, hogy Mourinhoért nem sírt az összes játékosa, sőt voltak olyanok, akik kifejezetten örültek neki, hogy elment. Elég megosztó személy, keményen bánt a Chelsea ászokkal, de hosszú távon ez megbosszúlta magát, Avram papa és néhány áruló játékos erősebb volt nálaTomi írta:Nem értem sokan miért örülnek ennyire Guardiolának. Lehet, hogy sokan nagyon szerették a játékát, de azért, mert jó és szimpatikus játékos volt, nem feltétlenül lesz jó edző. Megeshet, hogy 5 év múlva az lesz, de az ehhez szükséges tapasztalatot ne nálunk szerezze meg. A szurkolók nem lesznek ennyire türelmesek, még ha szerették is... Meglehet, hogy csak a csalódottság beszél belölem, mert én Morinhot szerettem volna. Azért mondhat bárki bármit, hogy milyen ember, de az nem véletlen, hogy a Chelsea játékosai szinte megkönnyezték a távozását. Ha már így alakult szurkolok Guardiolának, de nem hiszem, hogy egy kezdő edzőre kellene bizni egy új korszak kezdetét...
-
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Ne temessék itt páran Guardiolát, majd meglátjuk... Remélem beválik és tényleg egy új korszak kezdődik az ő kinevezésével! Már az mutatni fog vmit, hogy kiket igazolnak le. Saját nevelésű játékos, csak tudhat vmit, ha Laporta ennyire bízik benne... 

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Azért a hollandokkal elment az elődöntőig 2000-ben, Guardiola még annyi se. Szerintem túl nagy falat ez Pepnek, de bízzunk Laportában, hogy megfelelő és átgondolt döntést hozott meg.Perrero írta:RijkaardLos Banditos írta:Nem hiszem, hogy jobb lesz, mint Rijkaard, de meglátjuk. Általában rosszul sül el, ha egy régebbi jó játékost, fiatal edzőként odaállitanak egy sztárcsapat elé.neki se volt nagy tapasztalata...

- albicelesteX
- A Vadász
Na hát már hivatalos is!Itt most mindenki jó pofizik vele!Én megmondom őszintén csalódott vagyok!Nem biztos hogy ezzel a hazafias hűű de nemzeti érzéssel basznak ki a klubbal!!!Ne legyen igazam!És majd ti hányjátok az én szemere hogy mekkora [auto_cenzúra] voltam amikor kételkedtem benne!!!Ennek örülnék mert akkor sínen lenne a csapat!!De majd nehogy azok szidják a legjobban akik most itt fényesre nyalják a seggét!!!ha ő a "mi" emberünk akkor én elsőként fogom elismerni hogy hibáztam és hülyeséget pofáztam!!Legyen így!De én nagyon csalódott vagyok!Nem számítok ezek után jó igazolásokra sem!!!4-5 évig közép csapat leszünk eilyen politikával!

Sok sikert Neki!
Nagyon kíváncsi vagyok mire lesz képes a kispadon.
Remélem bebizonyítja,hogy jó döntés volt a kinevezése.
Nagyon kíváncsi vagyok mire lesz képes a kispadon.
Remélem bebizonyítja,hogy jó döntés volt a kinevezése.
- Rapika
- Entrenador del Barça
Hajrá Guardiola!
Nagyon ne féljünk attól,hogy tapasztalatlan,Rijkaardból is a Barcánál lett nemzetközileg elismert edző.
Türelmesen fogom figyelni a ténykedését,emlékezzünk csak Rijkaard sem kezdte egyből szárnyaltatni a csapatot!
Hajrá,sok sikert!
Nagyon ne féljünk attól,hogy tapasztalatlan,Rijkaardból is a Barcánál lett nemzetközileg elismert edző.
Türelmesen fogom figyelni a ténykedését,emlékezzünk csak Rijkaard sem kezdte egyből szárnyaltatni a csapatot!
Hajrá,sok sikert!