Nem azt mondtam, hogy el kell hagyni. Azt írtam, hogy amint az látható is volt szombaton, hogy Busquets nem tud hozzáidomulni a rakkoláshoz. Nézd meg még egyszer a meccset. Ha így sem tűnik fel, hogy ég és föld a két félidőbeli játéka, akkor inkább hagyjuk is mert nem fogjuk egymást megérteni.
Busquets a mi rendszerünkbe nagyon is jó, sőt csak ebbe az. Az ő higgadtsága és agya van legalább olyan fontos láncszem, mint Messi eredményessége.
Egész végig arról beszéltem, hogy amint rá voltunk kényszerítve a rakkolásra nem tudott annyit beleadni a közösbe. Amint mi tudtunk irányítani máris feljavult a teljesítménye.
De, hogy egy hasonlatot is mondjak, gyorsasági motorral ne menj el endurózni, mert nem fog bejönni... annak az autópályán a helye.
S.Agüero írta:Ezzel egyetértek, de Valverdénél nem is ezt a futós játékot játsszuk.
Kivétel amikor rá vagyunk kényszerítve és ezt Valverde nem éli meg tragédiáként, próbál alkalmazkodni. De idén nem egy meccsünk volt, ahol bizony mi rohangáltunk az ellenfél után és akkor Sergio nem is volt jó. Ezt legjobban a szombati meccs mutatta. Addig csak 15-20 perces periódusok voltak, de ez az El Classico rávilágított Busi nagyon gyenge oldalára, illetve zsenijére is.
Valaki az előbb írta, hogy nyomás alatt zseni az ember. Így is van amíg mi vagyunk a nyeregben.